- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий інструмент, можливо тільки загубити. Ламається в одиничних випадках, чудова якість головок
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как показал опыт, отличные головки .
- Шинкаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто шикарные, не сучка ни задоринки.советую
- Достоинства:
- Ударные
- Недостатки:
- Дороговато
- Шинкаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#мояраспаковка отличный набор ударного инструмента,крепкие,качественные,служат верой и правдой советую. Минус,нет металлического бокса
- Достоинства:
- крепкий,ударный
- Недостатки:
- нет бокса
- Евгений Б***Продавец: Rozetka
Розетка неприємно здивувала! Загубили замовлення на шляху до точки видачі, хоча замовлення було зроблено заздалегідь. Все б нічого, якби це не був подарунок на день народження товариша в цей же день!! На гарячій лінії вибачились, але ці вибачення ніяк не допомогли вирішити терміновість питання.
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не знаю
- Ігор П***Продавец: Rozetka
Правильна назва - Набір головок УДАРНИХ Toptul 1/2" 10-32 мм + подовжувач 18 предметів (GCAT1807). Також в характеристиках відсутня головка на 32мм.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ігор! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Шинкаренко А***
как головки то в работе?