Отзывы покупателей о Маршрутизатор TP-LINK Archer BE3600 Wi-Fi 7 / 2.5Гбит/с / USB 3.0 / Поддержка MESH

Оценка пользователей 4.78/5
  • Зведений відгук із відкритих джерел
    Серед доступних рішень нового покоління TP-LINK Archer BE3600 виділяється як найбюджетніший спосіб перейти на стандарт Wi-Fi 7 без переплати за непотрібні функції.
    Власники відзначають стабільність покриття завдяки технології Beamforming, яка буквально дотягує сигнал у найвіддаленіші кути квартири, забезпечуючи перегляд 4K-відео без затримок.
    Геймери акцентують увагу на магії MLO, що дозволяє суттєво знизити пінг в онлайн-іграх та забезпечити миттєвий відгук у VR-застосунках.
    Користувачі часто згадують про гігабітний bottleneck, оскільки наявність лише одного швидкісного LAN-порту на 2.5 Гбіт/с обмежує можливості підключення кількох потужних пристроїв одночасно.
    Деякі покупці попереджають про відсутність шостої полоси (6 ГГц), через що реальні швидкості на частоті 5 ГГц можуть не досягати заявлених максимумів у зашумленому ефірі.
    Переваги:  найнижча ціна за стандарт Wi-Fi 7підтримка технології MLO для низької затримкилегке налаштування EasyMeshстабільна робота USB 3.0ефективне покриття Beamforming
    Недоліки:  відсутність діапазону 6 ГГцобмежена кількість портів 2.5Gнагрів корпусу при тривалих пікових навантаженняхризик накопичення пилу через верхню вентиляцію
    Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.
  • Сергій А***

Швидкий, не зависає, не перегрівається. Підтримує найновіші стандарти 802.11be i ax.

Достоинства:
    Стабільна швидкість
  • Олександр

Добра річ!Для мене основною перевагою була можливість відключення вайфай на панелі управління

Достоинства:
    Швидкий
    Недостатки:
    Не виявив
  • Юрій Г***

Роутером цілком задоволений.Двукімнатний будинок з кухнею(саман) покриває.Швидкість тримає.

• Олександр Д***

бомба

• Сергей С***

все добре

Достоинства:
    Багато
    Недостатки:
    Поки що не маю
  • Олег Л***

Був довгий час прихильником ТІЛЬКИ приладів Zyxel-Keenetic, справді вони і зараз дуже класні, для SOHO, Але от більше немає бажання терпіти коли навіть у дешевоого ноунейм роутера покриття значно краще ніж у улюбленого бренда! Тому вирішив спробувати Цей BE-230. Не дуже довіряю Archer-ам, це більше про "кращих із гірших", але якість приємно здивувала. Звичайно за день всього ще не перепробував, але поки що мені воно сподобалось. Keenetic ІІІ пропрацював у мене з 2015 року і досі робочий, але настав час гігабітів тому він вже на пенсії, Якщо ця BE-230 пропрацює хоча б половину як мій старий кінетік саме, включив, настроїв і забув, то буде дуже добре! Те що пишуть про довгеньке завантаження це правда, але мене воно не напрягає. І ще не розумію: чому усі БРЕНДОВІ пристрої обмежені по тих самих частотах, але одні всеж краще(стабільніше) добивають сигналом за інші, при тих самих регіональних налаштуваннях.. :))

Достоинства:
    Швидкий! СУБʼЄКТИВНО рівень сигналу кращий за Keenetic ІІІ, ЦЕ ФАКТ! Зручна TP-шна адмінка, як завжди з коментарями :)
    Недостатки:
    Нажаль зникли світлодіоди для кожного RJ-порта, 1,2,3,4, ...ТАК В МЕНЕ ЩЕ Є пристрої підключені по проводу :))
  • Андрій С***

Приїхав на наступний день, провайдер змінює незабаром тариф на 2 Гб/с тому і треба було освіжити обладнання з портом WAN 2,5, перед цим користувався теж TP-Link. Додаю фото speed test з тарифом 1 ГБ/с через wi-fi

Достоинства:
    Простий в налаштуваннях, швидкість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Микола Л***

Чудовий

• Денис С***

Роутер Tp-Link BE3600 програє по дальності Wi-Fi роутеру Tenda MX12 десь на 20–25%. По швидкості, у мене з тарифом 1 Гбіт, вони видають приблизно однаково — 700 Мбіт по Wi-Fi. Ще мінус — це відсутність налаштувань і взагалі відсутність пункту з розділом по USB у мобільному застосунку: лише на сайті tplinkwifi.net можна знайти цей пункт.
    У підсумку можна сказати, що роутер ніби і підтримує багато функцій, але має слабкий радіус дії й недопрацьоване ПЗ.

Ще чомусь по віфі рандомно обмежує швидкість до 94мбіт

Достоинства:
    Пітримка USB 3.0, гарний дизайн програмного забезпечення
    Недостатки:
    Слабкий радіус дії віфі
    • Андрій С***

Теж саме було з дальністю і швидкістю wi-fi, потім помітив, що забув з антен зняти захисні плівки

• Олексій М***
    Продавец: Rozetka

Основний мінус роутерів TP-Link це їхні маркетингові назви. Я хоч і знав, що тут фейковий Wi-fi 7, але все одно не приємно що вони козиряють назвами, а по суті при купівлі нічого такого немає. У мене так було з минулим роутером, де писало гігабіт, але не писало що це лише в режимі точки доступу, а WAN порти 100 мегабітні.

Достоинства:
    Гарне покриття, швидке налаштування
    Недостатки:
    Довго завантажується, але то не суттєво