Отзывы покупателей о Табурет в стиле лофт Vitan "Воллемия" Кабо-Верде (4010025)

• Олексій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый

Відмінний табурет

Достоинства:
    Простий, якісний
    Недостатки:
    Не знайшов

Дякуємо за відгук! Переконані, що ви будете задоволені якістю виробу та його зручністю у використанні. Гарного користування!

• Андрій Г***

міцний табурет

• Андрій Г***

на жаль, тріснули з'єднання внизу після 2-х років користування. не бажано ставати на нього ногами!

Дякуємо за відгук! Радий, що ви оцінили міцність табурета — надійність для нас завжди в пріоритеті

Дякуємо, що поділились своїм досвідом! Нам прикро, що після двох років користування виникла така ситуація. Як показує практика, табуретки зазвичай витримують навантаження навіть коли на них стають ногами. Проте ми завжди рекомендуємо використовувати їх за прямим призначенням — для сидіння. Ваш відгук важливий для нас, і ми обов’язково передамо його виробнику для додаткового контролю якості.

• Инна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Отличные табуреты. Все очень качественно. Опора прочная. Подбирала под стол. В идеале). Рекомендую.

Достоинства:
    Дизайн. Качество.
  • Гайворонская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Прочные,красивые и оригинальные.Купила 2 белых и 2 Кабо-Верде.Доставка быстро,упаковано хорошо.
    Но,попадается брак:то угол отбит,то сиденье с вмятиной,надо полностью разворачивать и осматривать.

Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що Вам сподобалися стільці. Нам шкода, що траплявся брак, і дякуємо за уважність при перевірці товару. Ваші зауваження ми передамо виробнику, щоб покращити якість упаковки та контролю продукції.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Очень понравились табуреты: красивые, сидение белого цвета с серыми разводами под рисунок древесины, устойчивые, не тяжелые, гладкие сварочные швы. Под кухню в стиле лофт подошли отлично.

Достоинства:
    Красивый внешний вид, гладкие сварные швы, устойчивая, не тяжелая
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Очень прикольная табуретка. Сварные швы хорошо обработаны, их не видно. Хорошо выставлено основание. Очень аккуратная кромка плюс все ламинирование. Вес - это хорошо, вес - это надежно ))). 5 звезд! Однозначно.

Достоинства:
    Монументальная конструкция. Оригинальный дизайн. Масса.
    Недостатки:
    Пока нет

Щиро дякуємо за ваш відгук! Сподіваємося, стільці служитимуть вам довго й бездоганно!

• Юлия Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб

Просто супер! Друзья не поверили, что не авторская мебель)

Достоинства:
    Устойчивые, ломаные линии "снимают" громоздкость.
    Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно чути, що дизайн меблів вразив ваших друзів і вони не одразу повірили, що це не авторська ручна робота. Ми прагнемо створювати стильні та якісні рішення для вашого дому. Дякуємо за довіру та рекомендацію!