- Глеб Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал данную модель дважды.
Возврат первой произошел сразу же - устройство с ходу оказалось не рабочим.
Сделали возврат, заказали второй раз - комутатор не прожил и 2 месяцев - после очередного блэкаута прибор просто перестал подавать признаки жизни
Собираюсь сделать возврат, буду искать другую модель - эту никому не рекомендую- Достоинства:
- Недостатки:
- Надежность
Представник брендуВітаємо. Якщо пристрій використовується згідно умов експлуатації проблем не повинно бути, несправності в енергосистемі не можуть позитовно впливати на будь який пристрій який використовує мережу і тому це вважається тяжкими умовами експлуатації на які пристрій може бути не розрахований, в таких випадхах рекомендовано використовувати спеціальне захисне обладнання яке дозволить безпечно працювати пристрою згідно його умов експлуатації та вказаними рекомендаціями до електромережі. Якщо у вас виникають труднощі при використанні пристрою або він працює неналежним чином рекомендуємо в такому випадку звертатись для діагностики пристрою до сервісного центру TP-Link
ссылка
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре працює, здивувало те що сам комутатор дуже маленький, спокійно в руку взілає. Провід живлення довгий і можна закріпити на щось
- Достоинства:
- -Компактний
-Провід живлення довгий
-Можна закріпити як роутер - Недостатки:
- -Немає
- Данило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відповідає заявлених характеристик
- Достоинства:
- 1 гігабіт на лініях
- Недостатки:
- енергозалежний
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
2 січня 2025 придбав цей комутатор, пройшло 11 місяців і він працював справно. В якийсь момент, просто перестав. При чому, індикатор живлення працює, індикатори на лан-портах - ні. Відповідно і комутація запитів не відбувається.
- Достоинства:
- Малий розмір, кількість портів
- Недостатки:
- Через 11 місяців перестав працювати
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактний комутатор для вирішення проблем з розширенням мережі. Свою роль иконує добре. Все, що потрібно більше ніж в нього є - коштує відповідно!
- Достоинства:
- компактний
- Недостатки:
- не виявив
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працював з, здається, грудня місяця. Працював в джекері, що унеможливлює певні перепали напруг і все таке інше. Позавчора дивлюся - пропав інтернет на ноутбуці. В мережевих підключеннях написано "мережевий кабель не підключено". Я до свіча, а ситуація наступна: індикатор живлення світить, а от індикація лан-портів - ні. Перезавантажував, зрозуміло, що не допомогло, тобто у мене "цеглина". З чим це пов'язано - навіть не можу сказати. Але сам по собі свіч нормальний, шкода, що вийшов з лажу.
- Достоинства:
- Працює!
- Недостатки:
- в коментарі
Представник брендуВітаємо. Рекомендуємо звернутись до сервісного центру, телефон центрального сервісного центру: +38 0445905177, ПН-ЧТ с 10-00 до 18-00, ПТ с 10-00 до 17-00, обідня перерва з 13:00 до 14:00, СБ-НД вихідний.
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
работает
- Достоинства:
- мало жрет
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комутатор купувався на заміну OFS-GT8S1 від OPTFOCUS, який почав показувати фокуси у роботі із RTL8211E, тобто час від часу (хвилин через 30) скидати з'єднання. Це-й же працює чудово з усім моїм залізом як на 1000, так і 100 МБ/c. Споживає він біля 1.2 Вт із доданням 0.3 Вт з кожним підключенням на відміну від OFS, який споживає від 2.6Вт із доданням 0.4 Вт, тобто він реально енергоефективний, як і два інших моїх комутатори від TPLink. По габаритах він ледь ширше за OFS, але так само дуже компактний. Загалом цілком задоволений!
- Достоинства:
- Мале споживання
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Протестировал на 1Gbs все работает
- Достоинства:
- 1Gbs, 8ports
- Недостатки:
- Пока Не увидел
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм. працює добре.
- Достоинства:
- Автоматично налаштовується
- Недостатки:
- Не помітив
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как говорится - воткнул и забыл. Все работает как часы, даже ребенок справится. Отличный маршрутизатор за свои деньги
- Достоинства:
- Работает как часы
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всі 8 портів підтримують 1 ГБ/сек без присадки, дуже рекомендую!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює чудово. Підключив і забув.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Идеальное решение увеличить количествно портов роутера. Даже если интернет в доме не предусматривает гигабит, это очень удобно для передачи файлов по локальной сети. Этот девайс у меня уже два месяца. Очень быстро включается даже после отключений света, потребляет 1.5 ватт из розетки и это число не растет с повышением трафика. Выбором доволен абсолютно!
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне очень понравился. Шустрый, не сложный.
- Достоинства:
- Быстрый.
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найневдаліше придбання року
- Достоинства:
- Невеликий розмір
- Недостатки:
- Через добу роботи швидкість падає до 8 Мбіт/сек. Доводиться перезавантажувати по живленню.
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підключається легко, працює добре, без нарікань
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Включив - працює. Якихось зависань чи сильного нагрівання не помітив. Бачив, тут цікавилися живленням - у мене прийшов з БЖ 5В - 0,6А - я підключив до 5В виходу раніше придбаного ДБЖ.
- Достоинства:
- Компактний, гігабітне з’єднання, має отвори для монтажу на стіну.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійний і простий у використанні комутатор. Все працює, швидкість не ріже, не гріється. Підключення в автоматичному режимі, один кабель від роутера - решту від пристроїв і все)
- Достоинства:
- Компактний, безшумний, надійний, автоматичний, не потребує налаштування та обслуговування
- Недостатки:
- Немає :)
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже пів року працює без проблем у домашніх умовах, гігабіт вижимає
- Достоинства:
- не дорогий
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
По срокам поставки, считаю что всё замечательно. 08.04.23 сделал заказ, а 11.04.23 уже забрал с точки выдачи.
В связи с тем, что этот хаб конфликтовал с некоторым моим оборудованием, мне пришлось сделать возврат товара.
14.04.23 я делаю возврат, в точке выдачи где получил товар, мне работник выдал акт и сообщил, что в течении 7 дней мне перезвонят и сделают возврат средств.
Сегодня уже 24.04.23 ни каких звонков не было, возврат денег я не получил!!!
Номера телефона в Call-центр на сайте Розетки НЕТ.
Такой работой Rozetki я РАЗОЧАРОВАН- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
- Конфликт с некоторыми устройствами
- Владимир
Только после того как оставил негативный отзыв, со мной связались. После заполнения мною заявления и копий моего паспорта, на следующий день мне вернули деньги за покупку.
- АНТОН
То есть коммутатор нормальный, 5 звезд?
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
включив і забув
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив з півроку тому, включив і забув що він існує. Щвидкість не ріже, голову не морочить. Рекомендую
- Достоинства:
- Взула й забула (с)
- Недостатки:
- відчуття, ніби пуста пластикова коробка
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подключил и забыл
- Достоинства:
- Дешево и сердито
- Недостатки:
- не нашел
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает и не глючит
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#мояраспаковка
Такие коммутаторы у меня установлены в уличных монтажных коробках. Стабильно работают и в морозы до -30 и в самую сильную жару.- Достоинства:
- компактный, работает в широком диапазоне температур
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Був здивований габаритами. Підключив кабелі і якби розетка не нагадала, то вже навіть не згадав, що купував :)
- Достоинства:
- маленький
- Недостатки:
- поки не знайшов
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Включил и забыл
- ВячеславПродавец: Rozetka
Не дорогой компактный и легкий коммутатор, справляется со своими функциями, к минусам могу отнести пластик, скользит по столу.
- Достоинства:
- Гигабитные сетевые порты, легкий
- Недостатки:
- Пластик