- AI аналіз відгуків232 відгуки: Позитивні – 50%, нейтральні – 15%, негативні – 35%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
За свою ціну - більш менш. Швидкість - середня, реальний обсяг пам'яті 115 гігабайт.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black
06 листопада 2025 року отримав дану ''чудо'' usb-флешку. Встановив у порт, хотів записати декілька файлів. Після запису все виконав по процедурі. Виконав операцію з безпечного видалення флешки з порта. Потім вирішив скинути на неї ще декілька файлів. А вона мертва. Програма з управління дисками її вже не бачить. Перевірив в терміналі командами, вона відображається як фізичний носій, але доступу до фізичної пам'яті на ній вже нема. Контролер згорів. Або заводський брак, або такої якості контролери на цій серії встановлені. Читав відгуки, бачу що це постійна причина відмови їх в роботі через деякий час використання. Але ж не одразу....Це не флеш пам'ять USB Transcend JetFlash 790 256GB USB 3.1 Gen1 Black, а це якийсь хлам просто за 800 грн..
- Достоинства:
- жодних
- Недостатки:
- жодних
- Сергій М***
У доповнення до свого відгуку хочу подякувати працівниці Ользі, яка працює у відділенні Розетки в м.Ужгород, на вул. Фединця, 24. Оперативно оглянула товар, прийняла адекватне рішення щодо заводського браку товару та повернення сплачених коштів. Обслуговуванням Розетки у даному відділенні повністю задоволений. Успіхів у роботі.
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: White
по скорости не дотягивает даже до стандартов USB2.0, корпус сделан с самого дешевого пластика, который разлетится на куски от падения с 1м высоты, скорость записи мелких файлов почти ноль, деньги на ветер.
- Достоинства:
- ...
- Недостатки:
- скорость, качество
- Людмила І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black
Перестала розпізнаватися через всього 5-6 перенесень даних. Все, потребує переформатування, дані пропали.
- Достоинства:
- Ціна за об"єм пам"яті
- Недостатки:
- Дуже малий ресурс роботи
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black
Хорошая флешка... за вменяемый прайс
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Отличный продукт! Все работает.
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black
Дякую. Все добре.
- Осіян Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
придбав 22 02 2022 р.мало користувався.після того як вставив у телевізор.ще працбвала.вийняв з вимкнутого телевізора.вставив у комп.звук є .біос бачить.акроніс бачить.а комп ні.померла! написано ALL BAD SECTORS
- Достоинства:
- 64гб
- Недостатки:
- сьогодні померла
- Виктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Black
Рекомендую
- Достоинства:
- Отличная быстрая флешка
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Григорий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Погана флешка та сервіс!
Придбав в магазині 14 червня 2022 Флеш пам'ять USB Transcend JetFlash 790 64GB USB 3.1 Gen1 Black (TS64GJF790K). Одного разу вказана флеш пам'ять перестала працювати, 16.11.2024 року здав на на діагностику по Акту прийому товара № 1116163217972 від 16.11.2024р. Менеджер який приймав товар від мене повідомив що мені відремонтують товар або повернуть кошти на протязі 30 днів. Через три неділі звернувся до менеджера який приймав товар для уточнення що з моєю зданою флеш пам'ятью, почекав хвилин 10 поки нададуть інформацію по ремонту. Яке було моє здивування коли мені відповіли вашу флешку загубили на складі та будуть шукати! Я був в шоці товар загубили всім байдуже до мене! Тобто не ремонтують не діагностують просто загубили і мовчання! Пройшла ще неділя а це вже місяць від дати здачі, знову звернувся у відділення де здавав флешку, відповідь та сама вашу флешку шукають. Минув місяць та 1 неділя мою флешку вже стільки часу шукають. От скажіть мені мене повинно хвилювати що ваші неросторопні працівники загубили флешку? Чому в вашій компанії так похабно відносяться до покупців? Коли ви почнете працювати належно? Чому я та інші повинні оббивати пороги вашої компанії, чому повинні постійно добиватися того що ви повинні виконувати?- Достоинства:
- Зломалася
- Недостатки:
- Зломалася
- Николай Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black
Хороша флешка.
- Достоинства:
- Великий розмір.
- Недостатки:
- Не побачив.
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: White
Заявлені характеристики трохи завищені, а взагалі норм
- Олеся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: White
Мабуть, попався брак. Люблю цю фірму, майже всі флешки купувала в них. Дана модель злетіла вже через 4 міс., хоча використовувалася лише для зберігання музики. З'їла всю інформацію. Потім було ще кілька збоїв. Інша модель на 256 гб (чорна) працює. Кнопка слайдера слабувата.
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Відсутній світловий індикатор
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 256 ГБ. Цвет: Black
Чудова флешка. Працює. Все супер! Дякую!
- Достоинства:
- Багато пам'яті
- Недостатки:
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: White
Хороша флешка. Зручний дизайн.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 16 ГБ. Цвет: Black
Користуся такою вже кілька років - ніколи не підводила.
- Достоинства:
- Зручна, надійна
- Недостатки:
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Black
Нормальная флешка. Все как в характеристике.
- алискинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: White
нужно очень осторожно ее использовать. если со стола упадет на твердый пол, может разломаться.
- Достоинства:
- скорость вроде норм
- Недостатки:
- хлипкая по внешнему исполнению, при легком сдавливании скрипит и трещит
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Хороша флешка але швидко губиться
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Згубив в перший день
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: White
Норм
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Black
Хорошая флешка. Если не гонять ее по разным форматам, то справляется со всеми задачами.
- Достоинства:
- Надёжность Transcend
- Недостатки:
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Я просто здержатся не могу.. Эта дрянь здохла через пол года.. Ее нельзя ни форматануть, ни проверить.. Просто с флешкой в стеке виснет или комп или телик.. У меня уже была похожая проблемма , но та дрянь хоть год прожила (точно), а это уже вообще край
- Достоинства:
- Цена на момент покупки относительно объема
- Недостатки:
- Ненадежна
- Степан М***
Теж десь через пів року така ж флешка "вмерла",ніякої дії з нею неможливо вчинити-зависає комп'ютер.Купував в кінці 2022 року в іншому магазині.
- Андрей П***
Теж саме у мене
- Дмитро Б***
Также гарантія 5 років які проблеми
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: White
Користуюсь 7 міс. поки не підводила, швидкість відподає заявленій
- Сергей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Шустра
- Достоинства:
- Швидкість
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Низька швидкість, підвісає система., форматування не рятує ситуацію.
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Працює на швидкість не провіряв.
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: White
Если вам важна скорость записи данных на носитель, а не цена, то эта флешка вас полностью удовлетворит!!!
- Достоинства:
- Высокая скорость записи
- Недостатки:
- Не обнаружил
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: Black
Вказаним параметрам повністю відповідає. Середня швидкість запису 20Мбит, у піку до 40. Зворотня швидкість 90.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Пам'ять 112 Гб
- Недостатки:
- Пам'ять 112 Гб
- Сергій Б***
Математику в школі вчити потрібно було.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: White
Отличная шустрая флешка. чтение от 100 мегабайт, запись в среднем 30 мегабайт. это очень неплохо.
- Коваленко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Black
Брав на заміну кінгстону 7ми річної давнини. Використовую для щоденного копіювання робочих файлів, десь 1-2 Гб із 20-30 тис штук. Що можу сказати - швидкість дивовижна, різниця зі старою (3.0 юсб) десь у 5 разів. Якість збірки теж порадувала. Коротше раджу без питань
- Достоинства:
- Швидкість, якість збірки
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 64 ГБ. Цвет: White
Доступный размер памяти 56.3гб.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- 56.3гб вместо 64гб.Хлипкая
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 16 ГБ. Цвет: Black
Хорошая флешка, скорость отвечает заявленным характеристикам.
- Достоинства:
- Качество и надёжность Transcend
- Недостатки:
- Их нет.
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 16 ГБ. Цвет: Black
Непогана флешка за свою ціну. Поки що нарікань не було (два місяці роботи)
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Валентин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
Інколи глючить
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 128 ГБ. Цвет: Black
З пк на флешку(середнє) 29.1 мб/с і 114 мб/с з флешки на ПК, це фільми. Тести проводив на материнській платі Gigabyte B550 AORUS PRO V2 і SSD Samsung 970 Evo series 500GB M.2 PCIe 3.0 x4 V-NAND TLC.
Доступне місце доречі 112 Гб. Досить нармально, приємно користуватись. При перших використаннях було погано з телефоном 13 мб/с +- тепер ніби постійно 30 +-, не знаю що сталося. Користуюсь в NTFS.- Достоинства:
- За 467 30 мб/с норм
- Недостатки:
- Поки нема