- Таня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидку доставку
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила відразу 2шт,для двух собак і не жалкую.Чудові килимки,рятують в таку спеку.Мої песики дуже задоволені такою покупкою.
- Достоинства:
- Охолоджують,легко миються
- Недостатки:
- Не має
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не беріть взагалі , навіть якщо буде 60 ! Гроші на вітер . Рветься навіть якщо трішки заломається сама тканина трішки, просто лопається і все !!! Користувалися 5 днів , собака тупо лежала і хекала увесь час без сил - потріскалось і порвалося у 5 (!!!) місцях!! Продавець звʼяжіться зі мною я вимагаю повернення коштів ! Такі гроші за 5 днів користування товаром ви мене вибачте але Ні! І одразу пишу у мене дорослий кане корсо щоб не виписували мені - собачка гралася чи кусала чи ще щось , лежав таїв від жари - і мінус гроші з мого карману !
- Достоинства:
- Гівно з гівна
- Недостатки:
- Гівно з гівна
- Зінаїда Б***
Гадаю вимагати треба в підтримці магазину.
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це наш вже третій коврик, хороший розмір, лабрадор поміщається спокійно.
Охолоджує добре, можна класти в холодильник перед використанням, щоб гель став ще прохолоднішим та пес міг краще на ньому охолодитись.
Єдиний мінус - ну просто до смішного не витривала поверхня коврика. Пес процарапав кігтем розріз за 15 хвилин.
Як для такої вартості - рахую не міцну поверхню коврика величезним мінусом. Гель всередині не є безпечним для тварин.- Достоинства:
- Добре охолоджує тваринку, виконує свої функції на відмінно. Також досить великий розмір, що добре для великих тваринок
- Недостатки:
- Не міцний та не витривалий. Легко пошкодити поверхню коврика, з якого потім витікає гель, який небезпечний для тварин.
Використання, з рекомендацій виробника, бажане в присутності власника тваринки.
- Юля А***
Килимок в холодильник не можна класти(ви цим же скорочуєте його термін придатності). Гель складається з води, загущувача і консервантів. Гель не є небезпечним для тварин, але звісно ковтати цю рідину не варто.