- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прошу врахувати продають не новинку а першу прошивку v1.0 до останньої не оновлюється маю на увазі v2.
Представник брендуВітаємо. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Последняя прошивка не обновилась, процесс обновления почему-то завис... Решил исправить проблему кнопкой reset, но она никак не реагирует. После удалил устройство в приложении Tapo, а так же и учётную запись, полностью. Камера продолжает отслеживать движения без приложения и без учётки! Wi-Fi так же отключал. Кнопку сброса зажимал по разному, всё перепробовал - нет реакции. Отключал от сети на сутки - безуспешно, то же самое... Я попросту не понимаю, что с ней произошло
- Достоинства:
- Работала 378 дней, плюс минус
- Недостатки:
- Что то пошло не так
Представник брендуВітаємо. В даному випадку, рекомендуємо звернутись до сервісного центру, телефон центрального сервісного центру: +38 0445905177, ПН-ЧТ с 10-00 до 18-00, ПТ с 10-00 до 17-00, обідня перерва з 13:00 до 14:00, СБ-НД вихідний.
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як раз те що я шукав
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив вже другий такий у пару, задоволений
- Достоинства:
- Все що потрібно є
- Недостатки:
- Малий огляд по вертикалі
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все круто працює без зауважень.
- Достоинства:
- Шикарний функціонал
- Недостатки:
- Не можна підʼєднати до хаба тапо.
- Алена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня тоже проблемы с ее подключением,все время выбивает ее из сети.Пишет -небезопасное подключение.
Техподдержка не отвечает - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар нне працює. Краще не купувати. Зникає після налаштування. Пише що не має конекту в Інтернет. Я налаштовувати на 3х смартфонах з Андроід і Аппле і з двома вайфай роутарами і ні де не працює. В Аппле не додасться до підписки. А в андроїді не можу закінчити налаштування. В роутерах використовував лише 2.4 діапазон.
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Даже гарна, краще ніж с200, більші кути повороту, нічний режим без червоного діоду інфрачервоного, більше розпізнавання, ну і якість відео краща. Це з найбільших відмінностей
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута! 100% вартує своїх коштів!
- Денис Д***Продавец: Rozetka
Класна камера. Якість чудова, нічний режим, Запис на карту. Керування через додаток
- Олександр Ч***Продавец: Rozetka
Розетка продає v1, довелось відмовитися від отримання
- Достоинства:
- не знаю
- Недостатки:
- v1, замість v2
- Костя
а десь написано яка саме має бути в продажу версія?
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарна ідентифікація. З) ДН я
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
ШІ додає великий функціонал, для цієї камери
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Привезли через 5 дней. Версия была 2.0
- Недостатки:
- Выявляю))
- Вячеслав
Вопрос. Эта камера у всех шумная приповоротах? У меня есть C200 так она в разы тише поворачивается.