Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Парфюмированная вода для женщин Tom Ford Black Orchid 100 мл (888066000079)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Аромат парфумів дуже приємний. Задоволена на всі 100%. Рекомендую.

• Юлія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Хоча багато хто вважає Black Orchid зимовим ароматом,я вважаю що він підходить для будь-якої пори року.Купила його ще влітку,парфуми "не важкі",ненавязливі,чудові!Саме такий аромат я довго шукала)

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Це мій улюблений парфум! Він настільки унікальний і насичений , я в захваті! Я отримую стільки компліментів щоразу, коли його ношу. Дякую Розетці за вчасну доставку і класний сервіс!

Достоинства:
    Парфум супер, сервіс теж на 5, дякую!
  • Валентина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Беру не вперше, чудово знаю, але зараз навіть не зрозуміла, зовсім не той аромат, тримається не більше години., слабкий і ненасичений. Дуже засмучена, бо взяла відразу два флакона, собі і на подарунок.
    Це не Том Форд, це щось дешеве і майже не відчувається. Не рекомендую однозначно

Недостатки:
    Підробка

Доброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

• Юлия Л***

Отличнейший аромат. Оригинал.

• Олександра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Дуже подобається цей аромат. Хоча, визнаю, він не для всіх) Стійкий, шлейфовий, пахне дорого!

Достоинства:
    Стійкість 5++
    Недостатки:
    відсутні
  • Антоніна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Відтепер буду замовляти парфуми тільки на Розетці. Вже неодноразово помічаю, що і ціни тут кращі, і немає підробок. Щодо цього парфуму - все супер! Стійкий, шлейфовий. Оригінал!

Достоинства:
    Ціна приємна, оригінал
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Неймовірний аромат, шлейфовий. Тримається весь день. Купувала тут, бо на момент придбання, саме тут була найкраща ціна. Оригінал

Достоинства:
    Оригінал, знижка
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Замовляв дружині на подарунок, дружина задоволена. Аромат насичений і дуже стійкий. Замовлення отримав на наступний день.

Достоинства:
    Аромат, оригінал
    Недостатки:
    Відсутні
  • Рита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Ніколи не думала, що буду на Розетці замовляти парфуми, але зараз тільки тут і замовляю. Завжди попадався оригінал. І з плюсів також, замовлення вже на наступний день у відділенні. Кайф, дякую.

Достоинства:
    Оригінал, швидка і безкоштовна доставка.
  • Люба К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Нейсовірний аромат. Поєднання шоколада з орхідеєю - просто супер для зими. Для літа важкуваті будуть, але для зими - топ. Довго тримається, пахне аж до наступного дня

Достоинства:
    Оригінал, швидка доставка
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Это подделка. Запах похож, но стойкости абсолютно никакой. Оригинальная орхидея шлейфовая и стойкая. Часов 10 держит. Эта версия и часа не держит. Поначалу думал что может адаптируется обоняние, но люди через 40 минут ее не слышат.
    И пожалуйста, не надо писать что розетка продает только оригинальную продукцию. Если вам нальют вместо кофе какого то цикория и будут рассказывать что это же кофе оригинальный - то эти рассказы мало вас убедят.

Недостатки:
    Подделка
    • Алла Т***

Так а де нормальні докази того що це підробка? Ви мене вибачте але відгук "Запах похож, но стойкости абсолютно никакой" теж якось не переконливо звучить! Хотілося б конкретики! Бо є стандартні перевірки на оригінальність..... І тут був ваш позитивний відгук на ці парфуми....

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Супер парфум. Як для чоловіка так і для жінки. Зі своїм характером та нуарною красою. Не всі зрозуміють.

• Віктор

Шикарний, статусний парфум. Дружині дуже сподобались. Шлейф

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Оригінал, все відповідає запису від Розетки, дружина дуже задоволена.

Достоинства:
    Оригінал, приємний аромат
    Недостатки:
    Не має
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Оригинал(сравнивали с не оригиналом разница заметна, качество упаковки, качество флакона, оригинал произведен в Швейцарии, оригинал запах более стойкий плюс шлейф). Супруга в Восторге.

Достоинства:
    Быстрая доставка, оригинал, приятная цена.
    Недостатки:
    Нету
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Господа хорошие, надо уважать своих покупателей. За такие деньги хотелось бы получать товар, не бывший в употреблении. Флакон не прозрачный, поэтому трудно сказать, сколько там осталось.

Достоинства:
    аромат впечатляющий
    Недостатки:
    Упаковка парфума была вскрыта и залеплена скотчиком. Им пользовались однозначно!!!
    • Орест

Отказаться нужно было и все - выслали бы другой или вернули деньги.

• Васечко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Отличный аромат. Оригинал. Но есть ньюанс. Купил флакон с браком. Он протекает основании. Когда открыл коробку уже аромат на всю по квартире. Без понятия сколько там осталось во флаконе

• Евгения Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Красивый, веский и роскошный аромат. Любителям легких компотиков вряд ли понравится. Качество ОК, спасибо.

Достоинства:
    Роскошный аромат, соответствует оригиналу.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
  • Аліна К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Доброго дня! Це не оригінальні парфуми по ціні оригінальних! Купувала такі за кордоном в магазинах , тому 100 % запевняю, це не ОРИГіНАЛ! Суцільне розчарування! Як звʼязатися зі службою підтримки, підкажіть? Дякую.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не оригінал

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Оксана П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Купувала не тут, але залишу відгук. Єдиним мінусом цього аромату є те, що що ним користується кожен третій) Майже щодня зустрічаю цей шлейф) Аромат, без перебільшення, неповторний, самобутній, приголомшливий, мегастійкий. Наносила зимою на куртку, отже наступної зими дістала її, і аромат все ще відчутний. В розетці на підробки ще не натрапляла. Аромат не на щодень, з кросами не вдягнеш)))

Достоинства:
    Якість, аромат
    Недостатки:
    Занадто популярний)
  • Дмитрий Т***

не для кожного

Достоинства:
    стійкий
    Недостатки:
    пахне лососем а не лотосом
  • Катерина Ф***
    Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

А также известно что Король поп музыки пользовался такими духами на самом деле многими но и ети тоже одни из них обожаю ети духи они самые любимые из всех я просто Поклонница M.J.❤

Достоинства:
    Хороший запах очень приятный мне очень нравится
    Недостатки:
    Нету
  • Чаплинская Е***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Очень насыщенный аромат и отличная стойкость. Нужно быть крайне осторожным, чтобы не переборщить с количеством. При нанесении первой ощущается сладость специй, спустя пару часов аромат становится чуть тише и начинает радовать тёплым ароматом пачули. А на десерт остаётся шоколад. Очень тёплый аромат. Самое то для холодных дней. Для лета будет слишком громким.

Достоинства:
    Шоколадная база, стойкость
  • Ольга
    Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Невероятно красивый и дорогой аромат! Трюфель, черная смородина, орхидея - звучит очень женственно, томно и благородно. Отличный вариант в качестве вечернего парфюма на осень-зиму. Стойкость отличная: на коже 8-10 часов, на одежде - до следующей стирки. + очень красивый шлейф.

• Дмитрий К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Самый любимый аромат жены на зиму, теплый пряный, я влюбился в это сочетание шоколада с орхидеей. Стойкость огромная, жена использует утром и слышно аж на следующее. Шлейф тоже сильный. Вообщем понравился, советую

• Игорь Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Взял своей сестрёнке на подарок к 8 марта. Она очень довольна, ведь это очень приятно пахнет,. Для девушек подходит идеально, советую

• Роман
    Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл

Обожнюю їх на дружині! На зиму шик!

Достоинства:
    Стійкість, шлейф.
  • Остапчук Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 30 мл из EU

Чудові парфуми. Як на мене, то це оригінал. Аромат відчувається навіть на другий день.

• Дарина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 150 мл из EU

Подарував на ДН чоловік, я в них просто закохалася! Це найкращі парфуми з усіх, що в мене були!І дууууже стійкий шлейфА дизайн флакону просто вражаючий,дуже стильний!

Достоинства:
    Стійкість,шлейф , дизайн флакону
    • Марина Г***

Вагаюся, бо ніколи не замовляла парфуми в Розетці
      Як можна перевірити якість?

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 150 мл из EU

Цей аромат тримається на мені весь день.
    Можу нанести його зранку і шлейф відчувається до самого вечора, і навіть на наступний день.Просто шикарні парфуми!

Достоинства:
    Добре тримається, чудовий запах, все супер!
    Недостатки:
    Не виявила
  • Светлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 50 мл из EU

Розетка обманывает покупателей!. Вы заявляете, что товар произведен в Швйцарии, а на самом деле по штрих коду в Корее. И товар обмену не подлежит. Такой наглости я не ожидала.

Недостатки:
    Мошенничество
    • Лариса

а на коробці що пише? Бо шк то не показник.

• Ніла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Все що я очікувала від цього аромату я отримала!) Стійкий, насичений, шлейфовий. Оригінал.

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Довго наважувалась і нарешті ризикнула, замовила. Переживала чи підійде він мені, чи не потраплю на підробку. Дякую Розетці, за продаж оригіналу. Аромат просто бомба, але як на мене, не на кожен день.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Однозначно рекомендую! Приємний, духмяний запах спецій. Мені достатньо одного нанесення, тримається весь день. Оригінал