- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась розумна лампа. На максималках освіщає дуже інтенсивно
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая !!!
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нарікань немає, всі функції працюють
- Владлен Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кілька місяців експлуатації: політ нормальний. Виконує всі свої заявлені функції. Один раз відвалювалася з аппчика - можливо, через постійні перебої зі світлом з мережі заглючило шось (мене й самого скоро глючити буде, але скаржитись не будемо, бо це не найгірша наша проблема на сьогодні). Покупкою задоволений, думаю ще пару штук докупити.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявлнено
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відправка швидка. Якість влаштовує.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В додаток до екосистеми tapo була прибрана.
Використовую з взаємодії с датчиком руху. - БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Алана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працювала майже три роки без перебоїв (два місяці не вистачило до трьох років рівно), а потім перестали працювати деякі кольори — тільки теплий жовтий лишився та синій. На свої гроші все прекрасно!
- Достоинства:
- Керування з телефону, тривалість роботи, можливість змінювати кольори. Легко налаштовується.
- Влад Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово працюють, зручні у використанні
- Недостатки:
- Перший раз,доволі тяжко підключитись
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розумна багатобарвна Wi-Fi лампа Tapo L530E
Дає неперевершений настрій від атмосфери кольорів, тому я раджу до покупки!
Налаштування на раз..два... головне щоб ви були на 2.4 ГГц Wi-Fi, а то буває що наприклад телефон через якій ти налаштування робиш на 5 ГГц Wi-Fi і не можешь збагнути чому нічого не їде по плану.
Тому уважніше. - СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Функцію виконує добре
- Достоинства:
- Ціна в порівнянні з аналогами
- Недостатки:
- Можна керувати тільки з одного девайса.
Кольорова палітра в застосунку мала, щоб обрати потрібний відтінок, треба прикласти зусиль
- Ілля Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша лампа зі зручним додатком
- Вадім Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампочка даже не проробила місяц і, вже не працює не подає жодної реакції!
- Достоинства:
- Світила гарно.
- Недостатки:
- Не робить!
- Юрій М***
Може якісь Перепади напруги були....?
Представник брендуВітаємо! Рекомендуємо звернутись до сервісного центру, телефон центрального сервісного центру: +38 0445905177, ПН-ЧТ с 10-00 до 18-00, ПТ с 10-00 до 17-00, обідня перерва з 13:00 до 14:00, СБ-НД вихідний.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся 3 роки
- Достоинства:
- Керування асистентом,
графік автоматичних увімкнень/вимкнень,
економність - Недостатки:
- Довго підключається вперше
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку малу ціну - класна лампочка!
- Достоинства:
- Дешевизна, яскрава, керується віддалено
- Недостатки:
- Час від часу збивається налаштування в додатку, і доводиться робити це заново (а іноді це не вдається через якісь помилки)
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює все як заявлено.
Не документована функція - показує чи вдома електрика є. Якщо лампочка онлайн - є світло; офлайн - немає світла- Достоинства:
- все як у описі
- Недостатки:
- не помітив
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Глаза слепнут, а мозг перенапрягается от нее, жуткий ШИМ.
Чувствительным противопоказано.- Достоинства:
- Ядовитые цвета
- Недостатки:
- Жуткий ШИМ, стробит.
- Денис П***
В додатку є можливість налаштувати параметри освітлення, яке не буде "давити" на очі
- Дарт В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Если пользоваться и обычным и приложение часто переходит в состояние сброса
- Достоинства:
- Покупкой был доволен
- Недостатки:
- Есть недостатки
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольна покупкой
- AlexandrОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купил, включил, все было нормально, потом включил лампу в другую розетку и все перестала видеть сеть вай-фай
- Недостатки:
- не подключается к сети
Представник брендуДоброго дня. Рекомендуємо звернутися на гарячу лінію TP-Link Ukraine, і наші інженери вас проконсультують. Номер телефону: 0 800 50-55-08, режим роботи: ПН-ПТ 9:00 – 18:00.
- Андрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампочка хороша, але є нюанси
- Достоинства:
- Лампочка хороша
- Недостатки:
- Трохи гудить і деколи зникає підключенння час від часу
Представник брендуДоброго дня. Рекомендуємо звернутися на лінію сервісного центру TP-Link Ukraine, з детальним описом проблеми. Телефон: +38 0445905177. Графік роботи: ПН-ПТ з 10-00 до 18:00, обід з 13-00 до 14-00.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили вже третю лампочку, ціна/якість дуже радує! Серйозних проблем з підключенням не виникало, світить яскраво, також порадувало що можна додати команди для сірі
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальні лампи за цю ціну, нормально працювати можна тільки при білому світлі, а інші кольори більше підходять для релаксу.
Купивши дві лампи для люстри, мав проблему з підключенням однієї лампи, прийшлось декілька разів скидання налаштувань робити поки зміг її підключити до додатку, а як звичайна лампа працювать норм- Достоинства:
- Недостатки:
- Іноді можуть бути проблеми з підключенням до додатку
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без проблем.
- Достоинства:
- Хороша ціна, стабільність роботи.
- Каландяк І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив 25 грудня 2021 року. Вчора 25 квітня перестала керуватись з телефону і не підключається взагалі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Скоро зламалась
Представник брендуДоброго дня. Якщо у Вас виникають питання, що до нашого обладнання, рекомендуємо після закінчення військового стану для діагностики пристрою звернутися в сервісний центр TP-Link Ukraine, з детальним описом проблеми. Телефон: +38 0445905177. Графік роботи: ПН-ЧТ з 10-00 до 18-00, ПТ з 10-00 до 17-00. обід з 13-00 до 14-00.
- Мария А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
работает ок, мне очень нравится режим включения по времени - утром вместе с будильником включается. все супер, я лампочкой довольна
- Достоинства:
- все
- Недостатки:
- нинаю
- древицкий с*** петровичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампой доволен! Всё работает! Отправлено быстро !
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень часто пропадает связь с лампочкой по WiFi, на этот раз в приложении пишет что лампочка offline уже более суток, хотя она исправно горит и даже выполняет расписание, но подключиться к ней через приложенте нет возможности.
- Достоинства:
- Не мерцает
- Недостатки:
- Соединение работает не стабильно
Представник брендуВітаємо. Якість сигналу насамперед залежить від вашого маршрутизатора, на сам же сигнал може впливати відстань, зашумленість радіоефіру, інтерференція, наявність перешкод, щільність перешкод і вплив шкідливих програм. Для покращення якості з’єднання ви можете зменшити кількість перешкод, змінити розташування пристрою, змінити канал роботи мережі на вільний, змінити ширину каналу та стандарт його роботи, змінити значення паролів по замовчуванню.
- Ігор
Мерцает безумно, голова раскалывается мгновенно.
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суперовая лампа, дети в восторге
- Достоинства:
- Качество, простота
- ТимофійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#мояраспаковка
Взяв собі цю лампу взамін китайських аналогів, щоб підключити до свого сервера на OpenHab, так як зитайський зоопарк періодично відпадає та підключається через пень-колоду.
До рідної апки підключилася лампа за 5 хв. До свого сервера теж підійшов гайд з інтернету. Поки лампа працює стабільно, не зникає.
Налаштував світовий будильник, прокидатися стало набагато легше- Достоинства:
- Легке підключення
- Недостатки:
- Дорожча китайських аналогів
- Саша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная умная лампа
- Достоинства:
- Удобное приложение ТАРО, яркий свет
- Недостатки:
- Не нашёл
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа работает хорошо, яркая, цвета меняет и уровень яркости тоже. Удобно, что можно подстроить лампу под свое настроение и создать нужную обстановку/ атмосферу.
#мояраспаковка- Достоинства:
- Цена, качество, функционал.
- Недостатки:
- Не выявил.
- Никита У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная лампа , используется в торшере , работает отлично цвета меняются , правда один раз зависла и не хотела подключаться к сети , пришлось делать сброс !
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отвратительно, я покупал многоцветную лампу, в итоге цвета только 2 теплый и холодный
- Достоинства:
- хорошая упаковка
- Недостатки:
- цвета только 2 - теплый и холодный, ргб нету, пробовал через приложение тплинк
Представник брендуВітаємо. Підключіть лампу за доромогою додатку "Tapo" і виберіть потрібний вам колір в налаштуваннях.
- Евгений Л***
Перечитайте, что я написал, я добавлял эту лампу через приложение tapo, цвета не меняются, хотя на лампе указана модель 530я и добавлял я ее как 530ю
Представник брендуВітаємо. Для більш детального розгляду вашого питання напишіть нам будь-ласка на пошту E-mail: [email protected]