- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 001 Orion Supernova TopFace
Достойний продукт. Гарний колір, виглядає дорого. Не липне, не скочується на губах. Замовила інші відтінки
- Достоинства:
- Ціна. Якість
- Світлана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 008 Dream Supernova TopFace
Не сподобався, не рекомендую
- Достоинства:
- Глянець
- Недостатки:
- Занадто липкий, губи наче склеює, важко розмовляти навіть... Вперше таке відчуття за багато років використовування блисків для губ.
Занадто великий аплікатор, дуже ускладнює нанесення.
Дякуємо за Ваш відгук
Нам шкода, що блиск Topface Supernova не виправдав Ваших очікувань.
Хочемо звернути увагу, що формула Supernova створена з акцентом на виражений глянець і візуальний ефект об’єму, саме тому текстура може відчуватися більш щільною порівняно з класичними нелипкими блисками.
Великий аплікатор розроблений для швидкого нанесення та рівномірного покриття за 1 рух, але ми розуміємо, що це може бути некомфортно для всіх.
Дякуємо, що знайшли час поділитися своєю думкою
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 013 Breath Supernova TopFace
гарне обслуговування вічливі оператори
- Достоинства:
- працює а як далі побачимо
- Недостатки:
- не має поки
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 007 Chakra Supernova TopFace
Липне , неприємні відчуття на губах. Скочується, треба слідкувати за губами. Більше не куплю .
- Достоинства:
- Колір
- Недостатки:
- Багато
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 001 Orion Supernova TopFace
Це мій улюблений бліск, гарний, чудово тримається. Швидка доставка. Дякую Розетке!
- Достоинства:
- Гарний , мій фавори. Спробувала інші, але цей найкращий для мене.
- Недостатки:
- Диана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 005 Aura Supernova TopFace
Красивый блеск, но для меня слишком липкий - поэтому 4
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 010 Lotus Supernova TopFace
Замовляю декілька разів. Чудовий блеск. Гарно тримається.
- Достоинства:
- Найкращий блеск
- Недостатки:
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 011 Chi Supernova TopFace
Дуже гарний ! Довго тримається , гарно зволожує. Дякую Розетке!
- Достоинства:
- Чудовий
- Недостатки:
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 001 Orion Supernova TopFace
Замовляю вже другий, гарно тримається, чудовий колір запеспечує догляд.
- София К***Продавец: Rozetka. Оттенок: 001 Orion Supernova TopFace
Вони неймовірні,лягають на губки рівномірно ,не скорочується на губах))
- Достоинства:
- Аромат