Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Лежак для собак и кошек Фортнокс FX Home Diplomat Марракеш 40х30х12 см Меланж (2820000022561)

Оценка пользователей 4.65/5
  • Лисенко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Цвет: Серый

Лежанка очень понравилась. Удобная, практичная. Котя довольна.

Достоинства:
    Удобная, форма, качество
  • Інна С***

Чудова лежанка! Після прання не губить своєї форми. Рекомендую!

• Ярослав М***

Товар відповідає опису,кицька відразу вляглася

• Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30 x 12. Цвет: Серый

Хочу залишити ще один відгук, тепер вже від кота. Якщо перші дні він не підходив до лежака, то тепер з двох наявних обирає саме новий лежак, незалежно від того, де б я його поставила.

Достоинства:
    Кіт обрав новий лежак
    Недостатки:
    Кіт 5 кг трошечки не поміщається. )
  • Олена І***

Маємо вдома лежак від FX-Home. Він точно такий, як представлений на сайті.
    Той, що прислали в замовленні, дещо відрізняється. Більше набитий синтепоном, від чого здається меншим. І тканина виглядає, як штучна. Подивимось, що коти скажуть.

Достоинства:
    М'який
    Недостатки:
    Відрізняється від представленого на сайті
  • Вероніка Г***

Крута знижка, зручна для песика лежанка нам все подобається

Достоинства:
    Зручна
  • Ірина К***

Дуже гарний лежак

• Ірина К***

Дуже гарний лежак,котику сподобався!

• Світлана А***

Гарна якість, м"якенький, мопсіку сподобалось. Розмір відповідає заявленому

Достоинства:
    Прочний матеріал
  • Ольга Ш***

Дуже гарна якість

• Єлизавета Т***

дуже гарна якість, тримвє форму, повністю відповідає фото, дякую!

• Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Цвет: Коричневый

Гарна якість за таку ціну, швидка доставка на магазин розетки (1 день), собаці одразу сподобалося
    (стражденний вигляд у неї по життю, не звертайте уваги)

• Тетяна

Чудова лежанка. Котики мої одразу зацінили, сплять по черзі в ній, хоча могли б і вдвох вміщатись

• Тетяна У***

Приємний колір, цупка тканина, запаху не було, тому перед використанням не прала. Одна кішка одразу підійшла, спочатку спробувала лапою дно, потім одразу залізла і лягла. Потім друга кішка теж почала туди лягати. І вдвох прекрасно сплять - вага кішок 6 та 2,5 кг, нормально поміщаються. Бачила в коментарях, що тонке дно - а як на мене, це не так, дно доволі пухкеньке і м'яке, 5 см, як і заявлено. Місцями дійсно якісь ниточки стирчать, але це не заважає, коти там не граються, і не чіпляються за нитки.
    Коли друга кішка підросте і (якщо) їм стане затісно, куплю ще одну таку саму лежанку.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    наче немає
    • Олена І***

Три роки тому купували, то дійсно дно майже вдвічі тонше. Зараз пухкіше і дно, і стінки.

• Альона К***

Гарна лежанка. Кіт приходить і лягає, по розміру теж величенька. Кіт великий важить 6 кг, вміщається нормально. Легка, коли кіт точить кігі тягнеться за ним

Достоинства:
    Матеріал плотний
  • Полина С***

Криво пришита емблема. Був сторонній запах підвалу, довелось прати. Кіт на ній не хоче лежати навіть після прання. Пожалкували про покупку

Достоинства:
    Ніяких
  • Олег Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 60 x 40 x 18. Цвет: Бордовый

Чудове ліжечко

• Володимир Б***

Другий лежак для кота, перший був меншого розміру і реально хвичайного сірого кольору.
    Цей практично чорний, хоча на етикетці написано сірий.

Достоинства:
    Зручний для кота.
    Недостатки:
    Колір не відповідає, реально максимально близький до чорного (на фото є колір попереднього)
    Хоч і товар для тварин, але незрозуміло причина чому етикетка на пакуванні складена свинособачою мовою.
  • Олена С***

Отличный лежак

• Ольга Б***

дуже класна лежанка ,швидко прийшла

• Лада Н***

На жаль, розміри в реальності менші, висота тільки співпала 36*27*12. В рекламних фото і описі прочитала, що 5 кг моєї собачої радості помістяться. А ніт - пара см таки роль грає.
    Не знімається чохол, тож після пралки буде віхоть.)

Достоинства:
    Тканина якісна, пошиття теж. Красивий колір.
    Недостатки:
    Розміри менші ніж заявлено. Не знімається чохол для прання. Лейба нашита поверх тканини: собака б пробувала здерти.
      Представник бренду

В найменуванні вказані зовнішні розміри лежака.

• Ірина Г***

Чудовий лежак, гарна якість. Кішка відразу вляглась у нього.

Достоинства:
    Якість. Вивертається на дві сторони.
  • Анастасія О***

• Катерина К***

Песик задоволений, все підійшло . Але є один нюанс бірку відгриз в перший же день прийшлось відпороти бо їв її. А так все супер .

Недостатки:
    Бірка нашита
  • Татьяна

Лежанка супер

• Майоров С***

Класний лежак. Тепер набагато легше знайти кицьку в хаті, бо більшість часу вона проводить саме там.

Достоинства:
    М'який, з бортиком, цупка тканина
    Недостатки:
    За півроку користування не помічено
  • Рамін Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30 x 12. Цвет: Коричневый

Все супер. Свої функції виконує на всі 100%. Кішка спить годинами)))

• Денис К***

Приємний та якісний. Всім трьом кицям сподобався

• Олександр Д***

Гарний лежак, пережив купу стірок, майже рік як служить

• Виталий

Раньше уже заказывали только меньше по размеру. Кошке нравится по ткани вопросов нету. Мягкая удобная кошке нравится. По размеру будет хороший даже большим котам можете не переживать. Вообщем «ребенок» доволен)

Достоинства:
    Качество материала, наполнитель, размер, плотность ткани
    Недостатки:
    Нету
  • Маргарита Д***

Усе підійшло, все сподобалось

• Ярослава А***

Рекомендую для котов и собачек. Моя собачка весит около 9 кг, ей лежанка как раз.

Достоинства:
    Отличная лежанка. Купила вторую. Первая прослужила три года. Хорошо стирается.
  • Марина

Все добре. Купувала рік тому для собаки. Після прання у машинці все норм без змін

• МАКСИМ Е***

Собаці подобається, шви в середині, видно плями. Піде ща такі гроші

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Світла тканина
  • Татьяна С***

Норм, но хотелось бы больше наполнителя))

• МАКСИМ Е***

Соответствует фото