Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Туалет для кошек Trixie Berto 39x22x59 см Серый (4011905401546)

Оценка пользователей 4.35/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  позитивний: 75%, нейтральний: 13%, негативний: 12%
    Всього проаналізовано 32 відгуки клієнтів. Покупці загалом позитивно сприймають лоток для котів Trixie, відзначаючи його зручність у догляді, просторий розмір, зменшення просипання наповнювача й наявність практичної сітки та високих бортиків. Зокрема, хвалять якість пластику та привабливий дизайн. Деякі користувачі вважають конструкцію ідеальною для котів середнього й великого розміру. Разом з тим, низка відгуків вказує на проблеми із підбором наповнювача (особливо деревного), надмірну вагу й розмір виробу для маленьких квартир, іноді трапляються проблеми з крихкістю пластику чи відсутністю деталей у комплекті.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрій С***

Товар прийшов не комплектний, не вистачає верхнього обідка(кришки).

Недостатки:
    Товар прийшов не комплектний, не вистачає верхнього обідка(кришки).

• Зінаїда Ш***

цей лоток — гарний базовий варіант для дому, особливо якщо треба недорогий, простий у догляді туалет для кішки середнього або невеликого розміру. Він допомагає тримати чистоту й зменшує розсипання наповнювача.

• Олена В***

Місяць користуюся, не сподобалося. По перше дуже великий, треба насипати багато наповнювача, а тому важкий. По друге наповнювач підходить тільки дорогий який комкується, пробувала кукурузний, соєвий, дерев'яний. Хотя виглядає гарно, в мене є ще два менших набагато зручніше.

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Великий, важкий, сітка великі дірки.
  • Торік

Киці туалет сподобався, він просторий і має зручні бортики, прибирати зручно(киця ходить без наповнювача)

• Ніка П***

Один лоточок одразу тріснув ще під час збирання. Кішки поки не зацінили, їх дуже лякає розмір і конструкція, обходять його десятою дорогою. Хоча на вигляд стильний і мав би бути практичний :) Майте на увазі, що він прям дуже великий і високий.

Достоинства:
    Сітка й зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Котам не зайшов, тріснув лоток
  • Анжела С***

Дуже класний туалет для моїх котодетишек. Як би сильно коти не грабали в ньому лапами, наповнювач залишається в середині, тому що глибокий та має захисні бортики. Від моїх пухнастиків велика подяка

Достоинства:
    Зручний, глибокий
    Недостатки:
    Не знайшла за рік використання
  • Елена М***

Котику дуже сподобався.

Достоинства:
    Нічого не висипається
    Недостатки:
    Не знай шла
  • Людмила К***

Получила цей лоток, але навіщо там два піддони, так і не зрозуміло....
    А взагалі це самий продуманий лоток, в якому є сітка, лапки завжди чисті,і в хаті чисто.
    Я в захваті. Дякую Розетка

Достоинства:
    Чисто та зручно
  • Ігор

Нормально

Достоинства:
    Є
    Недостатки:
    Не має
  • Зимина о***

Дуже зручний у використанні, купували рік тому. Привчили кішку за тиждень ходити на нього без наповнювача. Спочатку зверху на паперові рушники (щоб не просипалося і було що погребти) клали трішечки наповнювача, щоб звикала, і поступово зменшували кількість. За тиждень вже просто стояв чистий лоточок. Прибирання, звісно, після кожного відвідування. І от тепер дійсно немає ніяких запахів, немає наповнювача розношеного по квартирі. Ось замовили ще один такий самий, чекаємо доставку. Ще один потрібен, щоб не возитися з ним туди-сюди на дачу.
    Зовнішній вигляд дуже привабливий, оригінальний дизайн, якісний пластик. Коли розпакували, син сказав "О, він як маленький котячий космічний корабель"

Достоинства:
    Зручний для кота, можна використовувати без наповнювачів, якісний, легко миється
  • Евгений Н***

Ок

• Олександр З***

Так и не отписали какой наполнитель подходит для данного туалета, по этому такая оценка.

Достоинства:
    Недостатки:
    ...
  • Андрей К***

Тріснула одна ванночка
    Якесь крихке

• Петро

Для великих порід кішок, на мою думку, найкраще рішення. Купую другий раз. Перший туалет відслужив 6 років. Це хороший результат. Про якість: Trixie = висока якість. Підходить для різних типів наповнювача.

Достоинства:
    Велика площа. Є дві ємності для заміни. Якісні матеріали.
    Недостатки:
    Не помітив
  • Нариман А*** Паркет)

Сразу понравился моему коту.

Достоинства:
    Обьемный
  • Андрій Д***

Повний аналог Stefanplast Furba Chic

Достоинства:
    Великий, якісний
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Лариса М***

Дуже гарний!

Достоинства:
    Висота, ширіна
    Недостатки:
    Поки що не виявили
    • Роксолана

А гранули древесного наверху залишаються чи падають вниз?

• Максим Ж***

Все супер

• Светлана М***

Беру вже вдруге, бо перший лоточок залишився в Бахмуті, котикам подобається, я задоволена

Достоинства:
    Зручний у чищенні, підходить і кукурудзяний наповнювач, він не дорогий і комкується
  • Лена Л***

Хороший туалет.

Достоинства:
    Большой, удобный.
    Недостатки:
    Дырочки бы поменьше.
  • Анна

Сподобався коту і це головне)

Достоинства:
    Гарна якість пластику,високі бортики.
    Недостатки:
    Спочатку здавався завеликим,ніби дитяча ванночка,але кіт виріс і тепер йому норм)
  • Лия М***

Нам дуже сподобалось мати 2 лотка одночасно, з однією сіточкою та кришкою, що не дозволяє нашій киці розкидувати наповнювач в різні сторони. Ми брали зі знижкою та дуже задоволені. Хоча ціна здається великою, проте розмір цього туалету більший! Наша 3-річна киця думала спочатку що в цьому треба спати висота бортів нас теж порадувала, тому раджу усім, хто має дорослих (стандартних) котиків
    Ми чекали доставки тиждень, проте це не проблема. Дякуємо магазину за гарний сервіс!

Достоинства:
    Розмір, високі борти, 2 дна
    Недостатки:
    Поки не побачили
    • Роксолана

Скажіть а гранули древесного під час просіювання у верху залишаються на сітці?

• Ксенія

Загалом для нас виявився зовсім не придатним для використання, так як використовуємо деревні гранули, які повністю просипаються під сітку, так як жолоби сітки величезні. Ідея з трансформером не зручна взагалі, так як набагато зручніше просто просіювати використані гранули на другий рівень - піддон, а чисті гранули залишаються на сітці. Ідея з просіюванням через сітку весь пісок на один з двох піддонів безглузда - так як чисті гранули після просіювання змішуються з використаними і наповнювач у вас буде куплятися кожні два дні.

Достоинства:
    Розмір великий
    Недостатки:
    Сітка взагалі не несе цінності і зручності, безглуздлі два піддони, ціна.
    • Ксенія

Виробнику потрібно вказувати, що для деревного наповнювача лоток не розрахований

• Віктор

Єдиний туалет яким приручили кошеня не ходити мимо.

Достоинства:
    Все продумано: сіткою можна пересівати пісок в інше з двох корит або, завдяки ній, можна взагалі обійтися без наповнювача. В такому разі, поки миєте лоток, кішка може сходити в інший.
  • Андрей

Ожидалось, что к дну ничего не прилипает. Оказалось, что прилипает.

Достоинства:
    Большой. Кошка сначала решила что это спальное место.
    Недостатки:
    Ничем не отличается от обычных туалетов
  • Павло Ж***

Суперський горщик, коту дуже сподобався

• Ирина Б***

Брали під деревний наповнювач. Гранули все одно просипаються, але прибирати лоток тепер набагато легше і витрати на наповнювач зменьшились. Для двох тварин вистачає, але прибирати в лотку треба 2 рази на день. Округлою стороною стає в унітаз і мити дуже легко, нічого не розбризкується. В цілому ми задоволені.

Достоинства:
    2 лотка в комплекті, міцний пластик
    • Роксолана

Підкажіть який процент гранул просипається??всі??

• Оленка

По ширіні такий же як звичайний лоток з обручем, а по довжині більший! Згаяла час на кріплення - виявляється там траба було перекинути на інший бік чорну рамочку -перекрутити -і тоді почало зачинятися. Ще допоміг відик з відгуку нище -ссилка. Мої кріплення були герметично запаяні в пакетику, що дало впевненість, що деталі всі на місці і обов'язково вийде!)) Сітка дуже міцна - витримує, не прогинається під 6кг кішечці! Це дає змогу користуватися і без наповнювача!! Дуже красива штука! У нас сірого кольору з голубими кріпленнями, сітка білого, а один лоток середній голубий . Кішечка відразу сильно зацікавилась і обнюхала - може чим приваюлюють))..

Достоинства:
    Красивий як міні човник! Якісний пластик без запаху і міцний.
    Недостатки:
    як на мене - кріплення складнуваті.. може з часом так думати не буду) Дороговатий)
    • Марат К***

А подскажіть яка ширина лотка?39? 22 це висота?

• Сергій Н***

Дуже гарний лоток, гарно підійшов під бентонітовий наповнювач. Для досягнення висоти наповнювача 7см висипаємо 10кг бентонітового наповнювача у лоток з нуля.
    Зручна схема з двома лотками і одним ситом - просіяв з одного в інший і готово.
    Бентонітовий наповнювач всеодно по троху висипається з під бортика.
    Аналогічний Stefanplast Furba Chic: ссылка

Достоинства:
    Зручний, 2 лотки в одному, високий
    Недостатки:
    Бентонітовий наповнювач всеодно по троху висипається з під бортика

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Trixie! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Ірина Л***

Прислали без кріплень. Забирала дитина, бо курєр приїхав, коли мене не було вдома. Пришліть кріплення нормальні. Кіт буде мені то все по хаті розкидати. До чого той шнурок і пласмаса певно від чогось іншого. Воно без кріплень не тримається купи.

• Светлана П***

Заказала этот туалет потому что надоели рассыпаные гранулы вокруг лотка. Не знаю у кого как, но когда наша кошка начинает рыть, то гранулы по всей комнате. С приобретением этого туалета в доме тишь и благодать. Сначала не привычно было (туалет довольно таки большой), но сейчас все норм. Не смотря на свой объем, туалет довольно лёгкий и удобный. К тому же необычный дизайн. Кошка оценила по достоинству. Я покупкой довольна. Спасибо Розетке за оперативную работу.

Достоинства:
    Вышеперечисленные.
    Недостатки:
    Нет.

• Елена Ш***

Туалет просто супер. У меня два кота, места хватает, наполнитель не высыпается.

Достоинства:
    Вместительный, высокие бортики.
    Недостатки:
    Пока нет.
  • Юлія

Високі бортики, і сам туалет досить чималий.

Достоинства:
    Хороша якість і зручний розмір
  • Валерия С***
    Продавец: Rozetka

Очень удобно, что туалет глубокий, коты не разбрасывают кристалы по полу, когда загребают. Мыть достаточно легко.

Достоинства:
    Практичный туалет
  • Монах А***
    Продавец: Rozetka

Зручний туалет для котів, сподобався тим що є зверху бортики то кіт не буде розгрібати пісок. Пластик зручний і хороший у використанні не тонкий. Внизу є сітка додаткова для води, легко очищається після кота.