- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Упаковка запакована нормально )
Ірино, дякуємо за відгук
- Євгенія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую купувати.
- Достоинства:
- Зручні для використання.
Євгеніє, дякуємо за відгук
Раді, що накладки Tischa Papier вам сподобалися та виявилися зручними у використанні!
- Катарина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар полностью соответствует описанию. Рекомендую
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже дякую, все сподобалось. Все супер.
- Достоинства:
- Якість, корисний і практичний товар.
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не пришлось еще испробовать, но достала несколько штук на работу, их много, на долго хватит, по размеру норм, подойдут на любой унитаз
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розмір нормальний. Упаковка була закрита й зовсім не деформована
- Недостатки:
- Тонкуваті
Ірина, доброго дня! Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дивно запаковано. Хто захоче, той може собі дістати. Дуже сподіваюсь, що ніхто не клав назад використані. Брав 5 упаковок. В кожній від 10 до 25 наладок не вистачає
- Достоинства:
- На вид нормальні накладки
- Недостатки:
- Упаковка
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прийшов вчасно, Але коробка була вiдкрита....( Не зрозумiло звiдки дiстали)
Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що товар прибув вчасно, але нам шкода, що пакування викликало питання. Обов’язково звернемо на це увагу.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество ужасное. Очень тонкие . Рвутся. Коробка пришла вся порванная, вроде её тянули за машиной, а не везли.
Олександре, добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволені товаром. Ви можете оформити повернення або обмін товару, для цього,будь ласка, зверніться до чат-бота Rozetka
- Тетяна О***Продавец: Rozetka
Упаковка прийшла на пункт видачі Розетка в жахливому вигляді, розкрита, надірвана. Товар був конче потрібен, але прийшлося відмовитися.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коробка була розірвана коли видавали. Менеджер сказав, що її так доставили
- Достоинства:
- Менеджер при спілкуванні з повною зневагою сказав, що він не знає чому так і що робити
- Недостатки:
- Не запакована, розірвана коробка. Переконатися, що там вказана кількість товару неможливо. Може половини і немає. При тому, що це товар для гігієни -жах!
Вперше для мене сервіс розетки впав до плінтус