Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Коврик для собак и кошек Trixie охлаждающий 65х50 см Голубой (4011905286846)

Код:  202928389
Оценка пользователей 4.45/5
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  позитивні 70%, нейтральні 12%, негативні 18%
    Клієнти загалом залишають позитивні відгуки про охолоджувальний килимок Trixie, високо оцінюють його ефективність і якість, а також допомогу домашнім тваринам переживати спеку. Найбільше хвалять здатність килимка охолоджувати та комфорт для тварин. Деяки негативно відзначають невідповідність очікуванням щодо функції охолодження, недовговічність матеріалу, особливо при контакті з кігтями, а також є зауваження до сервісу доставки чи обслуговування. AI-генеровано із тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Коврик гарної якості. На дотик прохолодний, тому в жарку погоду гарно виручає нашого улюбленця. Спершу наш котик ігнорував його, але пізніше перепросився і з задоволенням охолоджується.

Достоинства:
    Мягкий, охолоджує, якісний
  • Босенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Килимок гарний , дійсно охолоджує .
    Але моя кішка не оцінила ,бо вона мабудь дурна . Британка одним словом . З початку хотіла комусь віддати ,у кого собака , а потім передумала .Я кладу його собі під спину у спеку і сплю так . Не віддам. Така корова потрібна самій

Достоинства:
    Дійсно охолоджує
    Недостатки:
    Тупі коти , які не хочуть спати на такому гарному килимі
    • Наталія Ш***

Добрий вечір, спробуйте зверху постелити якусь знайому їй тканину. Наша теж не хотіла. Але тепер лежить. Хіба що Ви вже не хочете з нею ділитись Тоді звичайно це її проблеми

• Татьяна М***

Кошке коврик очень понравился

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Гарний килимок. Кіт його повністю проігнорував (нажаль, це не перша покупка, на яку він сказав "фу"), тому у спеку на ньому спала я, використовуючи замість подушки. Норм охолоджує, аби ще б м'якішим був))), але все одно у порівняні з подушкою, яка у спеку через хвилину наче піч - не зрівняти.

Достоинства:
    Охолоджує
    Недостатки:
    Кіт проігнорував

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Trixie! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Masha

Все супер, класно охолоджує
    кіт зацінив

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 90 x 50. Цвет: Голубой

Брали в поездку - охлаждает отлично.

Достоинства:
    Дешево, охлаждает.
    Недостатки:
    Собака порвал когтем одну из секций - пришлось заклеивать, так что нужно следить чтобы не "копали" этот коврик.
  • Артём К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Хотів зробити краще цьому малолітньому охламону, але поки не було спекотно не розпаковув килимок. Пізніше хотів продемонструвати покупку своєму псу, але він почав його гризти і через 3 години остаточно його розірвав.
    Ну, як то кажуть - unlucky!

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Цуценя розгризло в перший же день
  • Анастасия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Здається, котусику подобається нова річ.

Достоинства:
    Самоохолоджуючий, безпечний, активується під вагою тваринки.
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Килимок гарно охолоджує. Шпіцу 2кг як раз підходе по розміру. Відразу почала закопуватись і обтиратись об новий килимок. #фотовідгук

Достоинства:
    Ціна, якість

• vi

Цитати мами:
    "Ура! Котюська спить на коврику.Спочатку ліг спать в 21.30 просто на дивані. Ввідкривав - закривав очі, а я потім підсунула під нього коврик
    і він заснув кріпко".

думаю, це значить, що коту сподобалось. Килимок лежав на покривалі, яке вже пахло знайомо і в звичному місці.

Достоинства:
    кіт довольний
    Недостатки:
    неясно скільки часу тримать в холодильнику i кіт ввесь не влазить на нього
  • Ельміра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Дуже якісний та охолоджуючий килимок,кіт сам спокійно до нього підійшов та ліг.

Достоинства:
    Хороша якість,коту сподобався килимок.
    Недостатки:
    Немає.
  • Наталия К***

дуже приємна знижка, взяла два килимка 90*50 для мопса

Достоинства:
    охолоджує
    Недостатки:
    не виялено
  • Еліна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Нам дуже сподобалось, хоч і не скажеш на перший погляд. На літній період незамінна річ.

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Киця одразу не зрозуміла, що це таке. Але я просто поклала цей килимок на її улюблене місце на для сну, і спить на килимку з задоволенням.

• Оксана К***

Все супер! Дякую за доставку в 1 день
    Охолоджує круто! Ми з котом оцінили

• Ольга К***
  • Аленка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Отличный коврик, становлюсь ногами и реально чувствуется что он прохладный. Осталось заставить кошачью морду на нем лежать. Брызгала спреем для привлечения- пришел полизал коврик и пошел дальше. Жду жару))). По размеру -
    у меня британец, для кота можно брать и больший по размеру.

• Инна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 90 x 50. Цвет: Голубой

Брала собаке ,но нутром чувствовала,что кот отожмёт,так и случилось

Достоинства:
    Действительно охлаждает
  • Лена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Не встигла розпакувати, котик одразу зацінив його.

• Виталина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Все супер. Это наш второй такой коврик, из первого мы выросли (и чуть погрызли).
    Золотистый ретривер от него кайфует круглый год, но для наших 32 кг и этого уже тоже маловато. Сейчас на размер 50х40 помещается только попа и немного пузика, но это все равно любимое место для дневного (а с приходом жары и ночного) сна. Заказали ещё один, еще больший размер. Если у вас щенок, который вырастет большим - берите сразу размер на взрослого песеля. Рекомендуем!

Достоинства:
    Не нужно мочить или охлаждать, легко чистить
    Недостатки:
    Летом хочется отжать его у собачуни
  • Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Дружина каже що нашій цариці "шпицю" на ній комфортно...

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Геля в коврике большое количество, будет и мягко и прохладно. Брала для микро шпица. Запаха нет. Собака сразу легла, но мы давно пользуемся такими ковриками, особенно удобно летом в машине на длительную дорогу.

Достоинства:
    Нет запаха. Наполнителя - геля большое количество
    Недостатки:
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Замечательный коврик, свою функцию выполняет. Жаль, кот от него бегает как от огня, не хочет лежать ни в какую, как бы жарко не было. Зато людям в жару очень помогает))

Достоинства:
    Охлаждает, хорошая штука в жару
    Недостатки:
    К товару претензий нет, а вот кот своего счастья не понимает, увы
  • Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Слава Всесвіту, що є така річ!
    Купляла місяць тому , бо відчувала, що будуть вимкнення. В таку спеку , собаку спасає тільки килимок та , іноді , прохолодний з ранку кахель.
    Щиро рекомендую, це дійсно працює!!!

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Превзошел мои ожидания. Переживала, что кошка не оценит, но перетащила её с ленолеума на коврик, а она так и осталась на нём лежать, уже второй час пошел, а кошка не уходит с коврика, только позы меняет. Слышала, что подобные коврики нужно в холодильник класть, потом пользоваться, но думала, как же потом животное на ледяном будет лежать, может застудиться. В инструкции ничего по-поводу холодильника не нашла. Написано периодически нужно, чтобы животное на нем не лежало и коврик снова готов к использованию. Переживаю только, чтобы когтями не проткнула, если вдруг надумает когти почесать)

Достоинства:
    Реально охлаждает, кошке понравился, низкая цена
    • Юлія

про холодильник- дурня. тут гель не так працює.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 90 x 50. Цвет: Голубой

Просто незамінна річ в спеку, і так, інколи сама на ньому лежу

Достоинства:
    охолоджує
    Недостатки:
    тварина може проколоти тканину

• Шульга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 65 x 50. Цвет: Голубой

Меньшему песелю понравилось лежать, хотя размер заказала для второй своей собаки большей по весу. Поэтому сегодня заказала такой же, но меньший коврик, чтоб наслаждались все и никому не было обидно.

Достоинства:
    Приятный на ощупь, непромокаемый, а значит можно протирать влажной салфеткой.
    Недостатки:
    Не нашла
  • Оксана Н***

Котейка доволен

Недостатки:
    Жаль что только в синем цвете
  • Дарія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Супер килим. Охолоджує, собака сама спокійно лягає. Я б чесно і сама лягла на таке

Достоинства:
    Реально охолоджує
    Недостатки:
    Поки ніяких
  • Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Летом когда очень жарко это просто незаменимая вещь, почти всё время наша собачка на нем лежала. Очень удобно брать с собой в дорогу.

• Полина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 90 x 50. Цвет: Голубой

Идеальный вариант для длинношерстной овчарки на лето, хотя можно разработать коврик и чуть большего размера для крупных пород. Собака не сразу поняла, что именно ей с ним делать, но не погрызла и это радует.
    Коврик действительно охлаждает. Можно положить под подстилку и прохлада все равно ощущается. Также удобно положить в бокс при перевозке собаки.

Достоинства:
    Охлаждает

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 65 x 50. Цвет: Голубой

Взяла коврик в размере Л для двух собак (чихуахуа и шпица) Чиху "не зашел",а вот шпиц оценил!)

Достоинства:
    Большой, достаточно тяжелый, ожлаждает)
    Недостатки:
    Пока не нашла.
  • Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

Кішці він не сподобався (але може ще передумає, за кілька днів пекло буде), тому я забрала його поки собі і охолоджую себе

• Михаил О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 50 x 40. Цвет: Голубой

мое предложение: сделайте версию полностью наполненную гелем чтоб не нужно было разравнивать его переодически т.к под весом питомца он со временем уходит ближе к краю подстилки, а так все супер, материал плотный непроницаемый,котик сразу понял что эта штука для него и в жару не слазит с него)

Достоинства:
    действительно охлаждет
    Недостатки:
    нету, не обнаружил
  • Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Килимок дійсно охолоджує , але собака його лякається , не лягає А коту зайшов на ура

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры (ДхШхВ): 40 x 30. Цвет: Голубой

Гарний килимок. Гарно охолоджує.

Достоинства:
    Гарно працює.
    Недостатки:
    Не знайшла