Отримав замовлення. Розбита тарілка
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Очень классные мисочки. Не занимают много места. Вместительные. Красиво смотрятся. Супер для мелких пород! Рекомендую!
Нам і нашому песику дуже сподобалась!!!Швидка доставка,якісне пакування!дякуємо!!!!!!
super
Отличные тарелочки. Широкие и глубокие. По полу не скользят. Хорошо устойчивая подставка. Дизайн прикольный
Быстрая отправка. Очень хорошо упакованы!
Отличные мисочки.
Отличные миски. Не двигается по полу во время еды
Гарні миски. Псу подобається! Кераміка!
Зручні миски для маленьких собак або котиків, на полу не ковзає
Все отлично
Їсти можна
Швидко і недорого
Брав для щеня йоркширского тер'єра, розмір підійшов. Підставка зручна, по плитці не сковзить.
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Trixie! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Дуже круті миски)))
Рекомендую)
Чудові миски,
Бажаємо Вам гарного дня!
Приїхали цілі. Кіт чудово з них їсть
Приїхали цілими, запаковані в плівку та коробку, зручні, на підставці, для той терьера ідеальний розмір, для француза візьму розмір побільше)
Усе добре
Все як на фото. Огонь.
Бажаємо Вам гарного дня!
Будьте обережні, дуже ретельно оглядайте товар, швидко оглянувши у пункті видачі, забрав товар, але вже вдома замітив тріщину невелику, все запаковано було добре, пузирі та коробка.. пошкодити не міг.
Жалко, що недоглядів, так як такі товари забравши, вже все...
Будьте обережні, дуже ретельно оглядайте товар, на жаль, швидко оглянув у пункті видачі, коли прийшов до дому, то вже замітив малу тріщину, при чому було запаковано в пухирці та коробку, пошкодити не міг, але жалко, що недоглядів, можливо із-за цього і ціна акційна
Дуже зручні тарілки для йоріка))
Дуже зручні тарілки для йоріка))
Гарні та стильні миски, для Йорка саме те що потрібно.
ЧУДОВІ МИСОЧКИ!
У нас червона для котика, а цю взяла для собачки. Дуже зручна
Брав для кролика, вона одразу навчилась розбирати конструкцію, але це не вина самої конструкції. Чудові мисочки.
Бажаємо Вам гарного дня!
Моя собака оценила сразу, очень красиво и стильно
Хорошего качества.Рекомендую.
Бажаємо Вам гарного дня!
Чудовий посуд для нашого Чихуа-хуа. Мала сумніви, чи не великі тарілки, але марно - розмір підійшов
Отличные удобные миски для маленьких собачек. Красивый дизайн. Крепление стоит прочно.
Все ок
Хорошие миски. Выглядят эстетично. Не скользят. По росту собаке подходят идеально( 22 см. В холке)
Зручна підставка. Стійка, не ковзає.
Брали для собаки , качество нравится. Пришло целое , красивое. Единственное - со временем от воды ржавеет
Купила эту подставку для бивер йорка. Готовимся к его появлению в нашей семье. Качество мисок отличное! Отлично держатся на подставке. На ножках подставки противоскользящие колпачки. Заказом очень довольна. Уверена, что наш малыш будет доволен такой посуде) Спасибо Розетка!