- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купили 2 штуки, непогано вписуються в інтер'єр.
За 3 роки на 1 стільці почала відбуватися деформація, через потрапляння вологи.- Достоинства:
- Зручні, міцні, стильні
- Недостатки:
- Здувся через потрапляння води
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що табурети вдало вписались у ваш інтер’єр.
Щодо деформації — справді, потрапляння вологи може негативно вплинути на матеріал. Наші вироби призначені для використання у сухих приміщеннях, і дотримання цих умов допоможе зберегти їхній вигляд та функціональність на довгі роки.
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Отличный табурет, ножки тонкие(видела аналогичную модель,но с толстыми ножками- выглядит грубо). Брали для релакса с аквариумом- получилось стильно и красиво)))
- Достоинства:
- Весь табурет)
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
Скажу зразу, за свою ціну відмінний табурет: компактний, акуратний, якісний, міцний. Дизайн ніжок просто супер! Упакований надійно та якісно: кожен в окремий картонний ящик. Розетка, дуже Вам вдячна, а ще працівникам, які виготовляли.
- Достоинства:
- Відмінний табурет
- Недостатки:
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що табурет сподобався і ви оцінили його якість, дизайн та упаковку. Ваші слова — це велика нагорода для нас і наших працівників. Сподіваємось, табурет буде служити вам довго і приносити лише задоволення! Якщо виникнуть будь-які питання, завжди звертайтесь, будемо раді допомогти.
- Павлина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Чудовий дизайн
- Достоинства:
- Гарний стілець,міцний
- Недостатки:
Дякуємо за ваш відгук! Ми старалися, щоб дизайн був стильним і зручним. Сподіваємось, він вам приносить задоволення!
- Night W***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Очень стильная хай тек лофт табуретка.Но за дизайн и стиль надо соответственно платить. Единственный нюанс - размер верхней плоскости, можно было сделать немного больше площадь.
Спасибо Розетке - заказ и получение товара прошло без проблем.- Достоинства:
- Дизайн, качество исполнения, сделано в Украине
- Недостатки:
- Цена немного завышена, размер
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Цікавий дизайн.
- Достоинства:
- Гарна якість, швидка доставка.
- Недостатки:
- Можливо, ціна.
- Вера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб
класнные табуреты-все отлично поместились на кухне
- Достоинства:
- всё
- Недостатки:
Дякуємо за Ваш відгук! Переконані, що Ви будете задоволені не лише якістю табуретів, а й їх стильним дизайном. Нехай вони довго тішать комфортом та прикрашають інтер’єр Вашої кухні!