Отзывы покупателей о Wi-Fi адаптер TP-LINK Archer T600U Plus WiFi5 / AC600 / USB / Двухдиапазонный с высоким коэффициентом усиления
- AI аналіз відгуків45 відгуків: 38% позитивні, 14% нейтральні, 48% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо большое
- Илья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За рік вже повернув вже два таких.
Перестають прауювати.
Гроші повернули швидко.- Достоинства:
- Коли працює то норм
- Недостатки:
- Швидко виходить із ладу
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
теж очікування були більші)
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував як резерв для різних випадків. Завжди лежить у найближчій шухляді.
Користувався ним на багатьох платформах на Windows, MacOS, Linux. Всюди працює без додаткових танців з бубном.- Достоинства:
- Універсальність і доступніть драйверів для будь-яких платформ
- Недостатки:
- Не знайшов
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
TP-LINK Archer T600U Plus купував більше року тому, спочатку працювало все ок, потім почаслись проблеми з розпізнаванням пристрою, перевстановлення драйверу не допомогає, вже і міняв порти, не знаю в чому причина, думаю сам адаптер вмер. Бо буває запустить попрацює хвилин 5 і потім зависає, не можна підлючитися більше до вай фай.
- Достоинства:
- Швидкий, підтримує 5 ГГц
- Недостатки:
- Не довголітній в експлуатації
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При підключенні в Linux будуть проблеми. Працює не дуже швидко, іноді зникає зв'язок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підтримується в Linux
Представник брендуВітаємо! Archer T600U Plus має підтримку наступних операційних систем: Windows 11/10/8.1/8/7/XP, Mac OS X 10.9-10.14.
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Раджу. Мені потрібно було для компа,все працює,легко настроїти,швидкість нормальна,не тормозит. Замовляла доставку на відд,все швидко в чудово. Дякую Розетка
- Достоинства:
- Швидкий ,легке налаштування.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює чудово
- Достоинства:
- Ціна якість
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Видає до 250, при тому що інші пристрої видають і по 900 з одного й того ж місця, роутер тп лінк арчер, думав буде класний метч
Але помилявся
Представник брендуВітаємо. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очікування були більші, скачування максимум 250 мегабіт, сумно, інше девайси до гігабіту дають.
Представник брендуВітаємо! Wi-Fi мережа - це полудуплексний спосіб передачі, тому фактична швидкість зазвичай в 2-2.5 рази менша за максимальну.
Показники фактичної пропускної здатність бездротової мережі і покриття бездротової мережі не можуть бути гарантованими і будуть варіюватися в залежності від:
1) чинників навколишнього середовища, включно з будівельними матеріалами, фізичними об'єктами, інтерференцією та перешкодами;
2) умов мережі, включно з локальними перешкодами, обсягом і щільністю трафіку, місця розташування пристрою, складністю побудови мережі і мережевими накладними витратами. Також на пропускну здатність впливають:
3) обмеження клієнта (наприклад, номінальна продуктивність, місцерозташування, з'єднання, якість і стан клієнтського пристрою).
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таке
- Микита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З заявлених 450мбіт не тягне навіть 150. Вайфай нормальний на 300мбіт, у тому ж місці ноутбук і телефон тягнуть 300 мбіт, а цей не може.
Через час взагалі перестає працювати, я так розумію через нагрів. Якщо вам потрібно витягувати нормально - не рекомендую брати.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. На швидкість WiFi впливають умови використання (перешкоди), з приводу налаштування можна звернутися в тех. підтримку TP-Link 0 (800) 505-508 та (044) 590-51-14
Представник брендуВітаємо. Погана якість WiFi мережі може бути викликано безліччю факторів: відстань, зашумленность радіоефіру, інтерференція, наявність перешкод, щільність перешкод і впливу шкідливих програм. Наприклад, наявність металевої поверхні повністю заблокує WiFi сигнал. Для отримання більш якісного сигналу рекомендуємо:
Змінити ширину каналу в налатуваннях роутера на 20Mhz для 2,4 ГГц і для 5ГГц вибрати 40Mhz;
Мінімізувати кількість перешкод між маршрутизатором і клієнтським пристроєм, а також за можливості встановити адаптер на передній панелі, якщо у вас стаціонарний ПК. Могу вас попрсити зв'язатися з нами щоб ми могли детальніше розглянути вашу ситуацію, і допомогти у вирішенні складності. Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00 СБ-НД вихідний.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене є 4 Wi-fi адаптера, 3 з яких TP-LINK, і всі ці 3 працюють не стабільно!!! Четвертий це ноунейм китайський адаптер, який видає таку саму швидкість, але стабільно.
- Достоинства:
- Два діапазона
- Недостатки:
- Не стабільний сигнал
Представник брендуВітаємо, На жаль поки що недостатньо інформації щоб ми могли вам допомогти, щоб вирішити ваше питання можу попросити описати детальніше вашу ситуацію до нас на пошту [email protected] або зв'язатися за телефоном 0 800 50-55-08 Час роботи: ПН-ПТ з 09:00 до 18:00, СБ,НД - вихідний.
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 1 стену ловит нормально, никакой разницы , по сигналу с самой дешевой (однодиапозонной) затычкой не нашел. Антенна здесь скорее как теплоотвод, не так сильно греется как без антенны, других преимуществ не заметил.
- Достоинства:
- двухдиапазонный
- Недостатки:
- цена
Представник брендуВітаємо, Сильне нагрівання адаптера може відбуватися в погано провітрюваному місці, якщо ви підключаєте адаптер до стаціонарного ПК, то протестуйте роботу адаптера під час під час підключення в передню панель, якщо ваш системний блок під столом. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00 СБ-НД вихідний.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
через одну стенгу и шкаф на 5ггц не больше 200мбит
- Недостатки:
- на 5ггц максимум 200
- Ярослав Д***
время от времени стал отпадать интернет
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
WiFi ловить добре, швидкість порівняно з кабелем не сильно ріже але залежить від розташування адаптеру та роутеру
- Достоинства:
- Компактний, швидкий, драйвери автоматично встановились, добре ловить сигнал
- Іщенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар без нарікань. Все працює.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не знайшов
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль не виправдав очікування, хотілось би кращий прийом сигналу.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Мала дальність прийому.
Представник брендуВітамо, Якщо у вас виникають проблеми з налаштуванням нашого обладнання, або потрібна консультація, ви можете звернутись на гарячу лінію технічної підтримки TP-Link Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00 СБ-НД вихідний.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непотріб. Працює вкрай нестабільно
Представник брендуВітаємо, Якщо у вас виникають труднощі при експлуатації пристрою або вам потрібна додаткова консультація ви завжди можете звернутись до TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00 СБ-НД вихідний.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працює
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював тиждень, потім почав перегріватися і працює некоректно
Представник брендуВітаємо. Якщо у вас виникають труднощі при експлуатації пристрою або вам потрібна додаткова консультація описати вашу ситуацію детальніше до нас на пошту [email protected] або зв'язатися за телефоном 0 800 50-55-08 Час роботи: ПН-ПТ з 09:00 до 18:00, СБ, НД - вихідні.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував в лютому цього року, було все добре, а тепер не працює
- Достоинства:
- Легке налаштування
- Недостатки:
- Швидко зламався
Представник брендуВітаємо. Якщо у вас виникають труднощі при експлуатації пристрою або вам потрібна додаткова консультація ви завжди можете звернутись до технічної підтримки на пошту [email protected] або зв'язатися за телефоном 0 800 50-55-08 Час роботи: ПН-ПТ з 09:00 до 18:00, СБ, НД - вихідний.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре
- Влад Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює. Але є проблема з рідними драйверами: не бачить мережу 5ггц.
З драйверами від windows бачить.- Недостатки:
- Проблеми з рідними драйверами
- Олександр
В мені й з драйвером від вінди теж не бачить5 ГГц. Не розумію чому. Може до налаштува
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Год использования, работает отлично. Люблю TP-LINK за качество.
- Достоинства:
- Качество TP-LINK
- Недостатки:
- Не выявлено.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ловить так само і швидкість така ж як в
TP-LINK TL-WN725N.- Достоинства:
- Не бачу.
- Недостатки:
- Покриття і швидкість передачі.
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На Windows працює добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- На Linux потрібно додатково додавати драйвери з git. Але після цього працює стабільно і з нормальною швидкістю.
- Євгеній Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товаром задоволений. Працює без збоїв. Нарікань немає
- Достоинства:
- Гарно ловить і приймає сигнал
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий адапрет, швидкість як заявлена але є але. Майже кожно вечора коли граю він вимикається десь на 2-3 хвилини, а потів знов працює як нічого і не було, я не розумію від чого це, гадав мабудь нанавантаження виновато але іноді і без навантаження вимикаеться.
- Достоинства:
- Швидкість як заявлена
- Недостатки:
- Іноді вимикается
Представник брендуДоброго дня. Спробуйте розташувати пристрій, до якого підключений адаптер у зоні впевненного прийому сигналу від роутера (в зоні видимості). Встановіть драйвер з нашого офіційного сайту, якщо ще не встановили. Також, для отримання більш якісного сигналу у налаштуваннях роутеру для 2.4 ГГц діапазону перемкніть канал роботи на 1, 6 або 11 та виставте ширину каналу у 20 Мгц, а для 5 ГГц діапазону перемкніть канал роботи на 36 та виставте ширину каналу у 40 Мгц.
- Роман С***
В налаштуваннях адаптера заберіть галку ,,Дозволити комп'ютеру вимикати цей пристрій для економії електроенергії''. А також перегляньте налаштування енергоефективності пк
- Виталий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює гарно. Встановлюється легко. Але не довго. Згорів через місяць. Може комусь більше пощастить
- Достоинства:
- Гарно ловить
- Недостатки:
- Згорів через місяць
Представник брендуДоброго дня. Рекомендуємо звернутися на лінію сервісного центру TP-Link Ukraine, з детальним описом проблеми. Телефон: +38 0445905177. Графік роботи: ПН-ПТ з 10-00 до 18:00, обід з 13-00 до 14-00. Також, ми можемо бути не на з'вязку під час повітряних тривог та на час відключення світла. Якщо у Вас залишились питання, можете задати їх на нашу пошту [email protected].
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший адаптер підєднав до ПК і зразу запрацював, без зміни каналів на роутері (Арчер С64) і без інших танців з бубнами. Єдине що не сподобалось це великий обєм біля usb входу, тобто, якщо є два usb гнізда поруч і розташовані вони вертикально, то в інше гніздо ви вже нічого не вставите, або це зробити буде важко.
- Достоинства:
- Гарно ловить сигнал, не ріже швидкість
- Недостатки:
- Широкий біля USB входу
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мабуть цей адаптер контрафактно ввезено в Україну (оціночне судження), т.я. підтримує частотні канали не вище 48, що якраз відповідає розподіленню частотного ресурсу у Китаю.
ссылка(802.11a/h/j/n/ac/ax)
У описі до товару це ніде не було вказано. Домашня точка працювала в мене на частотах більше 110 каналу, та всі пристрої в домі з нею працювали. Адаптер просто не бачив домашню мережу, поки на AP не було змінено канал в діапазоні 36-48.
В той час коли деяка техніка Apple (ноут 2011 року) вже не підтримує канали нижче 149.
Приходится обирати, що не буде працювати. Чи адаптер 2022 року випуску, чи ноут 2011.- Достоинства:
- Недостатки:
- Підтримує не всі канали 5G
Представник брендуДоброго дня. Виробник може не додавати підтримку каналів вище 48, навіть попри те, що вони дозволені на території України.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный адаптер! Покупал его, так как в новой квартире роутер расположен в соседней комнате и тянуть шнур к компьютеру было не удобно. Даже не смотря на то, что между адаптером и роутером толстая стена, сигнал стабильный, четкий и нет существенной потери в скорости передачи данных. Небольшим удивлением стало отсутствие драйверов для ОС Linux, но проблема быстро решилась поиском информации в интернет и установкой нужного драйвера под Linux.
- Достоинства:
- Стабильно работает, хороший сигнал, портативный
- Недостатки:
- Нет родного способа установки драйверов для ОС Linux
- Арам Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
працює з коробки (додаткові танци з бубном не потрібні)
- Достоинства:
- розмір, антенка повертаєця.
- Недостатки:
- невиявлено.
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня, как и у многих комментаторов, возникли проблемы с сетью 5G: каждый час-полтора стабильно без причины выбивает и нужны танцы с бубном, чтобы вновь подключиться. Последние дрова с оффсайта проблему не решили. Категорически не рекомендую товар к приобретению. Судя по всему, просто некачественная модель и имеет смысл обратить внимание на других производителей.
- Достоинства:
- Быстрая настройка
- Недостатки:
- Проблемы с 5G
Представник брендуДоброго дня. Для корректної роботи адаптеру, він повинен бути розташований в зоні прямої видимості роутера. Якщо у Вас виникають питання, що до нашого обладнання, рекомендуємо звернутися на гарячу лінію TP-Link Ukraine і наші інженери Вас проконсультують. Номер телефону: +38 0800505508, режим роботи: ПН-ЧТ 9: 00-22: 00, ПТ 9: 00-21: 00.
- Михаил Г***
Ответ представителю бренда:
Адаптер и роутер расположены в одной комнате на расстоянии в 4 метра. Между ними даже тумбочки не стоит.
Представник брендуДоброго дня. Якщо у Вас виникають питання, що до нашого обладнання, рекомендуємо для діагностики пристрою звернутися в сервісний центр TP-Link Ukraine, з детальним описом проблеми. Телефон: +38 0445905177. Графік роботи: ПН-ЧТ з 10-00 до 18-00, ПТ з 10-00 до 17-00. обід з 13-00 до 14-00.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупали в декабре , всё работает
- Достоинства:
- Работает