Топи продажів

Отзывы покупателей о Маршрутизатор TP-LINK Archer AX12 WiF6/ AX1500 / 1 Гбит/с/ поддержка технологии MESH

Оценка пользователей 4.51/5
  • AI аналіз відгуків
    170 відгуків:  73% позитивних, 13% нейтральних, 14% негативних.
    TP-Link Archer AX12 отримав загалом позитивні відгуки користувачів завдяки простому налаштуванню, зручному додатку, гідній швидкості інтернету та співвідношенню ціна-якість. Користувачі високо оцінили стабільність роботи пристрою, легкий старт роботи навіть без спеціальних навичок, а також сучасний дизайн. Основними недоліками є обмежене покриття Wi-Fi у великих приміщеннях, випадки браку і несправностей, а також поодинокі скарги на нестабільність інтернету та несподівані відключення. У цілому пристрій підходить для квартир та невеликих будинків, однак у складних умовах або при підвищених вимогах до швидкості та покриття може знадобитися потужніша модель чи додаткові рішення.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор П***

Основними критеріями вибору були: бренд Tp-Link, гігабітні порти та wi-fi 6, бюджет 2-2.5 тис грн. Із списку маршрутизаторів 2023 року було лише 2 моделі - ця та Archer AX1800 який на 500 грн дорожчий. Перед купівлею я звернувся до підтримки і мені сказали, що цей роутер має 128 мб пам'яті а не 64, як написано в коментарі нижче. Я вирішив ризикнути, і не прогадав, адже перший результат мене приємно здивував. Розмістивши роутер в коридорі невеликої сталінки, із стінами майже по 60 см, я скористався додатком WiFiman і подивився покриття, де сигнал ставав слабкішим тільки в дальній кімнаті. В мене виявилася ревізія 1.0. Після підключення до інтернету роутер оновився і начебто в оновленні з'явилася функція підключення меш системи. Я це не перевіряв, але щось таке нове є, і це радує. Дивіться скріншоти.

Достоинства:
    Покриття, швидкість
  • Богдан Т***

Багато відгуків про AX10 AX23 заставляли сумніватись та віддав перевагу тому що ця модель просто 23го року.
    На відстані 3х метрів від маршрутизатора з телефону тест дає швидкість як на скрінах. На айфоні та на андроіді перевірив, швидкість однакова.

Кабель перехідник на 12v === 0.8-1A за 165 грн дозволяє заживляти маршрутизатор від павербанка, ще не вмикав його від оригінального блоку живлення, скріни тестів теж від павербанки.

Коробка запакована, товар цілий, все відповідає тому що купив. Є різниця в 1 символі МАС адреси пристрою на наліпці на корпусі в порівнянні з ти що показує софт після підключення до пк, не знаю що це за особливість.

Достоинства:
    Зручний мобільний застосунок управління маршрутизатором. Віддає більшу половину трафіка від того що мені доступно по тарифу по wifi. Працює від павербанки.
    Недостатки:
    Користуюсь менше дня, не помітив.
    • Максим К***

"Є різниця в 1 символі МАС адреси пристрою на наліпці на корпусі в порівнянні з ти що показує софт після підключення до пк, не знаю що це за особливість." - на наклейке указывается LAN мак адрес, а WAN мак адрес как раз и отличается на 1 единицу

• Євген

як на мене чудова модель

Достоинства:
    швидкість не урізає
    Недостатки:
    нема
  • Саня Л***

Вибирав між Tenda X2 pro та Цим TP-Link. Усі друзі порадили останній, тому і взяв саме його. Налаштував через додаток. Швидкість Хомнет змінилась з 40 до 250мбіт. Покриття стало трошки кращим (будинок із шлакоблока). Вцілому задоволений, рекомендую

Достоинства:
    Простота установки
  • Михайло К***

Чудовий роутер для невеликої кількості споживачів, тримає майже гігабіт по проводу, та близько 400мб по WiFi. Маю близько 10 пристроїв споживання включно з 4 камерами, не було жодного підвисання чи перезапуску.

Достоинства:
    Ціна, потужність
    Недостатки:
    мало портів
  • Терновський Р***

Роутер бімба, міліон налаштувань, wpa3.

• Терновський Р***

додатково протестував на павербанк УМБ Baseus Bipow 20000mAh 20W White (001010651367). Розрахував що може працювати з перехідника з 5 В до 12 В більше 18 годин, обов'язково наявність оптоволокна, перехідника з 5 до 12 вольт, роз'єм трохи "гуляє" але норм.

• Терновський Р***

Також є додаток, за яким можна регулювати різні налаштування, якщо роутер підключений до інтернету то через хмарне сховище та додаток тплінк можна підключитись до роутеру і змінювати налаштування з мобільного додатку.

• Андрей Г***

Норм ціна, прийшов швидко. Налаштувати самостійно дуже легко через моб додаток. Швидкість роздає чудово. Можна брати по акційній

• Виталий М***

Потужноті хватає щоб сосіди за стінами сиділи на моєму інтернеті =), швидко перезавантажується.

Достоинства:
    Якіть
    • Гість

У Вас відсутній пароль чи сусідам дали пароль та логін? Як далеко від Вас сусіди, це багатоквартирний будинок чи приватний?

• Виталий М***

Дав пароль та логін. Дім одноповерховий на багато квартир, але дім ще царський з красної цегли та півметровими стінами. сусіди за стіной в метрах 10-12

• Гість

Дякую за відповідь. 50 см стіна та відстань у 10-12 м, це неймовірно. Нажаль, сам не зміг налаштувати роутер, я не майстер та далекій від цього. Тож буду викликати майстра з Тріолану

• Сергій Л***

Користуюсь, другий місяць, недоліків поки не знайшов. При заявленої швидкості від провайдера у 100 Мб в кімнаті з роутером роздає 90-95, крізь бетону стіну - 50-60.

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість, легко налаштовується.
  • Нина

Нормальная производительность. Быстро подключила, без особых заморочек. Отличный вариант для небольшой квартиры. Более масштабное помещение может не потянуть. В использовании чуть около недели . Полет нормальный.

Достоинства:
    Цена , лёгкость подключения , дизайн.
    Недостатки:
    Пока не обнаружено.
  • Вадим Б***

Дуже прикольна штука. Гостьовий режим просто бомба.

Достоинства:
    Гостьовий режим. Керування зі смартфона.
    Недостатки:
    Очікував що покриття буде більше. Приблизно таке саме як і було 50/50
  • Михайло Б***

Працює добре, не злітає wi-fi, ні відміну від старого TP-Link, швидкість зросла в два рази

• Вал В*** Вал

Работает параллельно 2 сети wi fi от роутера:
    • обычная
    • и 5G

Достоинства:
    Поддерживает скорость в 300 мбит
    Недостатки:
    Не нашел
    • Сергей

Это его максимальная скорость на 5ти Ггц, WI-FI 6. Больше 350 Мб/с этот роутер не выдаст на 5ти Ггц.

• Андрій

Для великого будинку норм, сигнал хороший, не обривається зв"язок.

Достоинства:
    Сигнал хороший
  • Владислав Ч***

По вай фай швидкість досягала 600мбіт/сек, через провід не заміряв, але я задоволений. Налаштував швидко через додаток

• Святослав М***

Поставив, інтернет в рази став краще працювати. Налаштовуєть легко. Підтримує 2.4 та 5 ГГц

Достоинства:
    Кращий інтернет з ним, легко налаштовується
    Недостатки:
    Споживає більше електрики, ніж старий, тому розряджає швидше павербанк
  • Мартин О***

Поки все добре , завівся з пів тичка)

• Александр К***

Отличный, цена качество, Нэт стал летать в частном доме, бьёт через двери 5 Герц ,,скорость 660

• Денис М***

Пришел в течении пары дней. По проводу выдает 1 гбит, по воздуху tp-link u12 в одной комнате с роутером смогла показать около 288 мбит. Без проблем покрывает панельную трёшку.

Достоинства:
    Соответствует заявленным характеристикам
    Недостатки:
    Стоит денег
  • Богдан

Брав замість старенького tl841n, бо не вистачало покриття.
    Цей маршрутизатор надає трішки більшу зону покриття, та більшу швидкість на 5ГГц біля роутеру.
    Сподобався веб-інтерфейс, але не завжди працює швидко.
    Перевагою для мене є його EasyMesh технологія, за допомогою якої, я зможу підʼєднувати додаткові роутери і розширювати покриття.

В цілому, нічого кардинально нового для мене цей роутер не дав, але після того, як я допишу цей комент, я замовлю додатковий ще один такий же для своєї мережі.

Достоинства:
    Ціна, EasyMesh технологія, Wi-Fi 6, WPA3, простий інтерфейс і налаштування
    Недостатки:
    не дуже швидкий інтерфейс
  • Дмитро Ш***

Вибрав цей роутер на основі відгуків. Користувався до цього однодіапазонним TP-LINK. Через роботу військової техніки швидкість по вай-фай дуже сильно впала. Мені порекомендували спробувати перейти на діапазон 5 Гц. Поставив цей роутер- стало краще. Швидкість через вай-фай вище і стабільніша. Налаштовував зі своїм провайдером у телефонному режимі- все з першого разу вийшло. Дуже зручний і функціональний застосунок (рекомендую). Єдиний "недолік" незначний- зменшується територія покриття вай-фай на 5.

Достоинства:
    Якість, зручність налаштування, застосунок
    Недостатки:
    Не виявив
  • Максим

Чудовий маршрутизатор, уважно прочитав інструкцію, без жодних проблем самостійно налаштував та вже через 15 хвилин отримував задоволення від високої швидкості роздачі інтернету.

Достоинства:
    Велика швидкість роздачі.
    Простота в підключенні та налаштуванні.
    Недостатки:
    Недоліків не знайшов.
  • Михаил К***

Хороший роутер, подключил за 1 минуту.
    Дом 120 квадратов, везде ловит хорошо. Есть удобное приложение для отслеживания кто в вашей сети и для смены пароля.

Достоинства:
    1. Хороший сигнал даже через несколько стен.
    2. Удобное приложение.
    Недостатки:
    Пока не нашёл.
  • Пилип

Нормальний роутер за свою ціну. Базові речі є які треба для побуту. Ну і головне це 802.11ax Тепер хоч не чую оцих історій про "поганого провайдера" від дружини))

Достоинства:
    802.11ax
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Роман М***

Поки все супер. Підключив, сам налаштувався, зайшов тільки в налаштування і поміняв назву мережі і змінив пароль. Далі побачимо як буде.

Достоинства:
    Гарно виглядає, є можливість закріпити на стіну.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
  • Олеся М***

Налаштували через програму на телефоні, скачану по QR коду який знаходиться на самому роутеру. Налаштування зайняло 5 хвилин.
    В кімнаті де стоїть роутер працює на 5 ГГц, в інших на 2.4 ГГц.
    В мене тариф старий по інтернету на 100 мб/с
    По спідтесту 90 показало) тобто все ок

Достоинства:
    Швидке налаштування та відповідність заявлених характеристик
    Недостатки:
    Поки не виявлено, час покаже
  • Сергей З***

Беру второй раз этой же фирмы TP-Link archer, всем доволен. Просто решил обновить модель 2018года. А так все стабильно и на тоц

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    3 порта , не 4 lan
  • Денис Т***

Взяв Archer AX12 замість старенького роутера, який постійно «лагав», і різниця відчувається з першого дня. Wi-Fi реально став швидший і стабільніший - навіть коли одночасно працює ноутбук, телевізор і телефон. Сигнал добиває у всі кімнати, де раніше «ловило через раз».

Налаштування через додаток виявилось дуже простим - буквально 5 хвилин, і все працює. Приємно здивувало, що роутер нормально тягне онлайн-ігри без підвисань, а фільми у 4К вантажить моментально. Зовнішній вигляд теж симпатичний, не виглядає як “коробка з антенами”, а цілком сучасно.

Класний роутер за свої гроші. Для квартири чи невеликого будинку - саме те, що треба. Рекомендую

Достоинства:
    Швидкий і стабільний Wi-Fi, тягне кілька пристроїв без проблем; просте налаштування через додаток; хороший сигнал навіть крізь бетонні стіни; сучасний дизайн.
    Недостатки:
    Відсутні
  • николай с***

За майже рік експлуатації жодних недоліків не виявлено. Роутер працює стабільно добре. Рівень сигналу достатній для нормальної роботи у шестикімнатному будинку з товстими стінами.

Достоинства:
    Забув що він в мене є :)
    Недостатки:
    Не виявив
  • Наталия Г***

Працює на відмінно, я задоволена.

Достоинства:
    Швидка доставка. Замовила, наступного дня замовлення надійшло до пункту видачі.
    Недостатки:
    Не має, сподіваюсь не буде.
  • Гість

Ціна=якість, найкраще співвідношення. Працює ідеАльно. Все суПер.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ольга

Маршрутизатором дуже задоволена. До цього був теж TP-LINK, але простенький, на одну антену. Пропрацював більше 10 років. Почалися перебої з підключенням. Тепер проблема вирішена. Працює без нарікань. Будинок великий, на два поверхи, з бетонним перекриттям, охоплює без проблем.

Достоинства:
    Працює без перебоїв.
  • Богдан З***

Швидке налаштування, стабільна робота, практично відсутнє зниження швидкості через Wifi

• Юрій Н***

Купував на основі відгуків інших користувачів і не жалкую.
    Надійний пристрій із зручним і багатим переліком налаштувань.
    Із допомогою їх додатку маю можливість віддалено змінювати конфігурацію роутера батьків і дідуся, для яких це вже стало надто складно.

Достоинства:
    Надійність, широкий спектр налаштувань та віддалений досьуп
  • Виктор Б***

Купівлею роутера задоволений, в будинку працює ідеально, хороші функції, брав для контролю дітей, бере навіть у гаражі від будинку 10 м далі не пробував,Приїхав реально на другий день.

• Крекотень К***

Хороший роутер, вибирала по відгукам та оцінкам експертів. Працює місяць, проблем не було.

Достоинства:
    Хороший роутер, вибирала по відгукам та оцінкам експертів.
    Недостатки:
    суттєвих мінусів не має. тільки покриття шорохувате, складно протирати.