- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
плитка працює як і задумано
- Достоинства:
- ціна, якість
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Приємного користування!
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь вже більше року, нарікань не маю. Вирішив не брати прям дешеву, і зупинився на цій, досить зручна, йде в кейсі для переносу
- Достоинства:
- Добре гріє, легко мити
- Недостатки:
- Кейс із поганого пластику, але плитка звідти не випадає і добре. Ціна може вища за аналоги, не критично
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок - це допомагає нам покращувати наші товари. Зауваження по кейсу передаємо до технічного відділу.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плитка стоит своих денег ! Очень доволен!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Періодично користуюсь нею для розігріву їжу, кипʼятіння води під час викнень світла протягом 2 років. Мене в ній все влаштовує. Іноді не спрацьовує підпал від іскри, але не вважаю це суттєвим недоліком. В комплекті йшов пластиковий кейс, в якому зручно зберігати плитку.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ця плита рятує мене під час відключень світла. Також зручно на природі, якщо возити її машиною
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
легка, зручна у використанні, економний розход газу
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм работает, пользуюсь при отсутствии света.
- Достоинства:
- Работает
Представник постачальникаВітаємо! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємося, так буде і надалі.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали на екстрений випадок, горить добре в порівнянні з плиткою не керамікою, економія газу є. Маю з чим порівняти.
- Достоинства:
- Зручно,економно.
- Недостатки:
- Лише під цангові балони з видовженим верхом.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся з радістю.
- Вадим В***
То це ж і є стандартний балон)
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
користуюсь кілька місяців, все добре)
Представник постачальникаСупер, дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна штука не тільки для кемпінгу а і для блекаутів
- Стас З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
П'єзо нажаль мертве і не працює
- Достоинства:
- Прийшла оперативно
- Недостатки:
- П'єзо не працює
Представник постачальникаДобрий день! Перепрошуємо за незручності. Просимо подивитися відео інструкцію у картці товару та інструкцію у кейсі. Там є кроки для вирішення цієї проблеми. Якщо не допомогло, будь ласка, зверніться до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже оперативно опрацювали і відправили замовлення. Неймовірно виручила сьогодні, при таких відключеннях світла, коли в домі немає газу, це незамінна річ. В нас двоє малих дітей і треба якось гріти і готувати їсти, з цими функціями впоралась на ура.
- Достоинства:
- Гарно виглядає, з першого разу запрацювала.
- Недостатки:
- Поки не виявив.
- Павло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна , але п'езо не перестало працювать.
Представник постачальникаДякуємо за відгук, нехай дарує тільки позитивні враження!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова плита.
- Достоинства:
- Швидко нагрівається тримає тепло, менший розхід палева
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша річ. Користуємось під час вимкнень світла. Гріє швидко. Купували місяць тому разом з 4 балонами трамп. Поки що добиваємо перший з 4х балонів, його вистачило надовго. Може через якість самих балонів, а може це все через керамічний пальник - не знаємо)
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися досвідом. Користуйтеся з задоволенням!
- Георгий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая плита. Если бы не необходимость иногда пользоваться спичками чтоб поджечь - была бы идеальная за свои деньги
- Достоинства:
- хорошая
- Недостатки:
- не всегда срабатывает пъезоподжиг
Представник постачальникаДякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Приємного користування!
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плитка дуже якісна. Порівняно з дешевими, відчувається і якість штамповки, фарби, товщина металу. Все якісне і добротні. Але чомусь не передбачено що, люди можуть варити каву в турці, або в гейзерній кавоварці. Під цей посуд не передбачені кільця, маленького діаметру. Доведеться окремо шукати і докуплювати. Хоча така дрібниця повинна бути в комплекті.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вище написав
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук! Ми врахували побажання і в наступній поставці підставка під турку буде доступна як аксесуар.
- Олег М***
Вітаю.
Підкажіть, будь ласка, чи знайшли подібне кільце?
Якщо так, то яке і де?
Дякую.
Представник постачальникаДобрий день, незабаром очікуємо на такий аксесуар в нашому асортименті.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Регулятор полум'я не дуже діференційований. Тобто, якщо з найбільшого полум'я намагатися зробити менше, то відчуватись це буде десь в останній чверті. Можливо, це пов'язано з тим, що балон був повний і високий тиск завадив плавному регулюванню.
В цілому, задоволений покупкою. Ще раз наголошую - керамічний пальник суттєво збільшує ефективність плитки.- Достоинства:
- Легка в експлуатації, завдяки керамічному пальнику ефективно гріє.
- Недостатки:
- Особливих не побачив
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук, користуйтеся з задовленням.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можна використовувати як маленькій так і великій посуд.
- Достоинства:
- Дуже зручна, економна, швидко гріє.
- Даніїл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша і якісна плитка, але враховуйте, що пʼєзо не завжди спрацьовує, особливо на холодну)
- Достоинства:
- Якість збірки, перехідник на балон
- Недостатки:
- Пʼєзозапал
- Даніїл М***
Додам, що пʼєзо не спрацьовує на холодну, якщо повторно після нагріву - все працює)
Представник постачальникаДякуємо за відгук, користуйтеся з задоволенням. Працюємо з виробництвом над налаштуванням п'єзопідпалу.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В комплекті писалось що є перехідник під балон, але в коробці і плитці його нема
- Достоинства:
- Гарна плитка, і виглядає якісно
- Дмитро Б***
знайшов перехідник
Представник постачальникаДобрий день! Перехідник знаходиться під чорної підставкою.
Представник постачальникаСупер, користуйтеся з задоволенням!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова плита
- Достоинства:
- Зручна, швидко гріє воду, малий розхід газу.
- Недостатки:
- Відсутні.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перші враження дуже позитивні.
- Недостатки:
Представник постачальникаКористуйтеся з задоволенням!
- Борис Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гріє справно, тріснув камінь пополам. не впливає на нагрівання.
- Достоинства:
- легка, і проста
- Недостатки:
- поки не помітив
Представник постачальникаДобрий день! Як це відбулося? Плита падала?
- Alex Z***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре зібрана плитка, в комплекті перехідник для балону, полум'ям не плюється, електроподжигом користуватись виходить.
Є тріщина на диску, але поки проблем з цим не виявлено.- Достоинства:
- у інфрачервоної плитки набагато менше відкритого вогню
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. При яких умовах з'явилася тріщина?
- Анатолий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацювала 1,5 місяця, і усьо, де можно відремонтувати?
- Достоинства:
- Економ
- Недостатки:
- Бистро з ладу вийшла
Представник постачальникаДобрий день! А що саме не працює-не йде газ, немає іскри, не підходить балон? З досвіду 90% звернень не містять дефекту і виправляються користувачем на місці.
Наприклад, якщо перестав йти газ, то вам треба скинути запобіжник - він спрацював через зависокий тиск у балоні. Напишіть детальніше що сталося і ми напишемо як виправити або обміняємо якщо це дійсно дефект
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісни туристична плитка. Використовуємо коли немає електрики в квартирі....
- Достоинства:
- якісно
- Недостатки:
- ціна
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже шкодую, що не звернула увагу на коментарі. У плитки проблеми із запалюванням. Після покупки дуже довго не запалювалась. Врешті в якийсь момент запалювання спрацювало, але наступного разу працювати відмовилась, хоча дуже довго намагалась її увімкнути. Я не знаю, чи це магазин продає бракований товар по колу, чи це така ненадійна плита, але мій досвід іі використання негативний, раджу пошукати щось інше, щоб не мати геморою з гарантійним обслуговуванням.
Представник постачальникаДобрий день! Перепрошуємо за негативний досвід. Просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу та подальший обмін.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При першому ж нагріві видно лопнувший диск. Прочитала відгуки і зрозуміло що це мабудь брак такий. Купляла хлопцям військовим щоб могли готувати, тому повернути на жаль не можуть, сподіваюсь вони і надалі зможуть готувати. Але якщо маєте таку проблему ви повинні попереджати людей щоб не було проблем. Не всі купляють собі додому.
- Достоинства:
- Якісна сбірка
- Недостатки:
- Лопнувший диск
Представник постачальникаДобрий день! На готування невеликі тріщини не впливають. Якщо буде змога відправити - ми обміняємо. Це не заводський дефект. Це інколи трапляється під час транспортування (при грубому розвантаженні). Наразі консультуємося з заводом-виробником чи можливо це виправити пакуванням. Перепрошуємо за незручності.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість супер, підключили балончик і вуаля - все працює. Тепер ми незалежні від блєкаутів, можна брати з собою хоч на дачу, хоч в ліс)))
- Достоинства:
- Якісна збірка, ззовні виглядає круто
- Недостатки:
- Поки не знайшла)
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук) Користуйтеся з задоволенням!
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий день, теж виникла проблема з п'єзоелементом. Запалює через раз. Думав що проблема з балоном. Поставив, новий, спрацювало, конфорка запалилася, закип'ятив воду на дві чашки, але наступного дня проблема повернулася з майже повним балоном. Що робити поки що не знаю
- Достоинства:
- плита добра
- Недостатки:
- проблема з п'єзоелементом
Представник постачальникаДобрий день! Перепрошуємо за незручності. Просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна плита.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому плита дуже ок - легко користуватись, досить економно використовує газ, можна зразу і балони купити.
- Достоинства:
- Легко користуватись, компактна плита, можна купити відразу з балонами.
- Недостатки:
- П'єзо трохи глючне. Одного разу не запалювало, то протер ваткою зі спиртом (десь ту прочитав таке вирішення проблеми), то далі норм працює.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Передамо цю інформацію до відділу контролю якості. Якщо пробелма з п'єзо повернеться, просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плита не запалюється. З відгуків почитав, що має бути характерне клацання, а в мене його не чути взагалі. В інструкції описана ця проблема, що може бути зависокий тиск у балоні. Балони брав ті що рекомендувала Розетка: BaseCamp 4 Season Gas 220 (BCP 70200). По інструкції виконав скидання запобіжника як це описано, але під час натискання кнопки скидання характерного клацання немає, як це зазначено в інструкції. Висновок: несправна. Буду думати чи віддавати на сервіс, чи то краще повернути і пошукати іншу модель...
- Достоинства:
- Не встиг побачити, бо не працює.
- Недостатки:
- Не працює пальник. Немає характерного клацання
Представник постачальникаДобрий день! Нам прикро за ваш негативний досвід. Отже, пропонуємо розібратися в ситуації, адже ви описали 2 різні проблеми.
1. Не працює п'єзоелемент. У 9 з 10 плит, які повертаються на сервіс до нас, немає виробничого дефекту. Зазвичай користувачі не докручують до кінця ручку подачі газу - саме в нижній точці буде "клацання" та спрацює п'єзоелемент. Спробуйте докрутити ручку. Якщо є клацання, але немає іскри - то це вже виробничий дефект.
2. Скидання запобіжника. Його необхідно скидати, якщо у балоні зависокий тиск. Основним симптомом коли це потрібно робити буде відсутня подача газу. Тобто якщо ви починаєте крутити регулятор подачі газу, а він не йде, то тоді скидаємо запобіжник.
Якщо вищеописане не допомогло, то просимо звернутися до СЦ Розетка - ми перевіримо плиту та обміняємо\виправимо дефект.- Сергій
Докручую до самого упору до голосного клацання і немає іскри. Буду повертати назад, бо не хочу чекати на сервіс, це буде довго, а мені плита потрібна зараз.
- Сергій
На Розетці була акція ця плита балони разом зі знижкою. Я подумав, що на акцію щось приїде не так, тому вирішив, що не хочу акції, а замовлю окремо плиту і окремо балони. Але Розетка схитрила і сама впихнула знижку по тій акції, яку я не обирав. Я це спочатку не помітив і сплатив замовлення. Приїхала плита з балонами, і... плита не працює - заводський брак. Ну ж була чуйка, що з акцією щось не те, але Розетка все-таки мене перехитрила...