Отзывы покупателей о Комплект адаптеров для головок Tolsen 1/4", 3/8" x 65 мм, 1/2" x 70 мм 3 шт (6933528786658)
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комплект отличный спасибо
- Достоинства:
- Всё отлично
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо, за ваш відгук! Раді чути, що комплект адаптерів Tolsen повністю виправдав ваші очікування.
Нехай інструмент служить довго та надійно!
Звертайтеся до нас ще — завжди раді допомогти.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді чути, що комплект адаптерів Tolsen вам підійшов і все добре. Якщо знадобляться додаткові насадки або аксесуари — завжди готові допомогти.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре жалізо
- Достоинства:
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Раді, що комплект адаптерів для головок Tolsen вам сподобався. Якісна сталь, вигідна ціна та відсутність недоліків — саме за це цінують інструмент Tolsen.
Користуйтеся із задоволенням! Якщо знадобляться ще інструменти або консультація — ми завжди на зв’язку.
- Шульга Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клас
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію та натхнення кожен день надавати тільки найкращі продукти та високий рівень обслуговування
Ми завжди прагнемо, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією.
Ще раз дякуємо за Вашу підтримку.
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний набір адаптерів, хоча користувався всього кілька раз, але думаю будуть служити довго. Гарний набір за гарну ціну.
Хоч куплені давненько, але досі у блістері бо по одинці погубляться.
Ось, трохи живих фото- Достоинства:
- Робочі, не розсипались
- Недостатки:
- Нема коробочки для зберігання
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогано
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доступні по ціні нормальні адаптери.
Представник брендуМикола, доброго дня! Дякуємо, що знайшли час написати відгук.