Отзывы покупателей о Мышь Trust GXT923 YBAR Wireless Black (TR24888)

Оценка пользователей 2.85/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Мишка не працює, курсор зависає. Перевірено на 4 пк.

Достоинства:
    Гарно виглядає
    Недостатки:
    Не працює належним чином

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Андрій Б***

Хороший аксесуар.

Достоинства:
    Акумуляторна миша
    Недостатки:
    Не вияв
  • Ростислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Користуюся майже рік, товар якісний, купував за знижкою, тому ціна була прийнятною. Є незначні мінуси, але це й не топовий виробник, щоб очікувати від товару щось ідеальне. Дріт зарядки конектиться дуже туго, настільки щільно, що якщо потягнете мишу, то скоріше ваш пк полетить зі столу, а не миша від дроту від'єднається. Підкладки не стерлися, але без килимка не раджу використовувати, бо бруд налітає після кількох годин викорстання, навіть якщо у вас бездоганно чистий стіл. Ще як мінус бачу те що нема ніякого сигналу про повний заряд або відсоток заряду, довго шукав в інеті як це можна глянути, софтом не передбачено, тому кидаєте на зарядку на дві-три години і наче як на повну заряджається. На два тижні акумулятора й досі вистачає, це при тому що я активний юзер пк і викорстовую його по 6-12 годин на день. Якщо користуєтеся мишею на зарядці, то є ще один мінус: якщо ви її поставили на зарядку і далі використовуєте, то вона працюватиме нормально, але якщо полишити її на деякий час (не вимірював точно, на відчуття десь 5хв, може й більше), то миша піде у сплячий режим, назад повернути її до тями можна лише від'єднавши від зарядки і перевмикнувши її на кнопці. Як починає розряджатися, то починає мерехтіти підсвітка логотипу. Коли розряджається ще буває тупить, але не виключаю ймовірності, що це було пов' язано із відстанню між радіо конектором і мишею, бо на ноуті, де відстань між ним і мишею не більше 30см, такої проблеми я не прослідковував ще ніколи.

Загалом якісно, за знижкою було топово, заряд тримає, збої дає рідко, але для ніші це норма, якщо хочете не мати притензій до товару, то краще шукайте в більш вартісному сегменті, власне я так і робитиму наступного разу. Але й ця миша слугує майже рік, зносу ані візуального, ані технічного не відчуваю, хоча ставлення до речей у мене доволі делікатне, миша в стіну не літала і я її не заклікував. Раджу брати, якщо треба не за всі гроші світу і для переїздів. Ненавиджу батарейки

Достоинства:
    Є софт для налаштування миші, дріт для зарядки якісний поклали. За майже рік відчутно не зносилася. Заряд тримає й досі, вистачає на два тижні. Цікавий на дотик пластик
    Недостатки:
    Іноді ловить затупи, але рідко і досі не можу зрозуміти із чим пов'язано: можливо відстань між конектором і мишею(80-110см) , а може коли розряджається. Нема ідентифікатору заряду.
  • Володя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка виключаэться в ході гри, що робить її не підходящою доя ігор. Робить це для енергозберігання, відключити цю функцію неможливо

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар надійшов з браком,колесо миши терлось за праву кнопку миши

Недостатки:
    Брак

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Дмитр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Працює добре і чітко, на коврику ковзає добре, затримок немає
    Підсвітка приємна, її не багато і вона м'яка
    Шум від кліків, як на простій мишці, я б не сказав, що дуже гучно

Достоинства:
    Приємна на дотик, чітка, аккумулятор тримає добре
    Недостатки:
    За 3тижні не виявлено
  • Єлисей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

Мишка неприємно клацає,туго і громко,повернув товар,чекаю кошти

Достоинства:
    Присутнє ПО
    Недостатки:
    Штекер шнура погано підключається,коліщатко треться об ПКМ,нечіткі градації коліщатка,не плавна підсвітка
  • Іван Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка точно не для граців, і мова не йде навіть про якісь шутери. Дуже поганий відгук, затримки і лаги. Датчик дуже вибагливий до поверхні, тож про гру чи роботу на дивані можна забути.

Швидко підключається, але є нюанси в роботі з Linux - не працюють бокові кнопки, а без них використовувати її в роботі немає сенсу.

Також НЕ підходить зарядний дріт, який йде у комплекті. Гніздо для зарядки розташоване так, що тільки дуже вузька зарядка зможе влізти.

Висновок: нажаль, це найкраща бездротова мишка у цьому ціновому сегменті, тому або краще взяти дротову мишку за 300 грн, яка буде працювати роки і відповідати усім Вашим вимогам, або розкошелитись і узяти щось дороге.

Достоинства:
    Гарна, зручна, приємна у руці
    Недостатки:
    На Linux не працюють бокові кнопки; після 3 годин користування, починає втрачати підключення, лагає; зарядний дріт, що йде у комплекті НЕ ПІДХОДИТЬ за розміром до мишки.
  • Иван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый с черным

На вид та дотик мишка хороша але е нюанс який перекреслює всі переваги більше як на два метри від комп'ютера перестає працювати щоб вона працювала добре мишка повинна бути не більше ніж один метер від юсбі передавача

Достоинства:
    Акумулятор гарний вид
    Недостатки:
    Дуже мала відстань бездротового сигналу щоб працювала без глюків повинна знаходитися не більше ніж один метер від юсбі.
  • Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зручна, матовий корпус приємний на дотик

• Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JJuli. Цвет: Белый

На небольших дистанциях коннект хороший, дальше мышка начинает жить своей жизнью, рвет сенсу, начинает выключается и т.д.
    В общем лучше всегда сидеть с подключенным проводом зарядки
    Так же очень быстро загрязняется, буквально за пару часов пользования

Недостатки:
    Нужно маленькое расстояние между мышкой и коннектором, быстро пачкается
  • Назар Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный

Щодо мишки: Сенсор, який зриває, немає індикатору зарядки, мишка вимикається (так, це добре для збереження заряду, але ця мишка робить це менш ніж за хвилину неактивного використання). Також іноді вона просто вимикається під час гри чи роботи і не працює.

Щодо сервісу: цей магазин - шахраї. Маючи всі гарантійні талони, чеки, мишка була в користуванні 2 дні, після чого я відправив її до сервісу, задля діагностики та повернення коштів. Мені видали акт про прийом, який написаний з орфографічними помилками, і в якому написано, що мишка має пошкодження, потім сказали, що мишка не підлягає поверненню. Все це йшло протягом тижня.

Якщо коротко: магазин не виконує гарантійні зобов'язання.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Найгірша миша, яка в мене була. Магазин - шахраї.
    • Продавец  Geekon

Добрий день, Назаре! Ви надіслали на мишу з коментарем "На повернення товару". При огляді миші були виявлені сліди експлуатації, пил та потертості на глайдах, упаковка була розірвана. У роботі самої миші дефектів та недоліків сервісний центр не виявив, вона працює згідно із зазначеними виробником характеристиками. За законом України, покупець має право на повернення товару належної якості, якщо він не використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики. Ваші звинувачення стосовно шахрайства та недотримання гарантійних зобов'язань не обґрунтовані. Ми завжди дотримуємося законів та правил, що регулюють продаж і повернення товарів. Якщо у вас є додаткові питання, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки. Дякуємо за розуміння.

• Назар Ш***

Ось як на думку продавця виглядають "подряпини і потертості": ссылка

• Продавец  Geekon

Назаре, якщо ви зробите фото під іншим кутом і при іншому освітленні, то легко зможете зафіксувати такий стан глайдів: ссылка

• Леонід М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z

Ергономічна і практична

• Артем Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z. Цвет: Белый

Мишка нормальна/продавець - це жах! Я купив її, сподіваючись на якість і зручність, але отримав горе. Перш за все кнопки на ній надто дубові і не податливі,потрібно прикладати нормально так сили щоб прожати, що призводить до великих незручностей при роботі та ігор(ігор особенно)
    Датчик в цій мишці ЛАЗЕРНИЙ, а не оптичний як вказано в описі.
    Якщо ви вирішили зіграти в онлайн ігри або виконувати роботу, яка вимагає точності, то ця мишка просто не для вас.
    Крім того, дизайн цієї мишки досить поганий для великих та середніх рук(для маленької руки буде ідеально),пояснюю чому так – сама кнопка ЛКМ на пару мм більша за корпус миші із-за цього безіменний палець застрягає між ЛКМ та корпусом із за чого поки Ви не заберете палець кнопку прожати не сможете.
    Загальна оцінка миші 3.5 з 5. (Досить удобна в руці але світчі дубові+нюанс з ЛКМ для великих/середніх рук. Софт мені нравиться, можливо виставляти DPI по 40одиниць+настройка загальна не погана).
    ПРОДАВЕЦЬ – це жах/шахрайство чи так вони БУ товар спродують, не знаю. Ситуація нижче.
    Заказав мишу, переглянув на пошті - все сподобалося , забрав(зараз розумію на скільки це тупе рішення було).
    Приніс домой так сказати підключив налаштував, зразу що кинулося в очі це ДАТЧИК він не такий як в описі, думаю ну можливо в моба іграх нормально буде це не шутери впринципі, пограв 1 часік для тесту зрозумів що рука дуже велика і палець мішає.
    Подумав, жаль прийдеться вертати, написав в чат розетки, мені скинули дані куди відправити , відправив , доставку оплатив.
    Але тут начинаються фокуси. Проходить 4дні посилку так і не забирають(її і не мали заберати, поки я не позвонив, це логічно , вони знали що мишка БУ, но я цього не знав), я телефоную до консультанта (дуже приємна людина була, максимально швидко пробувала вирішити моє питання, але даний магазин шарашкина кантора.) запитую в чому ситуація, вона говорить: “зараз уточню і надам Вам відповідь”, добре я очікую, подякував.
    Через 10хв приходить смс що Ваш товар вертається до Вас, я зрозумів що від миші відмовилися,телефоную повторно, вона пробує допомогти але в ітозі що ми бачимо,
    Її просто поставили на місце, трохи скрінів-

Після чого мені відписує сам магазин у чаті розетка, що товар не приймаємо бо є царапини на ножках, а саме скірини-
    На що я написав скаргу в розетку та самому прадавцю, у відповідь скріни –
    Також моє покриття яке поцарапалло ножки! скріни-

Я не рекомендую витрачати час та гроші на цей продукт а саме у цього ПРОДАВЦЯ, і раджу вам роздивитися інші варіанти на ринку, які пропонують набагато кращу якість і функціональність та саме головне ОБСЛУГОВУВАННЯ.

Скаргу Розетка розглянула - але підстав на повернення коштів не має.

Така вот історія.
    Гарного настрою всім.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Сам магазин, форма миші та світчі.