Дякую. Дуже зручна конструкція. Кішка теж задоволена ;)
Котику дуже подобається.
Дуже стильні та зручні, рекомендую
Красиво і практично)
Класна зручна підставка , кіт задоволений
Хорошая кормушка коша довольная
Красиві, зручні мисочки
Обʼєму більш ніж достатньо
Миски якісні, красиві. А головне сподобались коту. По об'єму достатньо.
Все супер. Якісно виглядає, дуже стильні)
Гарно виглядає, коту наче зручно, якість хороша. Варто купувати
Якість хороша , але діаметр мисок 12 см, якби діаметр був більшим - було би краще ! Підставка стоїть добре - не "їздить" коли кіт їсть.
Дуже зручні
Вогонь 10/10 за всіма параметрам.
Тарілки дуже гарні, прийшли швидко
Чудова
гарна підставка з мисками і дуже зручна))) колір як на фото
Все супер!
Гарні тарілки, але одна прийшла з браком (у кількох місцях сколи покриття)
браковану миску довелось викинути, розетка ніяк не відреагувала на брак товару
а ви звернулись у підтримку?
На перший погляд все було добре, під час першого миття (ручного), коли намочила водою виявила брак, емаль пропускає воду, вода просочується під емаль. Брала спеціально керамічні щоб не впитували запах, але з таким браком думаю будуть випитувати рідину з вологого корму ще більше ніж пластикові. Дуже розчарована покупкою.
Підкажіть найкращі варіанти миски на заміну розбитої
Удобные и красивые
Дуже гарні мисочки.
Классные миски для кота. Очень понравились.
Товар соответствует требованиям)
Выглядит красиво и надежно!
Мисочки суперові,дуже гарні і зручні.
Мисочки дуже класні.Дякую
Зовнішньо мені подобається. кішка їсть з них- це головне, бо вибаглива пані до всього.
Все добре упаковано нічого не розбилося, мисочки хороші
Киця задоволена)
Дякую, зручні та гарні мисочки. Були добре запаковані, всі цілі. Котисько із задоволенням вже користується.
Гарні та зручні миски. Коту подобаються, постійно чекає на їх заповнення
Чудові тарілочки, видно що коті дуже зручно їсти, вона не сильно нагинає шийку і вусиками не торкається ні їжі ні країв тарілочки (що важливо). Ну і красиво виглядають, звичайно, дуже гарні. Дякую Розетці за швидку доставку.
Виглядають дуже естетично!!!
Приехало вовремя, всё целое, цена довольно таки хорошая в магазине не далеко от дома на 200 грн дороже. Качество хорошое. Рекомендую брать.
Подставка черная , матовая, хорошо прокрашена, без проплешин. Миски добротные, без дефектов, ровный рисунок, в общем, очень качественные миски.
Добрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Trixie! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!