- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 22
Хороший и крепкий кофр, по грузоподёмности выдержал 43 кг и прокатился с ними по брущатке почти 3 км, ручка с виду слабоват но в деле очень даже норм. Колеса после тест драйва остались целыми
- Достоинства:
- Цена, качество исполнения и материал
- Недостатки:
- Габариты указаны не верно, кофр меньше чем указано в описании
- Эдик Ж***
В каком размере приехало?Как мерял?
- олег л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 22
я шось думав шо розетка серйозний інтернет магазин питання ніхто не рішае коли віддасте гроші я не заказував дитячої сумки
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олег! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
ніхто питання не рішае лиш розміри вже написали які е насправді хто буде повертати гроші я купляв сумку з більшими розмірами а не цю дитячу.
- Эдик Ж***
Тебе ж эксперт отписал уже.Жди,они позвонят.
доброго дня скажіть будьласка як таке може бути на сайті в чеку пише розміри Кофр для инструмента TOPEX на колесах 60.5 x 40 x 39.5 см а по факту е 48 26 26. шо то ви прислали за дитячу сумку.я хотів ше був заказати рюбзак то шо тоже дитячий пришлете повертайте гроші не обманьйте людей своїми байками.
- Достоинства:
- не погана
- Недостатки:
- розміри не співпадають з даними на сайті
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олег! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Рябина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество отделений/карманов: 22
Достаточно добротная крепкая сумка. Думаю такой хватит на долго. И колесика тоже достаточно крепкие.
- Достоинства:
- Крепкая
- Недостатки:
- Пока нет
- Рожевский А***
Насколько она вместительная,болгарка с ручным инструментом поместятся?
- Рябина А***
Конечно.