Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Парфюмированная вода унисекс Tom Ford Ombre Leather 150 мл (888066117678)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Артем Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Оригінал, стійкість 10 з 10, товар відмінний, упаковка не пом'ята, все на найвищому рівні.

Достоинства:
    Оригінал
  • Ярослав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Гарний запах!!!

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Отправляете другой товар, не тот, который заказан. На первом фото мой заказ, на втором то , что получил. На третьем основные ноты заказанного мною товара и того что получил. Как вы видите там разные составы духов и пахнут они совершенно по разному!

Достоинства:
    Не то, что заказывал.
    Недостатки:
    Зря потрачены деньги
    • Владимир

Белпя лучше, считай повезло

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Замовляв дружині на день народження. Отримав швидко, стійкість перевершила наші очікування. До цього був флакон з іншого магазину, так там аромат тримався години 3-4 і все. А тут пахне весь день. Дякую за те, що продаєте оригінальну продукцію!

Достоинства:
    Оригінал, стійкість
  • Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Це найкращий аромат з усіх, що в мене були. Дерев’яні нотки, жасмін, фіалка… Ідеальний парфум на кожен день для зими!

Достоинства:
    Аромат тримається весь день, оригінал
    Недостатки:
    Доставка не така швидка, як при замовленні товару зі складу
  • Поліна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

В захваті від аромату! На відміну від попередніх коментаторів, мені дістався дуже стійкий парфум. Користуюсь зранку, і до вечора ще відчувається аромат. Задоволена своїм замовленням

Достоинства:
    Отримала оригінал, дуже стійкий аромат
    Недостатки:
    Я не помітила ніяких
  • Мария Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

До порівняння з пачкою чипсів в однієї з дописувачок, то це якийсь газлайтинг на мінімалках. Товар вартісю майже 6000 грн певно має відповідати заявленим стандартам. Таким як стійкість, наприклад.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Жалюгідна підробка
    • Пет

На Вашому фото новий реліз.

Тут також продається 50 мл за ціну значно нижчу від решти продавців.

Думаю, що теж якийсь сірий товар.

Поки, що не підтвердили, що оригінал.

• Аліна С***

@Пет, Ви робите висновок по ціні? Так товари з Розетка.EU завжди дешевші, бо вони з Польщі везуться, звідти завжди дешевше. І це не тільки Розеточна практика) Тому звертати увагу на ціну - ну таке собі. Та й представник Розетки вже наче дав вичерпну відповідь (ну особисто мене все влаштувало в поясненні), а ви все шукаєте зраду, наче парфуми на базарі з куплялися. Тут оригінальна продукція.

Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Як швидко з'явились відгуки на тему "сама винна". Продавець по закону несе відповідальність за належну якість товарів. Словом "PARFUM" якраз і визначається якість і тривалість стійкості аромату. В данному випадку це просто ароматизований розчин. З нульовою стійкістю. ●

Концентрація запашних речовин у парфумах (Parfum), які можна позначити
    парфюм, духи, екстракт або extrait de parfum може досягати 30%, для ПОЗИЦІЙ використовується більш міцний алкоголь - не менше 85%. Це найбільш стійкий варіант парфумерної композиції. Парфуми, особливо вінтажні, створені з використанням нот бальзаму, чуються на шкірі ПРАКТИЧНО ВЕСЬ ДЕНЬ.
    Тобто продавати товар, який не підлягає поверненню і списувати це на виробника, прям ну дуже зручно. Бо маржа в данному випадку має бути афігезна. Цікаво те, що ROZETKA відписує мені, що робить якісь там запити. Цікаво до кого? Бо працюючи з прямим постачальником, вони мали б мати в себе всі належні сертифікати і перелік пак кодів. Що ж. Поки що чекаю. А потім буду "прославляти" свій гіркий досвід в інтернетах. Сподіваюсь, не доведеться

Достоинства:
    Недостатки:
    Підробка
  • Мария Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Спершу на емоціях поставила 5 зірок, бо запах відповідний. АЛЕ! Я користуюсь цим брендом з 2019 року. Брала туалетну воду з такою ж назвою. Стійкість дуже добра. А в цього "парфюму" стійкості немає взагалі! Тобто після пшику через 20 хвилин не лишається навіть натяку на аромат. І це не тільки моє враження. Протестували на роботі. Декілька людей підтверджують це. Але ж парфюм має бути стійкішим за туалетну воду. Коротше. Повернути я його навряд чи зможу. Але така лажа під брендом розетки - це величезний мінус до цього маркетплейсу взагалі. Бо продавцем висиупала саме Rozetka. Не беріть

Достоинства:
    Недостатки:
    Підробка
    • Катерина Б***

Буває і це не означає що підробка. Ви ніколи не купували один ітой самий продукт в магазині і інколи він трапляється не такий як завжди? Чи завжди він 100% такий самий? Мені от навіть чіпси такі трапляються. Це означає зовсім інше, а не підробку.

Доброго дня!

Дякуємо вам за Ваш відгук, та тим, що поділилися своїм досвідом використання парфуму. Ми завжди ставимося серйозно до відгуків наших клієнтів, і Ваша думка для нас важлива.

Ми перепрошуємо, що парфум не відповів вашим очікуванням щодо стійкості аромату. Але просимо врахувати, що на стійкість аромату впливає багато факторів: інша партія, аромат не настоявся, перевипуск/зміна формули, пора року.

Нова партія може відрізнятися від попередніх, міг бути невдалий врожай квітів (то якщо просто) і частину компонентів прийшлось замінити на синтетичні, або ж сонця було мало і квіти не набували тих якостей, які потрібно тощо.

Аромати мають спиртову основу, з часом стає більш насиченими. Чим довше аромат стоїть, тим краще зі стійкістю, аромат змінює своє звучання. Парфум моє настоятися після транспортування.

Перевипуск/зміна формули.Виробництво іде в ногу з часом, виробник має повне право змінювати формулу. Щось натуральне виробник замінює синтетичним, чогось менше або нове поєднання нот.

Хочемо наголосити, що компанія Rozetka є продавцем даного товару, а не виробником. Ми не маємо контролю або впливу на зміни в процесі виробництва товару, включаючи зі змінами у його складі, які можуть відбуватися на рівні виробника.

Дякуємо що обираєте нас, ми намагатимемося задовільнити Ваші очікування в майбутньому.

• Олександр О***
    Продавец: RozetkaEU. Объем: 50 мл из EU

Це те, що не залишить байдужим фаворитам нішевих парфюмів. Запах шкіри ще щось.

Достоинства:
    Це неймовірний аромат