Отзывы покупателей о Охлаждающий коврик для собак Trixie XL-XXL 100 х 60 см Голубой (4011905286884)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Таня Г***

Дякую за швидку доставку

• Наталия Л***

Замовила відразу 2шт,для двух собак і не жалкую.Чудові килимки,рятують в таку спеку.Мої песики дуже задоволені такою покупкою.

Достоинства:
    Охолоджують,легко миються
    Недостатки:
    Не має
  • Анна Н***

Не беріть взагалі , навіть якщо буде 60 ! Гроші на вітер . Рветься навіть якщо трішки заломається сама тканина трішки, просто лопається і все !!! Користувалися 5 днів , собака тупо лежала і хекала увесь час без сил - потріскалось і порвалося у 5 (!!!) місцях!! Продавець звʼяжіться зі мною я вимагаю повернення коштів ! Такі гроші за 5 днів користування товаром ви мене вибачте але Ні! І одразу пишу у мене дорослий кане корсо щоб не виписували мені - собачка гралася чи кусала чи ще щось , лежав таїв від жари - і мінус гроші з мого карману !

Достоинства:
    Гівно з гівна
    Недостатки:
    Гівно з гівна
    • Зінаїда Б***

Гадаю вимагати треба в підтримці магазину.

• Марина Р***

Це наш вже третій коврик, хороший розмір, лабрадор поміщається спокійно.
    Охолоджує добре, можна класти в холодильник перед використанням, щоб гель став ще прохолоднішим та пес міг краще на ньому охолодитись.
    Єдиний мінус - ну просто до смішного не витривала поверхня коврика. Пес процарапав кігтем розріз за 15 хвилин.
    Як для такої вартості - рахую не міцну поверхню коврика величезним мінусом. Гель всередині не є безпечним для тварин.

Достоинства:
    Добре охолоджує тваринку, виконує свої функції на відмінно. Також досить великий розмір, що добре для великих тваринок
    Недостатки:
    Не міцний та не витривалий. Легко пошкодити поверхню коврика, з якого потім витікає гель, який небезпечний для тварин.
    Використання, з рекомендацій виробника, бажане в присутності власника тваринки.
    • Юля А***

Килимок в холодильник не можна класти(ви цим же скорочуєте його термін придатності). Гель складається з води, загущувача і консервантів. Гель не є небезпечним для тварин, але звісно ковтати цю рідину не варто.