- AI аналіз відгуків120 відгуків: позитивні ~75%, нейтральні ~15%, негативні ~10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер! Все працює,не відпадає ,як мій старий
- Достоинства:
- Все як в описі
Простий і зручний застосунок - Недостатки:
- Поки не знайшов
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена. Провела оптоволокно і поставила цей маршрутизатор – топ. Користуюсь теж аппкою і це дуже зручно, особливо сповіщення, коли хтось новий підключився до мережі
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував в офіс для роботи, швидкість шалена
- Достоинства:
- Дуже швидкий, працює вже місяць без перезавантажень і збоїв.
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре працює!
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает норм топ ! Доволен сильно ! Рекомендую! Доставили на следующий день! Все супер
- Достоинства:
- Цена , качество топ
- Вадим И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою та сервісом задоволений, дуже сподобалося нашому "Персику"
- Достоинства:
- Бысрый
- Юрій З***
Так не можна робити!
Тваринка загине..
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
свою роботу виконує, підключення займає мінімум, роздача та покриття стабільне
- Достоинства:
- Хороше покриття, працює стабільно
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Даниїл Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Нормалди
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий роутер за свої гроші. Перейшов на нього зі старого 100-мегабітного роутера і різниця просто небо і земля. Швидкість по WiFi 6 на телефоні видає максимум від провайдера. В онлайн-іграх зникли раптові стрибки пінгу, коли вдома хтось ще користується інтернетом. Працює стабільно вже кілька місяців, жодного разу не доводилося перезавантажувати через глюки.
- Достоинства:
- Дуже швидкий WiFi, стильний вигляд, стабільний сигнал через дві стіни, просте налаштування.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крутий роутер,не дивлячись на те що у мене інтернет 100 мегабіт
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре,хороший дизайн
- Достоинства:
- Дизайн і стабільний сигнал хороша швидкість
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Огонь!!!
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює відмінно!!!
- Достоинства:
- Всі
- Кирилл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перезавантажується кожні пару годин , при наватантаженні також сам вимикається
- Достоинства:
- Видає гігабіт
- Недостатки:
- вимикається
Представник брендуВітаємо. Якщо у вас виникають труднощі при використанні пристрою або він працює неналежним чином рекомендуємо в такому випадку звертатись для діагностики пристрою до сервісного центру TP-Link
ссылка
- Назарій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально для 1-2 кімнатної квартири, сигнал максимально стабільний навіть при 5 підключених пристроях максимальна швидкість. та головне дуже швидке налаштування з корисними функціями. покупкою максимально задоволений рекомендую.
- Достоинства:
- стабільний сигнал, максимальна швидкість, гарний дизайн, можливість підключення ще одного такого роутеру для стабільного сигналу на вулиці або у інший кімнаті якщо у вас велика квартира. та головне елементарне підключення.
- Недостатки:
- немає ніяких
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює. Легке підключення.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже дякую. Я задоволений маршрутизаторам. Настройка його була легкою. Ніяких нарікань.
- Достоинства:
- Легкий у використанні
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Кофонов С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бомба
- Арсен Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре працює, відповідає швидкості
- Достоинства:
- Швидкий, красивий
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував собі сам цю модель 2 роки тому, працює відмінно, без нарікань, а відтак купив мамі на заміну замість її старенького Netis на 100 mb.
- Достоинства:
- Гарно працює, тримає стабільно швидкість близько 800 - 900 Мбіт. Ціна адекватна.
- Недостатки:
- Як на мене відсутні.
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює декілька місяців. Все супер
- Достоинства:
- Легкий в налаштуваннях. Працює без нарікань з великою кількістю підключених девайсів
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий роутер, просте налаштування, може працювати від павербанку, гарний дизайн
- Достоинства:
- Швидкість
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював з моменту підключення приблизно 4 години і зламався. Не включається зовсім.
- Достоинства:
- Зручний застосунок
- Недостатки:
- Не працює
ссылка
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго вибирав або ах23 або ах53 коли побачив що в топ 20 на каналі технозон зайняв 1 місце відразу купив.Доречі у мене archer С-80 вже 2.5 роки все ок поїде на дачу. На фото швидкість C-80 & AX53
- Богдан Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Біля роутера по віфі максимально видавав 920 мбіт( при гігабітному тарифі), що дуже добре.
- Достоинства:
- Хороше з`єднаня, приємний софт
- Недостатки:
- Прийшов трішки пошкоджений (глибока царапина), але на роботу не впливає.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
надійний
- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний роутер.
- Достоинства:
- Швидкість, комплектація, дизайн.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пере завантажується по 20 разів на день. Просто не можливо працювати!!
- Недостатки:
- Постійно перезавантажується
Представник брендуВітаємо. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.
- Сергій
Ви заживили його від розетки? Чи від альтернативного джерела живлення?
Просто маю такий самий, не в захваті від нього... Але наприклад від павербанку в мене постійно перезавантажується. (Не хватає сили току).наприклад дешеві дбж також мають на борту якихось 2а. Але якщо заживлювати наприклад ще абонентський термінал того його також може не хватити
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші - те, що потрібно, не жалкую за покупку
- Достоинства:
- Швидкість 1000 мб
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навіть не знаю,що сказати.розхвалений роутер в коментарях і напевне топ 1 по продажам в даному ціновому сегменті. дальність вай фай ,як на моєму старенькому ксяомі 4а, який не славився гарними сигналом. Перегружається також дуже довго. Не працює від павербанка(в моєму випадку) іде в перегруз .навіть коли ставиш режим еко. Обновився сам. Далі побачу як він буде працювати. По вай фай видає 300 мегабіт.що на телефон, що на планшеті, ну можливо аксесуари більше не підтримують( ще не розібрався)
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто чудово! Під'єднався до мережі меньше ніж за хвилину, практично зразу ж. Швидкість інтернет з'єднання просто захмарна. Влаштовує практично все. Через додаток показує що є оновлення для маршрутизатора. Ще не оновлював, поставив оновлення на нічний час. Рекомендую цей маршрутизатор.
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості. Простота використання, та підключення до мережі.
- Недостатки:
- Доки не помітив.
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили роутер , 1гб
По факту видаэ 300-400мб
Не понятно чому ?
По кабелю 900 идеально а через роутер 300-400
Такая беда- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Скорость
Представник брендуВітаємо! Wi-Fi мережа - це полудуплексний спосіб передачі, тому фактична швидкість зазвичай в 2-2.5 рази менша за максимальну.
Показники фактичної пропускної здатність бездротової мережі і покриття бездротової мережі не можуть бути гарантованими і будуть варіюватися в залежності від:
1) чинників навколишнього середовища, включно з будівельними матеріалами, фізичними об'єктами, інтерференцією та перешкодами,
2) умов мережі, включно з локальними перешкодами, обсягом і щільністю трафіку, місця розташування пристрою, складністю побудови мережі і мережевими накладними витратами.
Також на пропускну здатність впливають:
3) обмеження клієнта (наприклад, номінальна продуктивність, місцерозташування, з'єднання, якість і стан клієнтського пристрою).
4) кількість приєднаних пристроїв до однієї мережі Wi-Fi.- Вячеслав М***
Аналогичная ситуация... купил, поигрался, вернул. Было с чем сравнивать. Пятилетний Archer C80 (на порядок ниже по железу и с Wi-F-5), по скорости и дальности сигнала лучше чем AX 53.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово працює. Виглядає круто Нарікань немає
- Достоинства:
- Гарний роутер