- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З MacBook Air M1 працює як треба.
- Достоинства:
- Компактний, гарно зібраний, добре працює.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре. Перевірив на ноутбуках з Windows та MacOS. Також на iPad та iPhone. Треба почекати пару секунд після підключення і все почне працювати. Драйверів додаткових не встановлював. Прикольна ідея складати кабель як петлю для переноски, не знаю, наскільки довго кабеля вистачить, з часом буде видно. Помітив тільки один цікавий момент, що за замовчуванням авто узгодження йде на 100 мегабіт, але якщо вийняти мережевий кабель та встановити назад, то вже автоузгодження показує 1000 або більше мегабіт швидкості. На 800-950 мегабіт нагріву не помітив, але й в мене швидшого інтернету поки немає. Із недоліків відмічу відсутність індикації статусу мережі. Одразу не зрозуміло, чи почало працювати чи ні.
- Достоинства:
- Швидке підключення, не потрібні драйвера, працює з мобільними пристроями.
- Недостатки:
- Відсутність індикації
- Влад О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює. Нічим не можу перевірити 2,5 Гбіт наразі, але з 1 Гбіт, що з інтернету, що в локальній мережі, чесно тягне.
Два макбуки розмовляють між собою через цей адаптер, кабель, Thunderbolt-адаптер. - РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису, з 2 провайдерів по 1гб/с вийшло отримати майже максимальну швидкість. Ubuntu 24.04 LTS працює без додаткових дій, Android пристрій взагалі не побачив адаптер
- Достоинства:
- Plug & play
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1.Скачав із офф сайту драйвер (v1) (у пошуку шукаємо UE302C), встановив. 2.Перезавантажив, підключив фізично 3.Працює))
- Достоинства:
- Якісна мережева карта, матеріали... 2.5G RJ-45,Підтримка всіх OS
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
на 2.5G трохи гріється :)
на macbook завелось з одного кліка- Достоинства:
- Компактний, usb-c конектор зручно ховається в корпус, 2.5G робе
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скачав на оф. сайті драйвера (на коробці вказана яка версія hardware, у мене V1), встановив, проблема, схоже, зникла, бо навіть веб-сторінки завантажувались неповністю.
- Достоинства:
- Компактний, швидкий, кабель можна частково сховати в корпус
- Недостатки:
- На Win11 без встановлення драйверів глючив і вилітав в BSOD, немає індикації про з'їєдання і передачу даних.