Отзывы покупателей о Точилка для ножей Tramontina Profio с системой противоскольжения (24038/000)
Нет в наличии
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нож Tramontina заточил более менее нормально. Не прям идеально как после покупки, но сойдёт. Остальные ножи не хочет брать, может ножи не такие у меня.
В целом товар вроде качественный- Достоинства:
- Для ножей Tramontina вроде идёт
- Недостатки:
- Остальные ножи не хочет точить.
- Представник бренду
- Анжела П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручно заточувати ножі без тримання в руках, немає відчуття “неспокійної” роботи . Два рівні заточки реально допомагають швидко освіжити кромку, і гострота дійсно повертається, як треба. Маленька, проста, але дуже корисна річ для щоденної кухні
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Приходько И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ножи точить, але на поверхні ножа з'являються подряпини. Якість матеріалів не сподобалась, таке відчуття, що ось ось і розвалиться.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість
- Кукса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер точило! Застосовується на будь-якій поверхні і для будь-яких ножів. Я задоволений на всі 100%!
- Достоинства:
- Універсальність
Дякуємо за зворотній зв’язок та високу оцінку продукції TRAMONTINA! Приємного користування!
- UserОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
купив в магазині іншу дешеву, яка дійсно точить ))) як такий хлам можна продавати під брендом
- Достоинства:
- бренд
- Недостатки:
- непотріб, не точить.
Дякуємо, що обрали перевірений бренд, також дозвольте поділитись відео з підказками, щодо правильного використання точила.
Сподіваємось, що це допоможе вам отримати позитивний досвід користування.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дякуюгпкпе
- Достоинства:
- Супер
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відкололась керамічна частина
- Мазный Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ножі трамантіна точить відмінно!!!
Це краще точило, з якими мав справу!!!- Достоинства:
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Держиться на столі цупко, точить гостро. Задоволений
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
С початку все ок. На четвертий раз планового підгострення кухонного набору ножів, лопнула керамічна частина. Просто навпів. Викинув. Буду шукати щось більш надійне.
- Достоинства:
- Присоска. Компактність.
- Недостатки:
- Якість.
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якщо плануєте один раз замочити пару ножів і викинути то норм. Одноразова точилка
- Недостатки:
- Одноразова
- Василий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Знімає стружку з однієї сторони ножа при протягуванні по першому номеру точила.Із-за цього не формується кут заточки.Мабуть попався брак.
- Недостатки:
- Не формує кут заточки.
- Василь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормально точить. Думав, що буде гірше
- Достоинства:
- Присоска, ціна
- Недостатки:
- Не алмазна заточка✌️
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
цікава штучка - маленька і легка. раніше користувалася бруском, а ним треба вміти користуватись, у мене не виходило достатньо гостро.
замість ручки тут присоска, вакуум створюється прокручуванням частини конструкції. якщо поверхня гладка і рівна - фіксується нормально, щоб заточити 1-2 ножі. далі може відлипати, то треба знову зафіксувати.
для заточування достатньо провести 5-6 разів у кожному пазі. і все - ваш ніж дуже гострий.
сподіваюсь, служитиме довго.- Достоинства:
- точить, не дряпає поверхню ножа
- Недостатки:
- вимагає гладкої рівної поверхні для фіксації
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Покупкою задоволена. Гарна, компактна. Кріпиться до столу добре, ножі точить теж добре.
- Достоинства:
- гарна, компактна і точить ножі добре. Мені подобається.
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Тимур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ну ножи заточил, надеюсь долговечность не подведет
- евгений с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ножи точит быстро.
- Недостатки:
- Не работает липучка. Не закрепляется к столу.
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Точить файно, почті лезо.
- Достоинства:
- Присоска.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Корисна у побуті річ. Точилка компактна і може кріпитися за допомогою герметичної присоски до столу. Гострить ножі дуже гарно. Так що ставлю п'ять зірок
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Важлива річ у побуті. А головне, що не потрібні ніякі навички. Гострить добре, тож оцінюю на п'ять
- Достоинства:
- Система протиковзання (Можна зафіксувати за допомогою гумової герметичної пластини на столі, щоб не рухалася)
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
не забрал товар ужасное обслуживание в пункте выдачи Розетка....подошла очередь по талончику товар не выносили долго и пропускали без очереди клиентов которые покупали АЛКОГОЛЬ!!!!!
- Руслана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Реклама у Фейсбуці порадила. Висмикнула із інформаційної бульбашки, дякую :)
- Достоинства:
- Простий і компактний інструмент для підтримання прийнятної гостроти таких же недорогих ножів.
- Недостатки:
- Дорогим ножам - дорогі точила і спеціальна методика з нагострювання.
- Женя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово виконує свою роботу. Користуємось уже більше ніж пару місяців. Спочатку точив чоловік, а потім навчилась і сама. Це реально просто і легко. Усе супер!
- Достоинства:
- Якісний пластик, добре точить
- Недостатки:
- Поки немає
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нарешті нагострила свої ножі. Після цього виявила, що нарізати продукти по-справжньому гострим приладдям не так вже й складно і марудно, як це почало здаватись останнім часом)
Зовнішнім виглядом це точило теж непогано пасує до кухні, не відчувається чужорідним елементом.
Ціна, як на нинішні економічні реалії, достойна. - Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Точило топ. Брав собі і мамі. Спершу сам затестив, потім повторив покупку. Все влаштовує. Прекрасно точить. Не ковзає по поверхні. Вигляд теж солідняковий. Загалом усі в сім'ї задоволені, якість прекрасна. За цю ціну - реально топчик)
- Достоинства:
- Ціна, якість, точить класно, усі хвалять
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
відмінне точило! Не сковзає по столу чи тумбі, добре точить, легко розібралась навіть підліток, який нічого у цьому не розумів. Покупкою задоовлена вся сім*я, а особливо мама, коли готує їсти :)
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- Не знаю
- АсяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В мене всі ножі від цього бренду, тому коли обирала точилку, зупинилась на цій. Сподобалось, що має компактний розмір. В користуванні зручна. Ножі точить добре.
- Достоинства:
- Надійний та перевірений бренд
- Надія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
точило бомбезне, ножі в такому ідеальному і гострому стані давно не були, все швидко, зручно, якісно
система проти ковзання працює хто придумав таке тому великий плюс!!!
дуже задоволена і я, і чоловік, якийсь новий світ взагалі після нашого старого точила відкрився)))- Достоинства:
- якісний товар, шикарно точить
- Недостатки:
- відсутні
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Річ, про яку тихенько мрія кожна домогосподиня))) тепер і поміч чоловіка не потрібна.
Якісне точило, раз два і все готово.
Подарую ще і мамі) доречі непоганий презент навіть на новий рік)- Представник постачальника
Дякуємо Вам за відгук та правильний вибір! Бажаємо приємного використання продукції TRAMONTINA!
- Світлана С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова точилкк. Леза як нові
- Ирина Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
798731874 номер заказа
Я отменила
Деньги возврат не получила
Так при заказе было оплачено картой- Достоинства:
- Не подходит
- Недостатки:
- Не знаю
- Юля
наскільки я знаю, гроші повертаються протягом кількох днів