Отзывы покупателей о Солнцезащитный крем TopFace Sun Protect Anti-Shine Cream SPF 50+ 30 мл (8681217251342)
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошої якості крем. Майже використала тюбик. Пігмент не з'явився. В мене шкіра 40 , але комбінована, місцями жирна занадто. Після вмивання стягнута, через пів години блищить. Що потішило - після нанесення крему приємне сяйво доглянутої шкіри. Запах не нав'язливий. Швидко вбирається. Мені зайшов. Взагалі, вже давно звернула увагу на цю марку. Маю рідку помаду та олівець. По якості не поступаються відомим брендам з масмаркета.
- Диана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужас
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ужасный
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Доставили у вказаний термін. Відповідає опису.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Понравился. Легкий и не жирный
- СнежанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Здравствуйте, как это понять пол крема можно сказать нет , я не знаю возможно это какой-то брак просто нет слов с товара
- Недостатки:
- Пол тюбика
Сніжана, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук і щирість. Підкажіть, будь ласка, коли був придбаний крем? Чи є фото з номером партії або датою, вони допоможуть нам швидше розібратися і підтвердити наявність виробничого браку. Якщо підтверджується виробничий брак, ми запропонуємо варіанти вирішення даної ситуації. Ми докладемо всіх зусиль, щоб вирішити питання швидко і якісно.
- Софія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем ! Хватає надовго ,дуже легкий ,та непомітний для шкіри ! Покупаю вже не перший раз і кожен раз задоволення все більше
- Достоинства:
- Не жирний ,без блиску ,не обсипає ,комфортна упаковка
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надіслали бракований крем. Дозатор зламаний, не працює, туба напівпуста. Навіть не напів, а менше, бо крем по стінках, а середина повністю пуста. Дуже розчарована. Бо крем за 230 грн за 30 мл для мене дорого, а ще й коли така ситуація….. дуже обурена
- Достоинства:
- Крем був запакований, все ціле, на перший погляд все добре
- Недостатки:
- Надіслали бракований крем. Дозатор зламаний, туба напівпуста. Навіть не напів, а менше, бо крем по стінках, а середина повністю пуста.
- Юлія
Це не брак, це вакуумна помпа без занурювальної трубки, що використовує ефект вакууму для підйому продукту за допомогою діафрагми.
- Вячеслав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий крем. Дякую розетка за швидку доставку!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар отримала з браком
Як користуватись?- Юлія
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала швидко! Ледь помітний легкий аромат, не жирний, класний дозатор, швидко вбирається у шкіру, не залишає слідів блиску. Після нанесення приємна шкіра на дотик. Алергії немає.
- Достоинства:
- Швидко вбирається у шкіру.
- Антоніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вообще не оставляет блеска и жирности. Моментально впитывает.
- Достоинства:
- Свои функции выполняет
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем отличный. Для моей жирной кожи подошел, впитывается быстро, не оставляет белых пятен.
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший сонцезахисний крем для обличчя. У мене чутливе обличчя, тому крем підбираю особливо ретельно. Даний не пік і не викликав реакції на шкірі. Потрібно наносити трішки, добре роз приділяється, тому економний.
- Достоинства:
- Не викликає реакції на шкірі. Гарно захищає
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первое впечатление хорошее.
Пользуюсь три дня.
Крем не липкий, хотя и плотный.
Почти без запаха.
Тюбик небольшой. На всё лето наврядли хватит. Возможно возьму ещё.
Гигиеничное выдавливание без соприкосновения с пальцами.- Достоинства:
- Хороший крем
- Недостатки:
- Маленький тюбик
- Юлія М***Продавец: Rozetka
Крем сподобався, добре вбирається, не жирний і шкіра після нього м'якенька, зволожена. А ще дозатор зручний у використанні.
- Достоинства:
- Чуовий ефек
- Недостатки:
- Не виявила