- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 2.2. Цвет: Серый
раджу
- Достоинства:
- чудовий
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 2.2. Цвет: Серый
Дуже якісна річ. Я маю багато аксесуарів цієї фірми,і всі вони дуже якісні. Купляю тільки їх,дуже ними задоволений.
- Достоинства:
- Якість,зручність.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 1.5. Цвет: Серый
Дуже легкий. Якісно зроблений. Швидко отримала.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- АбОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 2.2. Цвет: Серый
Теплообмінник реальна фіча. Закипає швидко і кипить на самому малому вогні. Легенький алюміній. Ручку стискаєш біля основи, і вона складається.
- Достоинства:
- Теплообмінник, ще й алюміній - сам по собі дуже теплопровідний матеріал
- Недостатки:
- Такий посуд потрібно обережно мити, щоб не пошкодити анодований алюміній
Представник постачальникаВітаємо! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємося, так буде і надалі.
- ВіталійПродавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 2.2. Цвет: Серый
Замість емалевої каструльки - ідеально.
Закипає реально швидко, хвилини три на малому вогні. (Емалева хвилин 5-6 мабуть кочегарила).
В процесі нагрівання можна руку тримати впритул до бокової стінки - тепло не розходиться по боках в атмосферу, як в звичайних, а реально іде на нагрів води.
Включаю біля вікна, відкритого на провітрювання на всякий випадок.
Легенька кришка, по стовпу пари з вентиляційних отворів одразу видно коли закипів.
Компактно складається і легкий, хоча мені і не принципово.- Достоинства:
- Швидко закипає, компактно складається, легкий
- Недостатки:
- Запах недогорілого газу, як у всіх радіаторних казанків