- AI аналіз відгуків28 відгуків: позитивний: 75%, нейтральний: 14%, негативний: 11%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую. Працюе.
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично работает
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ретранслятор, дуже легко налаштовується.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
легко підключився без жодних проблем, все інтуїтивно зрозуміло
інтернет не добивав нормально в спальню, відвалювалася з телефону та ноутбука. більше такої проблеми немає.
раджу саме цей варіант, бо він практичніший, аніж інші моделі без кабеля та антен, хоча і доведеться заплатити більше. але так у вас буде більше функціонала на майбутнє, раптом знадобиться.- Достоинства:
- антени та можливість підключити кабель
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Працює добре. Легке налаштування
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично работает, быстро настроил.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ретранслятор, рекомендую.
- Достоинства:
- Легко налаштувати
- Недостатки:
- Не знайшов
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все работает отлично .Быстро настроила
- Достоинства:
- Маленький , отлично справляется
- Ростислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Налаштовується дуже легко у додатку Tether. Використовував виключно в режимі 2.4Ghz.
В цілому працює, але очікував що ретранслятор буде приймати сигнал від роутера краще ніж старенький смартфон Redmi Note 4 у тому ж самому місці. Хоча місце встановлення не було оптимальним з точки зору якості сигналу від роутера, але у моєму випадку єдиним можливим.
З неприємного ще десь в одному випадку з п'яти при перепідключенні до WiFi смартфон видає сповіщення "Ця мережа WiFi без доступу до інтернет". З іншими роутерами на цьму смартфоні такого ще ніколи не траплялось. Але коли на смартфоні спочатку вимкнути WiFi, а потім увімкнути то з'являється доступ до інтернет. Прошивка у цьому ретрансляторі актуальна і оновлення не потребувала.- Достоинства:
- В цілому працює добре. Налаштовується дуже легко у додатку Tether. Вартує своїх грошей.
- Недостатки:
- Смартфон в тому ж самому місці дає трохи кращий результат по швидкості та стабільності утримання сигналу. Також десь в одному випадку з п'яти при автоматичному перепідключенні до цього ретранслятора смартфон видає сповіщення "Ця мережа WiFi без доступу до інтернет".
Представник брендуДоброго дня. Рекомендуємо звернутися на гарячу лінію TP-Link Ukraine, і наші інженери вас проконсультують. Номер телефону: 0 800 50-55-08, режим роботи: ПН-ПТ 9:00 – 18:00. Також, ми можемо бути не на з'вязку під час повітряних тривог та на час відключення світла. Якщо у Вас залишились питання, можете задати їх на нашу пошту [email protected].
- Владислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
норм
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто настраивать. Помогает, если стоит почти в зоне прямой видимости. Если в слабом покрытии и в надежде усилить, то не выйдет
- Достоинства:
- Цена, простота
- Недостатки:
- При плохом покрытии сигнала не помогает
- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Там де роутер дає 10 мбіт, ця шняга дає 20. Шикарна інвестиція
- Достоинства:
- Працює. Білий під колір стіни.
- Недостатки:
- Не така уж і крута річ
- Тарас О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил, настроил, работает!
Отличная штука! - Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука
- Достоинства:
- Гарно тягне вай фай
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Устанавливали на кладбище , летает и выполняет свои функции на все 100 %. Рекомендую
- Достоинства:
- Дешёвый, простой
- Недостатки:
- Требуется гидрозащита
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скорость пушка, настроить было легко, покупкой довольна.
- Дундич Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Близько 3-х років, для перенесення роутера у центр квартири використовував rомплект адаптерів PowerLine TP-LINK. Через те що розекти були не на одному автоматі, сигнал спотворювався, але не критично... Критично стало на карантині, коли почали працювати з дому, підключили Смарт ТВ - вимоги до інтернету зросли.
Адаптер чудовий. Сигнал відмінний як на 2.4G так і на 5G.
Подивимось, скільки прослужить.- Достоинства:
- Якісь TP-Link, Чудовий сигнал
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Страновата вещица. Специально выбирал себе с возможность работы устройства на частотах 5G, а оказалось что данный девайс в этом режиме работает просто ужасно( Регулярно отваливается сеть 5G (просто пропадает из видимости), может работать пол дня, а может пропасть через 10 минут, помогает только перезагрузка устройства... Ну да ладно, пусть на 2.4 будет, так тут тоже не все хорошо, сигнал постоянно максимальный а при общении по видеосвязи постоянно рывки и пропадает звук, просто ужас! Жалею только что отвалил столько денег за бесполезную вещ...
- Достоинства:
- Я их не вижу вот просто вообще
- Недостатки:
- Написал выше)
Представник брендуВітаємо. Рекомендуємо оновити ПО або звернутись до сервісного центру.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил. 23. 03. 21года.
Отличный вариант, для частного дома.
Подключение произвёл, через программу Tether. Заняло времени около пяти минут.
Совместим с роутером. TL-WR940N.
Сзади вилка не крутится.- Достоинства:
- Компактный. Прост к подключению.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Петр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество ...
- Достоинства:
- Полёт новигатора -устанавливаемые программу тезер и все остальное она зделает сама
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив TP-link із-за бренду. Приїхав вчасно на точку видачі у Вінниці. Там же вирішив його розпакувати і подивитися. Коробка була без блістерного пакування (TP-link завжди пакує), що відразу насторожило, і не даремно. Відразу думав, що відкривали для перевірки, виявилося, що роутер після вжитку. Про, що свідчили потертості на наклейці з технічними даними і на зовнішній поверхні самого роутера. Зверху мала б бути наклейка, її теж не було. Потертості дуже явні, не знаю, що з ним потрібно було робити. Замовив інший, але вже не 205, а 305-й. Надіюся, що цей буде новим)
- Достоинства:
- Мабуть, бренд і 2-х діапазонний режим роботи
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ретранслятор, все работает, быстро подключился к роутеру по WPS, работает по 2,4 и 5 Ггц., можно подключить кабелем Ethernet. Сбоев и зависаний пока не было. Доставка быстрая, без проблем, Rozetka как всегда не подвела. #мояраспаковка
- Достоинства:
- все работает, 2 частоты
- Недостатки:
- не обнаружил
- Наталия Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доступний по ціні, простий у користуванні! Якісна пластмаса ! На ютубі чудово показано як підключити . Головне не забути підключити до ретранслятора телевізор і телефон! Він йде як додаткова точка доступу до wi-fi. Пароль такий же як і до основної точки.
- Достоинства:
- Якість, доступність, оперативна доставка і чудовий результат !!!
- Недостатки:
- Відсутні !!!
- Максим І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
покупка-разочарование.
никаким из предложенных способов подключиться к роутеру не смогли. сигнал Wi-fi он даже на расстоянии в 10 см не видит.
выкинутые деньги- Недостатки:
- невозможно настроить(
Представитель брендаЗдравствуйте.
Если вы сомневаетесь в корректной работе устройства, рекомендуем обратится в сервисный центр для его диагностики. Контакты сервисных центров можно посмотреть здесь ссылка- Наталия Ц***
Доброго дня! Прочитайте мій відгук, будь ласка, чоловік теж думав що гроші на вітер ) а вийшло все просто) бажаю успіху!!!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В багатоповерховому будинку проблема з wifi на частоті 2,4 ГГц, вже 1,5 від роутера інтернет не ловить, така проблема в усіх сусідів, ймовірно надто велика кількість роутерів блокує сигнал. На частоті 5 ГГц такої проблеми немає. В мене після оновлення телевізор просто не ловив інтернет з роутера, який розташований за 5м, частоту 5 ГГц телевізор не підтримує, кабелем подати інтернет теж складно, незручно. Даний ретранслятор був куплений з метою отримати 5 ГГц від роутера і передати 2,4 ГГц телевізору, вдалось усе налаштувати за 15хв, працює ідеально, швидкість інтернету в телевізорі 70-80 Мбіт при подачі в квартиру 100 Мбіт, майже без втрат, рекомендую.
- Достоинства:
- Працює для моїх потреб
- ІВАН Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав для покращення сигналу WiFi в кімнаті так як Роутер xiomi стіни не пробиває особливо на 5 ггц частоті а робочий стіл і вся мультимедіа там, в кімнаті. Ретранслятор налаштував швидко. Працює з мережею 2.4 та 5 Ггц. Налаштував через смартфон і їхню апку. все зрозуміло як і куди клацати а як ні - в ютубі купа відео. Надіявся що вдастся лишитися з наявними точками доступу та цей ретранслятор з Роутером xiomi такого не вміє, функція oneMesh в tplink є але мабуть працює тільки зі своїми роутерами. То ж маю тепер 4 точки доступу : 2 оригінальні від Роутеру і 2 ретранслятору. Але швидкість і інтернет тепер є всюди. Ще планую потестити як працює кабельне підключення і підключити стаціонарний пк по кабелю від ретранслятору.
- Достоинства:
- - 2 діапазони. 2.4 і 5 ггц - швидке налаштування - додаток на телефон зручний - є локатор який показує чи вдале місце розташування
- працює класно, проблеми з інтернетом зникли - Недостатки:
- - не синхронізується в 1 мережу а створює свої точки доступу ( як мінімум з xiomi
- форма така що в розетку під чи над нічого вже не влізе, тому в мене займає по факту 2 розетки.
Представитель бренда TP-LinkВітаємо. Для того щоб у вас була одна мережа вам потрібно мати маршрутизатор та ретранслятор з підтримкою технології «OneMesh»
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свою функцию выполняет,но кому нужен для работы на 5ггц,не советую,очень слабый сигнал,не проходит и 1 стены,только для открытой местности. Прием и передача wifi слабее чем у мобильного модема. Для работы на 2,4 можно смело брать модель по проще с тем же результатом.
- Достоинства:
- Компактный,работает.
- Недостатки:
- Слабенький.
Представитель бренда TP-LinkЗдравствуйте
Частота 5 ГГц более чувствительна к помехам, в связи с чем дальность покрытия этой сети меньше.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представители, скажите пожалуйста,в нём есть усиление сигнала?
Представитель бренда TP-LinkЗдравствуйте
Это устройство само по себе является усилителем сигнала, по факту подключаясь к существующей wi-fi сети, создает новую сеть, по которой и передает полученный интернет
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скажите,как 5ГГц на нём включить?
Представитель бренда TP-LinkЗдравствуйте.
Он автоматически транслирует сеть на частоте 5ГГц.
Если ваше устройство ее не видит, возможно оно не поддерживает ее.
- Зайцев О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подключился через приложение за 2 минуты, работает в связке с Xiaomi Mi WiFi Router Pro, как по мне проще купить два-три таких качественных ретрансляторов, чем покупать отдельный тройной набор роутеров за 5000гр.
- Достоинства:
- Работает
- Денис С***Продавец: Rozetka
Подключил через не камеру видеонаблюдения , Все работает отлично . OneMash работает хорошо . По всей 3 квартире теперь WiFi ловит прекрасно . Советую .
- Достоинства:
- Компактный , функциональный , быстро настраиваемый .
- Паша К***Продавец: Rozetka
Решение для большого дома в стиле «богатые люди – особые люди». Я – человек не бедный, но при этом не настолько богат, чтобы организовывать Wi-Fi сеть за 8к гривен – тем более, что на мне висит ипотека за дом)) Но, спасибо коллегам, подарили мне на свадьбу эти колонки и теперь моя жизнь уже никогда не будет прежней.
Основных фишек Р9 три: покрывает вайфаем практически любую площадь (у меня
один модуль стоит на первом этаже, один на втором и один в подвале), есть
поддержка технологии Powerline, которая дает возможность получать интернет
при подключении модулей в розетку (актуально для тех, у кого нестандартная
планировка или нереально толстые стены) и возможность подключить такое
количество устройств, от которой обычный роутер давно бы сошел с ума. Само собой, сейчас карантин, большую толпу в гости не пригласишь, но недавно к сети было одновременно подключено 24 девайса, включая 2 телевизора, однако сеть работала без сбоев и лагов. В общем, рекомендую!- Достоинства:
- отлично выглядит, есть поддержка Powerline, гарантиованно получите Wi-Fi даже в самых дальних закутках, можно подключить огромное количество гаджетов
- Недостатки:
- Недешево, но своих денег стоит
- Максим Л***Продавец: Rozetka
Коментар, поле обов’язкове для заповнення
- Достоинства:
- Легко настраивать, хорошо поднимает скорость передачи
- Недостатки:
- Не нашёл
- Вова Л***Продавец: Rozetka
Подскажите пожалуйста, устанавливается этот усилитель рядом с роутерором, чтобы дальность сигнала стала выше? Или отдельно от роутера?
Представитель бренда TP-LinkЗдравствуйте. Ретранслятор установляться на границе стабильного сигнала от маршрутизатора, чтобы усилить его и передать дальше.
Представитель бренда TP-LinkВітаємо. Цей пристрій працює з будь-якими WiFi маршрутизаторами, які підтримують стандарти IEEE802.11ac, IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b. Підключити даний пристрій ви можете за допомогою кнопки WPS, або безпосередньо через панель керування, для чого достатньо підключитись до ретранслятора по WiFi або за допомогою кабеля, та перейти в браузері за адресою tplinkrepeater.net.
- ВиталикПродавец: Rozetka
Работает хорошо, ловит отлично, понравился.
- Denis
Вопрос представителю.
Подскажите пожалуйста определиться с верным выбором.
Вот я хочу купить Роутер Wi-fi 6 + порт на гб
ссылка
Эго хочу в кабинете. А в комнату поставить данный ретранслятор.
Только у меня вопрос...
Мой телефон с Wi-fi 6 (ax)... и другие устройства будут подключаться по какому принципу?
Я предполагаю так:
Если я нахожусь возле роутера в своем кабинете....то устройства подключаются к Роутеру??? Если я иду в другую комнату где стоит ретранслятор...то устройства будут подключаться уже к нему по сети Wifi 5? Ac?
Представитель бренда TP-LinkДенис, здравствуйте.
Для более подробной информации рекомендуем обратиться в службу технической поддержки по телефону 0800-505-508
График работы ПН-ЧТ 10: 00-22: 00, ПТ 10: 00-21: 00