Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Плита Tramp инфракрасная с керамической горелкой UTRG-061

Оценка пользователей 4.36/5
  • Олександр

плитка працює як і задумано

Достоинства:
    ціна, якість

• Ілля

Користуюсь вже більше року, нарікань не маю. Вирішив не брати прям дешеву, і зупинився на цій, досить зручна, йде в кейсі для переносу

Достоинства:
    Добре гріє, легко мити
    Недостатки:
    Кейс із поганого пластику, але плитка звідти не випадає і добре. Ціна може вища за аналоги, не критично

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок - це допомагає нам покращувати наші товари. Зауваження по кейсу передаємо до технічного відділу.

• Сергій П***

Плитка стоит своих денег ! Очень доволен!

• Дмитро Д***

Періодично користуюсь нею для розігріву їжу, кипʼятіння води під час викнень світла протягом 2 років. Мене в ній все влаштовує. Іноді не спрацьовує підпал від іскри, але не вважаю це суттєвим недоліком. В комплекті йшов пластиковий кейс, в якому зручно зберігати плитку.

• Павло К***

Ця плита рятує мене під час відключень світла. Також зручно на природі, якщо возити її машиною

Недостатки:

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!

• Софія

легка, зручна у використанні, економний розход газу

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що ви залишилися задоволені!

• Юрий С***

Норм работает, пользуюсь при отсутствии света.

Достоинства:
    Работает

Вітаємо! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємося, так буде і надалі.

• Олексій

Брали на екстрений випадок, горить добре в порівнянні з плиткою не керамікою, економія газу є. Маю з чим порівняти.

Достоинства:
    Зручно,економно.
    Недостатки:
    Лише під цангові балони з видовженим верхом.

Дякуємо за відгук! Користуйтеся з радістю.

• Вадим В***

То це ж і є стандартний балон)

Вітаємо! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємося, так буде і надалі.

• Александр М***

користуюсь кілька місяців, все добре)

Супер, дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням!

• Олег С***

Класна штука не тільки для кемпінгу а і для блекаутів

• Стас З***

П'єзо нажаль мертве і не працює

Достоинства:
    Прийшла оперативно
    Недостатки:
    П'єзо не працює

Добрий день! Перепрошуємо за незручності. Просимо подивитися відео інструкцію у картці товару та інструкцію у кейсі. Там є кроки для вирішення цієї проблеми. Якщо не допомогло, будь ласка, зверніться до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.

• Андрій К***

Дуже оперативно опрацювали і відправили замовлення. Неймовірно виручила сьогодні, при таких відключеннях світла, коли в домі немає газу, це незамінна річ. В нас двоє малих дітей і треба якось гріти і готувати їсти, з цими функціями впоралась на ура.

Достоинства:
    Гарно виглядає, з першого разу запрацювала.
    Недостатки:
    Поки не виявив.

• Павло Р***

Якісна , але п'езо не перестало працювать.

Дякуємо за відгук, нехай дарує тільки позитивні враження!

• Сергей К***

Чудова плита.

Достоинства:
    Швидко нагрівається тримає тепло, менший розхід палева
    Недостатки:
    Не знайшов

Добрий день! Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням.

• Ігор

Якісний товар!

Добрий день! Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням.

• Андрій Г***

Все ок

• Максим

Хороша річ. Користуємось під час вимкнень світла. Гріє швидко. Купували місяць тому разом з 4 балонами трамп. Поки що добиваємо перший з 4х балонів, його вистачило надовго. Може через якість самих балонів, а може це все через керамічний пальник - не знаємо)

Дякуємо, що поділилися досвідом. Користуйтеся з задоволенням!

• Георгий Ж***

Хорошая плита. Если бы не необходимость иногда пользоваться спичками чтоб поджечь - была бы идеальная за свои деньги

Достоинства:
    хорошая
    Недостатки:
    не всегда срабатывает пъезоподжиг

Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Приємного користування!

• Віталій С***

Плитка дуже якісна. Порівняно з дешевими, відчувається і якість штамповки, фарби, товщина металу. Все якісне і добротні. Але чомусь не передбачено що, люди можуть варити каву в турці, або в гейзерній кавоварці. Під цей посуд не передбачені кільця, маленького діаметру. Доведеться окремо шукати і докуплювати. Хоча така дрібниця повинна бути в комплекті.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Вище написав

Дякуємо за розгорнутий відгук! Ми врахували побажання і в наступній поставці підставка під турку буде доступна як аксесуар.

• Олег М***

Вітаю.
      Підкажіть, будь ласка, чи знайшли подібне кільце?
      Якщо так, то яке і де?
      Дякую.

Добрий день, незабаром очікуємо на такий аксесуар в нашому асортименті.

• Олександр К***

Регулятор полум'я не дуже діференційований. Тобто, якщо з найбільшого полум'я намагатися зробити менше, то відчуватись це буде десь в останній чверті. Можливо, це пов'язано з тим, що балон був повний і високий тиск завадив плавному регулюванню.
    В цілому, задоволений покупкою. Ще раз наголошую - керамічний пальник суттєво збільшує ефективність плитки.

Достоинства:
    Легка в експлуатації, завдяки керамічному пальнику ефективно гріє.
    Недостатки:
    Особливих не побачив

Добрий день! Дякуємо за відгук, користуйтеся з задовленням.

• Сергій

Можна використовувати як маленькій так і великій посуд.

Достоинства:
    Дуже зручна, економна, швидко гріє.

Добрий день! Дякуємо за відгук, користуйтеся з задовленням.

• Даніїл М***

Хороша і якісна плитка, але враховуйте, що пʼєзо не завжди спрацьовує, особливо на холодну)

Достоинства:
    Якість збірки, перехідник на балон
    Недостатки:
    Пʼєзозапал
    • Даніїл М***

Додам, що пʼєзо не спрацьовує на холодну, якщо повторно після нагріву - все працює)

Дякуємо за відгук, користуйтеся з задоволенням. Працюємо з виробництвом над налаштуванням п'єзопідпалу.

• Дмитро Б***

В комплекті писалось що є перехідник під балон, але в коробці і плитці його нема

Достоинства:
    Гарна плитка, і виглядає якісно
    • Дмитро Б***

знайшов перехідник

Добрий день! Перехідник знаходиться під чорної підставкою.

Супер, користуйтеся з задоволенням!

• Александр Т***

Чудова плита

Достоинства:
    Зручна, швидко гріє воду, малий розхід газу.
    Недостатки:
    Відсутні.

• Олексій

Перші враження дуже позитивні.

Достоинства:
    Якість

Користуйтеся з задоволенням!

• Борис Я***

гріє справно, тріснув камінь пополам. не впливає на нагрівання.

Достоинства:
    легка, і проста
    Недостатки:
    поки не помітив

Добрий день! Як це відбулося? Плита падала?

• Alex Z***

Добре зібрана плитка, в комплекті перехідник для балону, полум'ям не плюється, електроподжигом користуватись виходить.
    Є тріщина на диску, але поки проблем з цим не виявлено.

Достоинства:
    у інфрачервоної плитки набагато менше відкритого вогню

Добрий день! Дякуємо за відгук. При яких умовах з'явилася тріщина?

• Анатолий Л***

Пропрацювала 1,5 місяця, і усьо, де можно відремонтувати?

Достоинства:
    Економ
    Недостатки:
    Бистро з ладу вийшла

Добрий день! А що саме не працює-не йде газ, немає іскри, не підходить балон? З досвіду 90% звернень не містять дефекту і виправляються користувачем на місці.
      Наприклад, якщо перестав йти газ, то вам треба скинути запобіжник - він спрацював через зависокий тиск у балоні. Напишіть детальніше що сталося і ми напишемо як виправити або обміняємо якщо це дійсно дефект

• Віталій К***

Дуже якісни туристична плитка. Використовуємо коли немає електрики в квартирі....

Достоинства:
    якісно
    Недостатки:
    ціна

Добрий день! Дякуємо за відгук. Користуйтеся з задоволенням!

• Наталія Г***

Дуже шкодую, що не звернула увагу на коментарі. У плитки проблеми із запалюванням. Після покупки дуже довго не запалювалась. Врешті в якийсь момент запалювання спрацювало, але наступного разу працювати відмовилась, хоча дуже довго намагалась її увімкнути. Я не знаю, чи це магазин продає бракований товар по колу, чи це така ненадійна плита, але мій досвід іі використання негативний, раджу пошукати щось інше, щоб не мати геморою з гарантійним обслуговуванням.

Добрий день! Перепрошуємо за негативний досвід. Просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу та подальший обмін.

• Ольга С***

При першому ж нагріві видно лопнувший диск. Прочитала відгуки і зрозуміло що це мабудь брак такий. Купляла хлопцям військовим щоб могли готувати, тому повернути на жаль не можуть, сподіваюсь вони і надалі зможуть готувати. Але якщо маєте таку проблему ви повинні попереджати людей щоб не було проблем. Не всі купляють собі додому.

Достоинства:
    Якісна сбірка
    Недостатки:
    Лопнувший диск

Добрий день! На готування невеликі тріщини не впливають. Якщо буде змога відправити - ми обміняємо. Це не заводський дефект. Це інколи трапляється під час транспортування (при грубому розвантаженні). Наразі консультуємося з заводом-виробником чи можливо це виправити пакуванням. Перепрошуємо за незручності.

• Татьяна Л***

Якість супер, підключили балончик і вуаля - все працює. Тепер ми незалежні від блєкаутів, можна брати з собою хоч на дачу, хоч в ліс)))

Достоинства:
    Якісна збірка, ззовні виглядає круто
    Недостатки:
    Поки не знайшла)

Добрий день! Дякуємо за відгук) Користуйтеся з задоволенням!

• Віталій Ш***

Добрий день, теж виникла проблема з п'єзоелементом. Запалює через раз. Думав що проблема з балоном. Поставив, новий, спрацювало, конфорка запалилася, закип'ятив воду на дві чашки, але наступного дня проблема повернулася з майже повним балоном. Що робити поки що не знаю

Достоинства:
    плита добра
    Недостатки:
    проблема з п'єзоелементом

Добрий день! Перепрошуємо за незручності. Просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.

• Виталий З***

Відмінна плита.

• Богдан

В цілому плита дуже ок - легко користуватись, досить економно використовує газ, можна зразу і балони купити.

Достоинства:
    Легко користуватись, компактна плита, можна купити відразу з балонами.
    Недостатки:
    П'єзо трохи глючне. Одного разу не запалювало, то протер ваткою зі спиртом (десь ту прочитав таке вирішення проблеми), то далі норм працює.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Передамо цю інформацію до відділу контролю якості. Якщо пробелма з п'єзо повернеться, просимо звернутися до СЦ Розетка для передачі товару на експертизу.

• Сергій

Плита не запалюється. З відгуків почитав, що має бути характерне клацання, а в мене його не чути взагалі. В інструкції описана ця проблема, що може бути зависокий тиск у балоні. Балони брав ті що рекомендувала Розетка: BaseCamp 4 Season Gas 220 (BCP 70200). По інструкції виконав скидання запобіжника як це описано, але під час натискання кнопки скидання характерного клацання немає, як це зазначено в інструкції. Висновок: несправна. Буду думати чи віддавати на сервіс, чи то краще повернути і пошукати іншу модель...

Достоинства:
    Не встиг побачити, бо не працює.
    Недостатки:
    Не працює пальник. Немає характерного клацання

Добрий день! Нам прикро за ваш негативний досвід. Отже, пропонуємо розібратися в ситуації, адже ви описали 2 різні проблеми.
      1. Не працює п'єзоелемент. У 9 з 10 плит, які повертаються на сервіс до нас, немає виробничого дефекту. Зазвичай користувачі не докручують до кінця ручку подачі газу - саме в нижній точці буде "клацання" та спрацює п'єзоелемент. Спробуйте докрутити ручку. Якщо є клацання, але немає іскри - то це вже виробничий дефект.
      2. Скидання запобіжника. Його необхідно скидати, якщо у балоні зависокий тиск. Основним симптомом коли це потрібно робити буде відсутня подача газу. Тобто якщо ви починаєте крутити регулятор подачі газу, а він не йде, то тоді скидаємо запобіжник.
      Якщо вищеописане не допомогло, то просимо звернутися до СЦ Розетка - ми перевіримо плиту та обміняємо\виправимо дефект.

• Сергій

Докручую до самого упору до голосного клацання і немає іскри. Буду повертати назад, бо не хочу чекати на сервіс, це буде довго, а мені плита потрібна зараз.

• Сергій

На Розетці була акція ця плита балони разом зі знижкою. Я подумав, що на акцію щось приїде не так, тому вирішив, що не хочу акції, а замовлю окремо плиту і окремо балони. Але Розетка схитрила і сама впихнула знижку по тій акції, яку я не обирав. Я це спочатку не помітив і сплатив замовлення. Приїхала плита з балонами, і... плита не працює - заводський брак. Ну ж була чуйка, що з акцією щось не те, але Розетка все-таки мене перехитрила...