- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 010 PT206 Instyle Extreme Matte Lip Paint TopFace
Трошки підсушує губи.Але слід не залишає.Тримається добре.Сама глянцева,але з часом підсихає та стає матовою.
- Достоинства:
- Акційна ціна.
- Недостатки:
- Підсушує губи.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 010 PT206 Instyle Extreme Matte Lip Paint TopFace
Не рекомендую
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 010 PT206 Instyle Extreme Matte Lip Paint TopFace
Не рекомендую, спочатку ніби нічого, але вона не тримається навіть 6 год, стирається, нічого не їси, береться комочками якщо губи потерти. Сухі губи.
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 031 PT206 Instyle Extreme Matte Lip Paint TopFace
Дуже гарна.
- Достоинства:
- Якісна.
- Недостатки:
- Жодних.
Сподобаоась. Колір теж. Тримається довго на губах не відчувається.Буду брати інші кольори.
- Достоинства:
- Стійка ,не сушить губи.
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 019 PT206 Instyle Extreme Matte Lip Paint TopFace
Помада матова,тримається довго але виглядає сухо на губах.колір гарний
- Достоинства:
- Гарно тримається
- Недостатки:
- Сухо виглядає
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 028 PT206 Instyle Extreme Matte Lip Paint TopFace
Не один рік користуюсь ,якість супер
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 011 PT206 Instyle Extreme Matte Lip Paint TopFace
- ИринаПродавец: Rozetka. Оттенок: 003 PT206 Instyle Extreme Matte Lip Paint TopFace
Просто идеальная
- Достоинства:
- Долго держится