Отзывы покупателей о Ретранслятор TP-LINK RE190 WiFi5 / AC750 / Поддержка OneMESH

Оценка пользователей 4.57/5
  • AI аналіз відгуків
    88 відгуків:  позитивний: 72%, нейтральний: 15%, негативний: 13%
    Клієнти загалом задоволені TP-Link RE190: пристрій добре підсилює сигнал Wi-Fi, вирішує проблему з "мертвими" зонами та простий у налаштуванні. Найчастіше відзначають легкість встановлення, стабільність сигналу та доступну ціну. Проте є нарікання на зниження швидкості Інтернету через репітер, перегрівання та епізодичну нестабільність роботи або відключення. Частина користувачів зіткнулася з труднощами підключення чи відмовою пристрою працювати через певний час.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Петро К***

Працює чітко. Якість дуже добра, налаштування швидке та легке. Купував ще один для розширення мережі.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Wifi 5. але це не критично
  • Дмитро К***

• Артур Д***

Товар отправили в день заказа курьером до новой почты
    Сервис на высшем уровне
    Продавцу отдельное спасибо
    Подключался в больнице для розширения покрытия вай фай
    Устройство работает хорошо и стабильно
    За 10 дней использования пока лежал в больнице устройство себя зарекомендовало отлично
    Ни разу не перезагружал и с розетки не вытягивал работает стабильно
    Ни разу устройства не отпало от сети
    Скорости тоже держит стабильно
    Работа в 2.4Ghz и 5Ghz обе сети работают стабильно и без сбоев
    Пробовали китайский усилитель на много хуже работает постоянно пропадает скорость постоянные обрывы
    TP-Link работает стабильно и радиус действия на много больше чем у китайских аналогов
    Устройство могу рекомендовать кому нужно розширить покрытие работа стабильная

Достоинства:
    Лёгкая настройка
    Работает без сбоев
    Данное устройство рекомендую
    Раздаёт достаточно хороший радиус действия
    На приём средне
    Есть 5G что сейчас не мало важно
    Недостатки:
    Одни плюсы
  • Вадим П***

Отличный товар.

• Михайло К***

Ретранслятор як ретранслятор

• Володимир Т***

Налаштувався швидко, працює відмінно

• Андрій С***

Поки що працює добре...

• Сергій

Відчутно підсилив мій archer ax10 який через товсту бетонну стіну різав якість, налаштував за 2хв і забув.

Достоинства:
    дешево, легко
  • ОЛЕГ К***

Беру вже другий для покриття всього будинку

Достоинства:
    Легко налаштовував, працює добре
  • ВІТАЛІЙ Я***

Працює на відмінну але швидкість в wifi роутері значно вища. Підключав по MESH системі

• Сергей Б***

Вистачило довести вайфай до вуличного туалету))

Достоинства:
    Справляється
    Недостатки:
    Були складнощі з перепідключенням на іншій роутер, ще й доводиться весь час перемикатися вручну
  • Васильківський В***

Раніше Wi-Fi з кладовки не діставав в дальні кімнати. Зараз гарний зв'язок по всій квартирі

• Давіт Н***

Буду возвращать...

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Не работает
  • Давіт Н***

Доброго дня не работает с вай фая выход 400 м/б на фтором этаже показывае 7.7 м/б

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Не работает
      Представник бренду

Вітаємо! Якщо вам потрібно допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.

• Олександр К***

Отличное качество советую

• Дмитро Ш***

Замовлення відповідає опису, все працює, налаштування легке, інтернет літає ) дякую! Відгук пишу в перший день використання, сподіваюсь працювати буде довго та якісно))

Достоинства:
    Корисна річ, легке налаштування
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Дмитро М***

Роздає від старлінка норм, поки робить, інтернет літає

• Володимир

Брав цей RE500X, працює добре, швидкість тримає, сигнал стабільний
    Єдине, що помітив — гріється трохи, особливо коли багато пристроїв підключено. У підсумку взяв RE700X, оскільки він потужніший, майже не гріється і зона покриття більша. Але все одно, за свої гроші RE500X топ, якщо не хочеш переплачувати

Достоинства:
    Дешевий, виконує свою функцію
    Недостатки:
    Трішки гріється, але це дрібниця
  • Александр

Берите хороший ,на 5-G скорость даёт 100мб.с, на телефон или планшет, не много нагревается!(

Достоинства:
    Не Дорогой c 5-G
    Недостатки:
    Немного Нагревается
  • Олександр П***

Дуже корисна річ. Перекрив усі «мертві» зони. Падіння швидкості присутнє, але незначне. Загалом задоволений на 100 відсотків

Достоинства:
    2,4-5ГГц,доволі потужний, безкоштовна доставка на Rozetka
  • Радченко А***

Показывает скорость 4 мб при том что вай фай гигабитный

Представник бренду

Вітаємо. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.

• Виталий К***

Чудовий пристрій! Підключення елементарне - суто за інструкцією і все! Свою функцію він виконує на 100%. Ну, а далі будемо бачити, але я сподіваюсь, що проблем не буде.

Достоинства:
    компактний, надійний
    Недостатки:
    поки що не виявив
  • Ігор К***

налаштував відносно легко, все працює як заявлено

Достоинства:
    стильний вигляд
    Недостатки:
    не помітив
  • Сергій П***

Все працює,сигнал хороший, недоліків немає

• Элеонора Б***

Налаштували швидко,все працює

• Денис К***

Брал к своему роутеру archer ax10 для расширении покрытия WiFi. Теперь Интернет есть во всей квартире.

Достоинства:
    Стабильное покрытие, гибкие настройки, поддержка технологии OneMesh
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Сергей В***

Чудова річ

Достоинства:
    Рекомендую
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Петро

Цілком задоволений. OneMesh працює. Проблем з встановленням/підключенням не було. Свою функцію виконує на 100%.

Достоинства:
    Працює як очікувалося
    Недостатки:
    не виявлено
  • Ігор Б***

Працює стабільно,гнучкі налаштування,можна налаштувати під свої потреби.

Достоинства:
    Стабільна робота
    Недостатки:
    Наразі не виявив
  • Богдан З***
  • Сергей Г***

Працює і добре

• Сергій Я***

На цей час виглядає марною витратою коштів.
    В мене роутер Tp-link і придбання ретранслятору Tp-link виглядає гарною ідеєю – вони ж повинні швидко домовитись між собою! Ага, щасс.
    По-перше, треба було залазити у налаштування роутеру і відміняти одну з опцій, інакше ретранслятор не з’єднувався з роутером (а ще я підключив Меш-обмін – можливо треба відмінити). Але щоб це зрозуміти я спробував добіса (в різних приміщеннях) підключень. І навіть встановив додаток. І лише після того, як усе це не допомогло, то поліз у налаштування роутеру.
    По-друге, я ніколи не мав справу з ретрансляторами. Лише по роботі як користувач. І я очікував, що в мене буде просто збільшений обсяг мережи і все. Помилка. Цей ретранслятор створює ЩЕ ОДНУ мережу (або я не зовсім розібрався з налаштуваннями – киньте посилання) і лише коли основна мережа має поганий сигнал, ти переходиш на іншу.
    Ну і це ще не так погано. А ось те, що в мене сітка зараз падає кожні 45 хвилин, то вже край! Так вийшло, що роутер-ретранслятор-робоче місце в мене розташовані практично у вершинах рівностороннього трикутника. Але через не дуже мали стінки між роутером та робочим місцем, зв’язок з ретранслятором краще. І мені не відомо що призводить до того, що постійно припиняється робота роутера і чому я тепер повинен його постійно перезавантажувати! Нахіба мені така робота – не зрозуміло.
    Коротше – перший день роботи з цим пристроєм, а придбання виглядає марною витратою коштів!

Достоинства:
    ще не знайшов
    Недостатки:
    добіса

• Олександр П***

супер

• Андрій

При установке учитывайте:
    - местоположение усилителя должно быть в зоне уверенного приема основного WI-FI роутера.
    - после выбора места подключитесь по WI-FI к усилителю и проверьте скорость сети (speedtest.net). Поверните усилитель на 90 градусов вокруг оси и снова проверьте скорость сети. Оставьте в положении с максимальной скоростью. В моем случае скорость отличалась в 2 раза.

Достоинства:
    Дешевый, компактный, простой в настройке.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
    • Олег Л***

Не зрозуміло як повернути підсилювач на 90 градусів?
      Можливо тільки на 180, якщо це стаціонарна розетка в стіні.

• Ів П***

Ok.

• Ілля Б***

Все супер! Легко налаштував через додаток. Роутер в мене теж tp-link 5g, працює все супер. Втрата швидкості лише 20-30%. Тобто 70-80 Гбіт завжди є.

Достоинства:
    Недорогий, якісний, можна оплатити частинами.