Отзывы покупателей о Обеденный стол в стиле лофт для кухни и гостиной прямоугольный Vitan "Шерман" 1000 х 600 х 34 мм Кабо Верде (4010077)

Оценка пользователей 4.27/5
  • Максим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб. Ширина: 60. Глубина: 140

В целом стол не плохой, но его недостатки не много испортили впечатления.

Достоинства:
    Приятный на тактильность.
    Недостатки:
    При долгом использование, прогнулась столешница. Шатается сам стол в стороны

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Звертаємо увагу, що для довготривалого використання меблів важливо дотримуватись правил експлуатації та зберігання, зокрема — уникати надмірного навантаження на стільницю та забезпечити рівну поверхню для встановлення столу. Також запрошуємо звернутися до нашої служби підтримки, щоб знайти оптимальне рішення.

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб Кабо Верде. Ширина: 80. Глубина: 140

Стол нормальный в общем

Достоинства:
    Огромный,приятный на глаз
    Недостатки:
    Столешница снизу побита как-будто молотком,именно его боковой частью,но это не видно так как он всеровно снизу.

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що в стіл вас задовольняє. Якщо будуть будь-які питання або побажання, завжди готові допомогти! Сподіваємось, він прослужить вам довго та комфортно.

• Алина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Аляска. Ширина: 100. Глубина: 60

Заказала стол и стулья)очень довольна.полностью соответствует характеристикам

Достоинства:
    Можно в оплату частями)

Доброгодня! Дякую за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою. Сподіваємось, що стіл і стільці будуть служити вам довго і додають комфорт у вашому домі.

• Миша К***

Стіл якісний. За свою ціну навіть дуже, гарної якості ламінація, не хиткий. Але дуже високий. Для людей зростом нижче 175см буде дуже не комфортно. Ти весь час до нього тягнешся

Достоинства:
    Якість та ціна
    Недостатки:
    Набагато вищий ніж звичайні обідні столи

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що якість столу вас задовольняє, а конструкція є міцною і стійкою. Щодо висоти — дякуємо за важливе зауваження. Хочу повідомити, що у нас також є столи нижчі за розміром, які можуть бути комфортнішими для людей зі зростом нижче 175 см.

• Анна

Супер столик. Колір чудовий, компактний і стильний.

Достоинства:
    Дуже легкий в збірці.
    Недостатки:

Дякуємо за високу оцінку! Для нас важливо, щоб кожен товар не лише виглядав гарно, а й був максимально зручним для вас

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Аляска. Ширина: 80. Глубина: 140

:-)

Достоинства:
    Дуже гарний, легко збирається
    Недостатки:
    Трішки хитається, але за такі гроші не страшно
  • Аліна Г***

Стіл прийшов без пошкоджень!Нам сподобався!Гарний,міцний і не ковзає по підлозіАле пакування бажає кращого,коробка була в декількох місцях порвана від стяжок,і стяжки терлися об стільницю,добре що стільниця була окремо запакована і не пошкодилася!

Достоинства:
    Гарний,сучасний,міцний,не ковзає по підлозі
    Недостатки:
    Пакування бажає кращого

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що стіл вам сподобався та приїхав без пошкоджень. Водночас дякуємо за зауваження щодо пакування — передамо цю інформацію на склад, аби уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Гарного користування!

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб античный. Ширина: 100. Глубина: 60

Класний стіл

• Юлия Н***

Стол приехал с дефектом (а как позже оказалось с двумя) - повреждение на лицевой стороне, стол всё же забрали так, как очень был нужен. Дома нас ждал ещё один "сюрприз". На одной из опор была приличная царапина внизу, которая появилась не при перевозке так, как ножки были плотно обмотаны пленкой несколько подкладок из картона коробка.
    Болты в комплекте были частично поржавевшими...
    Никакой скидки или других действий со стороны Розетки предложено не было.
    О хорошем: собирается за 5 минут, устойчивый. Семья из 3х человек может комфортно поесть за столом.

Достоинства:
    Удобный, устойчивый
    Недостатки:
    Приехал с дефектами, о которых не предупредили

Дякуємо за ваш відгук і детальний опис ситуації. Нам щиро прикро, що ви отримали товар із дефектами — це зовсім не відповідає нашим стандартам якості. Ваші зауваження щодо упаковки, стану болтів і опори вже передані відповідальному відділу. Дякуємо, що також відзначили позитивні сторони столу. Ми працюємо над тим, щоб подібні випадки не повторювалися. Якщо питання ще актуальне — будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми постараємося знайти для вас рішення.

• Юлия Р***

Гарний стіл, якісний

Достоинства:
    Міцний та надійний
    Недостатки:
    Поки немає

Доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що стіл вам сподобався та залишив приємне враження. Нехай слугує довго й надійно!

• Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб Кабо Верде. Ширина: 100. Глубина: 60

Гарний стіл ,збирається легко ,стоїть міцно як Говерла!

Достоинства:
    Стоїть як в молодого - міцно ,гарний
    Недостатки:

Дякуємо за чудовий відгук! Радий, що стіл відповідає вашим очікуванням. Ми намагаємося зробити процес зборки максимально простим, а стійкість і міцність — основними перевагами нашої продукції. Сподіваємося, що стіл прослужить вам довго, як Говерла стоїть на своїх вершинах!

• Карина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 60. Глубина: 140

Хороший стол )

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що стіл вам сподобався. Нехай служить довго та дарує комфорт у використанні! Якщо знадобиться щось ще — завжди до ваших послуг!

• Семененко Е***

Чуть выше стандартных столиков, но лично нам так удобнее. Легко переставлять, ухаживать. На вид достаточно солидный. Для тех кто нк любит когда стол как столешница кухни, не подойдёт, а кто наоборот хочет в тон, то рекомендую на тон темнее чем столешница кухни.

Достоинства:
    За свои деньги хорошее качество
    Недостатки:
    Немного шатается, но это не страшно для таких ножек

Дякуємо за відгук! Радий, що стіл вам підходить і зручно використовувати. Ваша порада щодо кольору — дуже корисна, дійсно, стіл може виглядати чудово в тон до кухонної стільниці. Сподіваємось, він буде служити вам довго і радувати своїм виглядом.

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб античный. Ширина: 80. Глубина: 140

Ідея столу дуже гарна - дизайн, товста стільниця (хоча я наміряв 32мм замість 34).
    Але конструкція непродумана, тому стіл хитається вздовж довгої сторони приблизно на 5 мм. Або ніжки мають бути більш товсті, або якось між собою з'єднуватись, бо це явна халтура.
    Ще більш суттєвий недолік, на мою думку, - голе ДСП знизу стільниці. Якщо щось проллється, то буде гарно поглинатись цією стороною з фатальними наслідками для стільниці.

Достоинства:
    Товста стільниця, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Хитається, низ стільниці ніяк не оброблений
  • Диана Б***

Красивый, очень качественный стол

Щиро дякуємо за приємні слова! Дуже раді, що стіл вам сподобався — і зовні, і за якістю. Нехай тішить вас довгі роки та чудово вписується в інтер'єр!

• Игорь

Стол куплен 12 дней назад, уже есть проблема со столешницей, сбоку вздулось покрытие, фото прикладываю, столом толком и не пользовались, вопрос в качестве продукции! Вопрос - что делать, будет замена столешницы? В описании указана гарантия 12 месяцев. Ожидаю обратную связь

• Игорь

Отличный стол :) очень мощная упаковка, парни, не ложите столько картона внутрь, жалко выбрасывать(
    Взяли более теплый цвет столешницы, вживую выглядит гораздо круче.

Достоинства:
    Качество, цена, легкость сборки, быстрая доставка
  • Наталия С***

Стол отличный все засняли на видео все легко качественно .. столешница тяжёлая 3 см Розетка ребята доставка на высоте спасибо ! Единственное не понятно почему в военное время когда у людей трудности убрали премиум доставку и пришлось платить хотя премиум оформлена ..

Достоинства:
    Отличный стол
    Недостатки:
    Пока не нашли
  • Юрий С***

Быстро доставили
    Упакованно супер
    Товар как в описании
    Все супер спасибо!!

Достоинства:
    Качество на 5
    Недостатки:
    Необнаружены
  • Илона Р***

Столешница ни разу не 34мм!!! Здесь максимум 28мм.

Недостатки:
    Обман в описании. Столешница не 34мм, а 28мм

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Кирило Я***

Користуюсь столом другий день. Поки враження позитивні. Міцний, гарний, надійний.
    Важкий. 32 кг, майте на увазі.

Достоинства:
    Гарний. Міцний
    Недостатки:
    Поки не проявились
  • Антон З***

Не жалію, що купив цей стіл, виглядає дійсно класно, зібрати дуже легко, все інтуїтивно зрозуміло. Стіл важкий, точніше навіть не сам стіл, а столешниця, вона груба, але завдяки цьому стабільна. Як для кухонного столу чудовий варіант. Однак я невдало підібрав стільці, як на мене, стіл трішки високуватий, не врахував товщину стільниці (+- 5 см), через це особисто мені спочатку було не звично, однак інші говорили, що все чудово. Якщо на ньому щось писати, він починає трішки хитатися в сторони, але його призначення, щоб за ним їли, а не писали, тому це вже мої примхи. А загалом стіл чудовий.

Достоинства:
    "Потужна" стільниця, мінімалістичний вигляд, легко збирається
    Недостатки:
    Уважно підбирайте стільці, зверніть увагу на висоту до стільниці
  • Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Коричневый. Ширина: 60. Глубина: 140

Стол супер! В сборке лёгкий!

Достоинства:
    Мтериал изготовления на высоте
    Недостатки:
    Крепёж ножек к столу не очень надёжный!
    • Ян К***

Какая толщина столешницы?

• Владимир П***

35 мм

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що стіл вам сподобався і його було легко зібрати. Нехай служить вам довго та приносить лише комфорт і задоволення у використанні!

• Андрей Ч***

Товар отослали повреждённым,почта не причём.упаковка целая.Не рекомендую!

Достоинства:
    Не замечены
    Недостатки:
    Повреждённый.громоздкий

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро прикро, що Ви отримали товар із пошкодженням. Ми завжди ретельно перевіряємо продукцію перед відправкою. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки із зазначенням номера замовлення та фото пошкодження – ми обов’язково розглянемо Ваше звернення та допоможемо вирішити ситуацію у найкоротші терміни.

• Елена Г***

Прекрасный стол с удобными металлическими ножками. 100% лофт.

Достоинства:
    Толстая столешница. Металлические ножки которые не интересуют моих собак
    • ковальчук н***

скажите,у вас толщина столешницы 34 мм?

Дякуємо вам за чудовий відгук! Раді, що стіл із виправдав ваші очікування і добре вписався в лофт-стиль вашого простору. Ми використовуємо якісні матеріали та стійке фарбування, щоб меблі служили довго й надійно. Приємного користування та натхнення у вашому інтер’єрі!

• Ігор

Отличный стол, доволен на все 100%

Достоинства:
    Легкая сборка, толстая столешница, стильный внешний вид
    Недостатки:
    Не необнаружено
    • Дмитрий М***

Подскажите, столешница держится только на боковых металлических ножках, посеридине вдоль ножек есть металлический каркас?

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді чути, що стіл виправдав ваші очікування на всі 100 %. Сподіваємося, він служитиме вам довго та приноситиме комфорт у щоденному використанні.

• Мария П***
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб античный. Ширина: 100. Глубина: 60

Замовили стіл, чекали і не дочекалися, відповідей по сайту - нуль, в боті розетки заледве вийшли на оператора, де нам пояснили, що стіл затримується, а після ще одного дня очікування, з'ясувалося, що його загублено! Благо, оператор був ввічливий і все пояснив (-ла). Це вже друге скасування замовлення по столам! Перший стіл прийшов цокнутий із відбитою частинкою. Живемо без столу вже 3 тиждень через такі замовлення!

• Тетяна
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Аляска. Ширина: 80. Глубина: 140

Я довго шукала ідеальний стіл для своєї кухні в стилі "loft", і цей стіл виявився саме тим, що мені потрібно. Він легко вписується в будь-який інтер'єр, і виглядає дуже модно і стильно. Міцна рама стійка, а стільниця - легко чиститься. Я дуже задоволена цією покупкою.

Достоинства:
    немає нічого в ньому зайвого
    Недостатки:
    поки не має
  • Катерина
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Дуб античный. Ширина: 100. Глубина: 60

Саме такого плану вибирала собі стіл, залишилась задоволена. Нічого зайвого нема.

Достоинства:
    не жалію про покупку
    Недостатки:
    ні
  • Карина
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Аляска. Ширина: 80. Глубина: 140

Стол понтравился. Металлический каркас очень прочный и устойчивый. Использую сто как обеденный, как компьютерный. Очень удобный!

Достоинства:
    надежный и красивый
  • Надежда Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 60. Глубина: 140

Хороший стол, красиво смотрится и хорошо вписывается в интерьер.

Достоинства:
    Компактный, легкий, прост в сборке
    Недостатки:
    пришел как на фото без повреждений
  • Егор В***
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Белый. Ширина: 60. Глубина: 140

Заказал данный стол,оплатил сразу доставку и за товар. Ждал как всегда от розетки высший класс,первый раз когда розетка расстроила. Стол приехал в ужасной упаковке,полностью разорвана,стол коцнутый. Так ещё и доставку ждал неделю...

Недостатки:
    Доставка,упаковка,

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що ви отримали товар в такому стані. Це, звісно, не відповідає нашому стандарту якості. Ми обов'язково передамо ваше зауваження до служби доставки, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

• Ольга К***
    Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Коричневый. Ширина: 60. Глубина: 140

Купила себе этот обеденный стол TreeLand "Шерман" Кабо-Верде. Покупкой рада очень! Обеденный стол устойчиво стоит, оригинально и красиво смотрится, места хватает. Качественный и прочный, в использовании комфортный, надежный и долговечный. Понравился обеденный стол, стоит своих денег! Советую к покупке!

Достоинства:
    Устойчиво стоит, оригинально и красиво смотрится, места хватает, качественный и прочный, в использовании комфортный, надежный и долговечный, стоит своих денег.
    Недостатки:

Дякуємо Вам за такий позитивний відгук! Нехай він довго служить Вам та створює затишок у домі. Дякуємо, що рекомендуєте нашу продукцію!