Отзывы покупателей о IP-камера TP-LINK VIGI C540V
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Користуюся камерами Vigi від Tp link вже більше року, в порівнянні з моделлю C340 2.8-4-6mm фокусної відстані, камера C540V має авто фокус, краще показує вночі при інфрачервоному освітленні та має трохи більше налаштувань в додатку Vigi, але конкуренти не сплять потрібно вже оновлювати дану камеру
- Достоинства:
- Хороша картинка, є зум, фіксує все що відбувається
- Недостатки:
- Хотілося б кращого зуму та регулювання плавності і швидкості повороту камери
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Користуюся камерою більше року. З того що мені не подобається - слабкий підвіс. Вісить на фасаді під дахом, але коли сильний вітер підвіс рухається та картинка розмивається.
А загалом норм камера. - Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарна камера, зручний софт, якісний зум, якісна нічна зйомка і багато налаштувань
- Дмитро Ш***
Таке питання, коли камера виявила людину чи автомобіль, чи вона приближає об'єкт під час запису, чи тільки слідкує за ним? Маю камери Vigi C340 працюють адекватно після останніх двох оновлень
- НазарПродавец: RozetkaEU
Рекомендую 100% фокусна відстань і зум вирішують, також патрол та предмети дозволяють покрити територію на яку зазвичай потрібно б було брати 2 камери без PTZ.
- Достоинства:
- Просто топ за свої картинка чітка! 4мм фокусна відстань з можливістю до 12мм, кут огляду просто космос
- Недостатки:
- один єдиний це при сильному вітрі десь 20м/с її трясе так як моторчик має трохи шату, але думаю це властиво всім PTZ камерам
- ВасильПродавец: RozetkaEU
Чудова камера.
Особисто мені сподобалася
Висока чіткість та якість зйомки