Отзывы покупателей о Надувная SUP доска TSUNAMI PRO 350 см с веслом T10 (P-5905973405591)
- Зведений відгук із відкритих джерелНовачки та любителі сімейного відпочинку обирають цю модель за її прогнозовану поведінку на воді, яка дозволяє спокійно кататися навіть із дітьми чи домашніми улюбленцями. Завдяки значній ширині та стабільності, вона пробачає помилки тим, хто вперше стає на дошку.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Користувачі стверджують, що дошка надувається за 5 хвилин і при тиску 15 PSI стає твердою, наче камінь, що дозволяє веслувати годинами без зайвої втоми.Власників приємно дивує компактність складеного виробу, який без проблем вміщується в багажник седана, а EVA-коврик надійно тримає ноги, навіть коли він мокрий.У відгуках попереджають про ергономічні прорахунки: весло ковзає в руках через гладкий алюміній, а тонкі ручки для перенесення врізаються в долоні під час тривалих переходів до води.Досвідчені туристи зауважують, що під максимальним навантаженням конструкція іноді прогинається, а наявність лише однієї камери вимагає обережності біля очерету чи гострого каміння.Переваги: Стабільність на хвиляхшвидке накачуваннякомпактність у складеному станічіпкий EVA-коврикпідходить для новачківНедоліки: Клапан може підтікатинезручні ручки для перенесенняслизьке алюмінієве веслооднокамерна конструкціяпрогинається під великою вагою
- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Чудовий сап, дуже задоволений покупкою
- Достоинства:
- Витримав 5 людей (в якості експерименту), хоч і почав трохи тонути
Доброго дня, Олеже.
Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду TSUNAMI.
Приємного вам користування!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Купувала чоловіку в подарунок. Дуже задоволений, за 3 місяці активного користування жодних претензій.
Доброго дня, Олено! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування!
- Володимир К***
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, коли пливете сидячи із двостороннім веслом, незачіпаєтесь веслом за борти?
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Якісний і хороший товар.
Розміри дуже комфортні, сама дошка устойчива.
Рекомендую- Представник постачальника
Доброго дня, Романе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування!
- Никита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
классная штука. непонятно, почему раньше его не взял)
Доброго дня, Микито! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування!
- Богдана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Все чудово. Тест драйв Русанівським каналом та по Дніпру пройдено на відмінно.
- Достоинства:
- Великий, місткий, яскравий
Доброго дня, Богдано! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування.
- МАКСИМ Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Це наші перші сапи
Купили одразу 2 - рожевий і жовтий
До самих сапів наче нарікань немає
Але комплект - це просто жах
На обох насосах на друге використання змістились резинки всередині
Вперше ми їх поправили і стало нормально, але пізніше вони стали постійно вилітати. В результаті використовуємо насос друга від сапу іншого виробника
На 6-е використання обидва весла вже погнуті і розхитані на з'єднаннях
Тобто для комфортного використання вам треба докупити ще нормальне весло і насос, це ще мінімум 5000 грн
Тому вкрай не рекомендую, краще подивіться на інших виробників.- Представник постачальника
Доброго дня, Максиме.
Дякуємо за ваше звернення.
Вперше чуємо про якісь питання до комплектації. Дані сап-дошки в продажу вже не перший рік, на сайті виробника не складно знайти сотні відгуків до них.
Напишіть нам, будь ласка, у наш чат підтримки свої контакти:
ссылка
Щоб ми могли прояснити ситуацію. Адже чудес не буває, якби все і справді було так, як ви описали, то за роки реалізації цих сап-дошок, проблема вже давно була б відома.
З нетерпінням очікуємо на контакт із вами! - Представник постачальника
Вітаємо, Максиме!
На жаль, так і не отримали зворотний зв'язок від вас. Додатково дали запит у коллцентр для контакту із вами, та поки відповіді не було.
Ми серйозно відносимось до якості нашої продукції, тому готові розібратися у незрозумілих для нас ситуаціях.
Надане посилання на чат-підтримки актуальне, наші фахівці на зв'язку у робочий час!
Дякуємо.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дошка чудова.
В комплекті який я отримав відсутній плавник, що зразу не було виявлено (звісно мій провтик) і це вплинуло на позитивне враження.
А вирішити питання, це кола ада.
Простіше підібрати і купити інший.
Ось так.- Представник постачальника
Доброго дня, Віталіє.
Дякуємо за ваше звернення.
Комплектація включає плавник, нам складно коментувати конкретно вашу ситуацію, бо опрацюванням замовлень займається безпосередньо Розетка.
Зверніться, будь ласка, у службу підтримки, там фахово все перевірять, адже чітко бачать хто займався доставкою замовлення, коли було звернення і т.п.
В разі якби по якійсь причині ви не отримали швидку відповідь, напишіть нам, будь ласка, свої контакти у наш чат-підтримки:
ссылка
Ми спробуємо зі своєї сторони втрутитись прояснити вашу ситуацію.
Дякуємо. - Представник постачальника
Вітаємо, Віталіє.
Давали запит на підтримку та контакту з вами немає.
Якщо актуально - просимо писати у наш чат за посиланням вище, наші фахівці завжди на зв'язку у робочий час.
Дякуємо за розуміння! - Віталій К***
Даним товаром повністю задоволений. Негативний момент з загального враження даним товаром за допомоги виробника вирішено.
Виробник надіслав відсутню деталь (плавник) додатково.
Вирішенню мого питання вплинув залишений відгук під даним товаром.
Через чат-бот, та працівників Розетки які притримуються алгоритму по вирішенню спірних питань - вирішити не вдалось.
- Дмитрий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый
Неочікувано гарний сап, місткий з купою опцій на борту - гачків під крісло, резинки під рюкзак. двоє комфортно вмістились. Ну і крутезний колір)
класно, що є весло, яке може бути і для каяка - друга частина доставляється. плавники сидять гарно, нічого не здувається.- Достоинства:
- Великий розмір, гарна якість, класний комплект!
- Недостатки:
Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування!
- Валерія С***
Вітаю скажіть, будь ласка, як сап показує себе із часом? Чи все добре?
Доброго дня, Валеріє.
Дякуємо за ваше запитання. Дані сап дошки ми реалізуємо вже не перший рік, зауваження до них не було.
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
На перший погляд гарна якісна річ, шви охайно виконані, чудово продумані кріплення для речей та ручки для перенесення! Насос теж нормально функціонує...накачав хв за 10 з перервами на відпочинок:) .. клапан довелося трохи дотягти щоб не пропускав повітря.
Доброго дня, Євгенію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування!
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Брав дружині, задоволена як стадо рожевих слонів. Рекомендую
- Недостатки:
- Не знайшлось
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування!
- Валерія С***
Вітаю, Олександре скажіть, будь ласка, як сап з часом? Чи все добре?
- Олександр І***
Вітаю. Все гаразд (сап експлатується багато), гарна річ для активного відпочинку.
Доречі, за рахунок свєї довжини дві дорослі людини разом речі (вага більш ніж 150кг) комфортно себе почувают.
- Наталия Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Класний SUP. Прекрасно витримує 2 людей 60 70 кг, не перевертається, хоч пригай на ньому. Виглядає надійно.
- Достоинства:
- Величезний
- Недостатки:
- Важко нести одному
Доброго дня, Наталія! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування!