Покупали нашему котику на день рождение, ел, но без особого интереса
Идея хорошая, но к сожалению кот ни съел ни одной вкусняшки… не нравится… хотя палочки Trixie есть с удовольствием
Классный адвент календарь, котам понравились вкусняшки
Киці не сподобалися смаколики. Розчаровані :(
Кішка їла ласощі з першого віконця , після цього блювала. На наступний день навіть куштувати не стала. Це наш другий адвент, до цього брали Trixie Premio, так його їла з задоволенням і жодних проблем не було.
Ще є питання щодо законності ввезення в країну, бо текста українською немає на упаковці немає наліпки з перекладом.
Моя кішка відмовилася їсти взагалі. Ще один кіт спробував 2-3 шт. і не став більше їсти. А іншим двом котам дуже сподобалося, просили ще.
Нам з котиком сподобалось, було весело і цікаво відкривати) Вийшло 6 різних смаків, в нашій упаковці було все крім дзвіночків, з 7 дня смаки чергувались у довільному порядку. Йому загалом з 6 дуже сподобались 5, а 1 смак він якось одразу не їв, з третьої спроби сам захотів пізніше. В будь-якому разі, сама ідея адвент-календаря в такому форматі класна, дякую)))
Кіт їв ласощі із задоволенням) для людей теж забава із відкриванням віконець. Загалом, забаганка, але на свята -- те, що треба під ялинку пухнастикам )
Супер. Тішусь разом з котами!)
Якщо чесно, кіт не захотів ласощі. Але собака зїла і свої і його) тому думаю що це проблема кота