- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 1.6. Цвет: Серый
раджу..
- Достоинства:
- класний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 1.6. Цвет: Серый
Дуже добре.
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 1.6. Цвет: Серый
Чайник дійсно дуже легкий і закипає швидше ніж звичайний або електричний. Купила цей чайник через постійні вимкненя світла. То світла немає, а коли з'являлося то напруга була ніяка. На сьогодні вже зі світлом і напругою все гаразд ( зараз постукала по дереву). Але він і досі головний на моєї кухні.
- Достоинства:
- Виправдав мої очікування, вартий своєї ціни.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Не т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 1.6. Цвет: Серый
Конструкція з теплообмінником набагато скорочує час нагрівання, економить газ. Дуже легкий.
Але чи мені якийсь брак потрапив, чи підробка, але підчас нагрівання він виділяє токсичний газ з різким запахом. В перший раз у всіх боліла голова і нудило. Думали, що це газ такий заправили, але в решті з'ясувалося, що то чайник. Все одно користуємося. Пройшов уже місяць, все зайве мало вигоріти, але помірний запах все одно присутній.- Достоинства:
- Швидкість нагрівання, вага
- Недостатки:
- Виділяє токсичний газ
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук! Така особливість (запах та газ) є у всіх чайників і казанків з теплообмінником не залежно від виробника. У решітці теплообмінника накопичується більше чадного газу ніж з посудом без нього.
Рекомендуємо не використовувати казанки/чайники з теплообмінниками у невеликих закритих приміщеннях і наметах. Краще за все привідкривати тамбур під час приготування або відчиняти вікно.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 1.6. Цвет: Серый
ручка не дуже надійна бо вискакує з вушка, нема дуги щоб цьому запобігати
- Достоинства:
- Норм чайник, швидко кип'ятить воду
- Недостатки:
- Не дуже надійна ручка, декілька разів вискакувала з вушка і вода розливалась, будьте обережні
- Сергей П***
Топовий чайник. Майже 3 роки в зсу. Нагрів повного приблізно 2-3 хв. Якщо на 2 кави, то нагрівається практично моментально
Представник постачальникаДякуємо за відгуки та досвід!