Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Маска для волос аюрведическая Triuga Шикакай и амла укрепление и рост 300 мл (4820164640401)

• Оля Ч***
    Продавец: Rozetka

Маска доволі не погана. Зміцнила волосся. Волосся стало гладеньке та блискуче.

Достоинства:
    Волосся не плутається. Має гарний вигляд.
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Володимир С***
    Продавец: Rozetka

Купував мамі , жалілась що волосся погано розчісувати, заплутувалось. Після використання декількох разів стан волосся покращився і результатом задоволена. Волосся краще прічисувати, воно стало блискучим і живішим. Голова не чешиться. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісна, ефективна маска.
    Недостатки:
    Нема.
  • Віта Й***
    Продавец: Rozetka

Маскою задоволена. Користуюсь більше двох тижнів. І ефект з‘явився. Стан волосся покращився. Стали більш слухняні, м‘ягенькіі живіші. Надіюсь що і менш випадатимуть. Але раджу витримати не менше 30 хвилин, загорнувши голову рушником. Я шукала таку органічну, натуральну маску. Вона має незвичайний аромат . Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна -результат.
    Недостатки:
    Нема.
  • Вероника Я***
    Продавец: Rozetka

Маскa пoнравилась: волoсы мягкиe, напитaнные, чyть мeньше пyшатся. Нo yвлажнения ждaть нe стoит. Кoрни нe жиpнит. Концы не засосуливает.
    Дeржать стoит пoлчаса, инaче эффeкт слaбый. Укрeпления кoрней не замeтила. В инстрyкции нe сказано, нyжно ли нaносить на кожу головы, что было бы логично.
    Очeнь нeплохо, кaк для oрганики.
    Запaх плoтный, мaслянистый, нeмого вoсточный, нo кисловатый...