Отзывы покупателей о Надувная SUP доска TSUNAMI 350 см с веслом Wave (P-5907739314239)

Оценка пользователей 4.85/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Літо 2025 відпрацювала відміно, один недолік - це накачування ручним насосом))), тому на літній сезон цього року придбав електронасос. В цілому дошкою задоволені на всі 100 відсотків

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду TSUNAMI.
      Приємного вам користування!

• Богдана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Щодо товару нарікань не маю — усе відповідає опису, але сам процес доставки мене дуже засмутив. Замовлення робила на подарунок до Дня народження близькій людині. Згідно з умовами, відправка мала бути 31.10, однак замість цього мені протягом чотирьох днів «морочили» голову менеджери. То обіцяли відправити ввечері, то переносили на наступний день — і так по колу.

Питання перше: чому ніде не було вказано, що товару немає в наявності? Якби я знала це одразу, зробила б замовлення в іншому магазині й отримала б подарунок вчасно.

Питання друге: чому жоден менеджер не володів достовірною інформацією? Мене постійно «перекидали» з одного працівника на іншого, кожен говорив різне. Одні запевняли, що відправка буде сьогодні, а за кілька годин уже казали, що перенесли на завтра.

Такий сервіс вважаю абсолютно неприйнятним. Настрій було зіпсовано, а святкове привітання зірвано — подарунок прийшов через два дні після Дня народження, хоча я замовляла заздалегідь, за п’ять днів.

Підсумок: не рекомендую цю платформу та продавця. Після такого досвіду більше тут замовляти не планую.

Достоинства:
    Товар відповідає опису.
    Недостатки:
    Все вище описане.

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Доставка швидка. В комплекті відсутнє сидіння. Коментар представника постачальника ввів в оману.

Достоинства:
    Отримав
    Недостатки:
    Відсутнє сидіння

Доброго дня, Павле.
      Дякуємо за ваше звернення.
      Опис та фото товару чітко передають поточну комплектацію. Раніше, справді, сидіння йшло в наборі, як додатковий аксесуар. Та в новій поставці виробник його прибрав з комплекту, адже воно далеко не всім потрібне. Сидіння зараз можна придбати, як окремий аксесуар. Відповідно ціна на сап-дошку також зменшилась, що важливо враховувати.

На момент відповіді на коментар іншого користувача про комплектацію, сидіння ще йшло в наборі, то ж в цьому немає нічого дивного. Після цього опис/фото та ціна товару були змінені і зараз вони відображають актуальну картину.
      Якщо є якісь сумніви або додаткові запитання, завжди можна написати нам у чат підтримки:
      ссылка
      Наші фахівці залюбки проконсультують по товарах.
      Дякуємо!

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Неякісний боковий матеріал. Мізерні дірочки з'являються самі по собі. Представник пише що камінці, очерет..., але всім цим неможливо зробити такий малесенький, невидимий отвір, який помітити можна тільки в воді по бульбашкам. Тут навіть отвору як такого немає просто як від самої мізерної голочки в боковині Сапа. Якщо не хочете його постійно клеїти купіть у іншого виробника САП.

Недостатки:
    Не хочете постійно клеїти - купить інший сап.

Вітаємо, Надіє!
      Ми надали вам чітку відповідь в попередньому коментарі та попросили залишити ваші контакти через наш чат підтримки, щоб наш фахівець міг прояснити ситуацію. Дірочки не можуть з'являтись самі по собі. Матеріал тут двошаровий і пробити його не так і просто.
      Тому просимо не будувати здогадки тут в коментарях, а скористатися нашою інструкцією і залишити заявку через чат підтримки за наданим нами посиланням.
      Дякуємо.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Це щось неймовірне! Наживо виглядає краще ніж на картинці! Враження від користування цією дошкою чудові й незабутні! Технічні можливості цього сапборду дозволяють безпечно і комфортно плавати на ньому двом дорослим (у нас з жінкою на двох приблизно 135 кг) плюс якийсь багаж.

Достоинства:
    На цій дошці на відміну від інших моделей аж 5 ручок для тримання велика сітка. Для повноцінного користування є все необхідне в комплекті. Якість матеріалів/комплектуючих на досить високому рівні.
    Недостатки:
    Поки не виявив. Хотілося би мати від виробника річну гарантію, а не один місяць.

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування.

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Розрахували, накачали були в захваті.. Але на жаль при першому ж катанні чисто випадково помітили бульбашки на боковій частині. Дірочка мізерна, її не видно але вона є і це прикро.

Достоинства:
    Красивий, стійкий на воді
    Недостатки:
    Дірочка в боковій частині, підозрюю що брак

Доброго дня, Надіє.
      Дякуємо за ваше звернення.
      Кожна дошка на виробництві проходить перевірку на цілісність, тому пробиття саме по собі не може з'явитись.
      В процесі експлуатації, буває, трапляються проколи: від гострих камінців, сухого очерету та інших гострих предметів. На щастя це все легко усувається та функціональність виробу ніяк не змінюється.
      Напишіть нам, будь ласка, в чат підтримки:
      ссылка
      Щоб наш фахівець міг з вами зв'язатись та допомогти з рішенням.

• Инна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дуже класний та зручний, швидко накачали та швидко здули . Чудово що все розміщається у багажнику . Я задоволена . З дитиною плавати зручно
    Швидка доставка

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня, Інно! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!

• Фурсаева А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Вау. Вiд iдеi до втiлення - 24 години :) Замовила вчора зранку з потягу, сьогоднi дiти вже зiбрали i робили тест- драйв :) Дошка класна, а розетцi респект за швидкiсть! :)

Достоинства:
    Класний стiйкий сап, для новачкiв саме воно. Величезний плюс, звiсно, що можна зiбрати в сумочку i iхати з ним куди хочешь:)
    Недостатки:
    Поки не знайшли )

Добрий день, Алевтино! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд TSUNAMI. Бажаємо приємного користування.

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Крутой сап. Давно хотел себе для отдыха на море. В комплекте было все кроме сидения, в инструкции пишут что есть не во всех моделях, видимо в этой сидение не входит в комплект. Сумка здоровая и вместительная, но как рюкзак ее особо не поносишь, очень громоздкая. Насос работает исправно, пока накачал до нужного давления то изрядно попотел. Дефектов никаких нет, все при давлении сгладилось. Сидение видимо нужно будет докупать отдельно, как и клапан для накачки от автомобильного компрессора, возможно потом докуплю весло более лёгкое, но нужно сначала протестировать как все работает в полевых условиях.

Недостатки:
    Нет в комплекте сидения

Доброго дня, Вадиме! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд TSUNAMI. Що стосується крісла для даної дошки, то до даної моделі у комплекті крісло поставляється. На жаль, у нас, як у представника постачальника, немає інформації щодо вашого замовлення, тож у разі потреби, зверніться, будь ласка, до служби підтримки розетки, у розділі контакти є посилання на чат. Бажаємо приємного користування!

• Катя Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Отримала в подарунок, мега щаслива! Всі хто вагався – не бійтесь, головне обрати якісну дошку, як ця. Мої очікування виправдала на 100%. На воді почуваюсь надійно. Добре тримає повітря, не здувається, страхувальний трос тримається теж міцно.

Достоинства:
    все ок
    Недостатки:
    мінусів не знайшла

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд TSUNAMI. Щиро раді, що Ви оцінили переваги sup дошки нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Задоволена вибором, всі деталі продумані для комфортного використання. Поверхня не ковзка. Вагу двох осіб на воді тримає стабільно.
    Плюс вона досить містка і ще є місце для розміщення рюкзака

Достоинства:
    Надійна, стійка до пошкоджень, багатофункціональна

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд TSUNAMI. Щиро раді, що Ви оцінили переваги sup дошки нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Уже испробовал ее как сап и как каяк – по ощущениям отлично, но больше понравилось без кресла. Размер и вес удачный. При правильной экспуатации проблем с надуванием или сдуванием не возникнет. Держит на воде ровно
    Переваги: прочность, качество

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд TSUNAMI. Щиро раді, що Ви оцінили переваги sup дошки нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Добротний сап, якісно зроблений, браку не виявив. Надувається швидко. Все що треба є у комплекті, однозначно рекомендую

Достоинства:
    якість та міцність, дизайн
    Недостатки:
    ніт

Доброго дня, Павле! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд TSUNAMI . Щиро раді, що Ви оцінили переваги sup дошки нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування.

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Супер! Доска красивая, приятная к телу, плавать кайфово. Кресло тоже удобное, с установкой разобралась легко

Достоинства:
    удобные ручки для переноски, насос в комплекте
    Недостатки:
    нету

Доброго дня, Владе! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд TSUNAMI . Щиро раді, що Ви оцінили переваги sup дошки нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Мріяла про цю дошку! Я початківець, але мені дуже комфортно на ній, відразу відчула, що підходить. Поверхня приємна, ноги не ковзають, ніяких пошкоджень чи браку не помітила. Веслувати легко

Достоинства:
    відмінна якість, не пропускає повітря
    Недостатки:
    поки що нуль

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд TSUNAMI . Щиро раді, що Ви оцінили переваги sup дошки нашого бренду та задоволені від покупки. Бажаємо приємного користування.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Доброго дня, ваша відповідь це вже просто смішно. Я написав що повітря пропускає «між клапаном накачування та самою дошкою», а не з самого клапану. Я добре розбираюсь як працює система даного клапану. А ви в свою чергу могли би розвернути дошку накачати її та перевірити на герметичність. Шкода, що неможливо відправити відео тому відправляю фото де видно брак (бульбашки, що зʼявляються між дошкою та клапаном накачування).

Недостатки:
    Бракована

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за ваш коментар. Ваша дошка тестувалась на герметичність більше доби. Коли клапан переведений у положення на утримання повітря, то все гаразд, повітря надійно утримується.
      Нам не складно перевірити для вас ще раз, ви можете передати дошку на сервіс повторно, і сервісний інженер вам додатково перетелефонує коли виріб буде у нього на діагностиці.

• Олександр Ш***

Доброго дня, дошка пропускає не з самого клапану, а в місці де він приклеєний до самої дошки

Вітаємо, Олександре.
      Як вже відповіли вам вище, при тестуванні на герметичність у нас на сервісі, порушень цілісності не було виявлено. Якщо клапан відкритий, то повітря буде розсіюватись.
      В разі будь-яких сумнівів, просимо передати дошку на сервіс, фахівці ще раз все перевірять.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дошка виявилась бракованою і при першому накачувані почала пропускати повітря між клапаном накачування та самою дошкою

Доброго дня, Олександре.
      Вашу дошку сервіс отримав та провів діагностику, жодних проблем з нею не виявлено. Зверніть, будь ласка, увагу, що клапан має два положення. Одне на впуск повітря, а інше на випуск. Переключаються режими шляхом натискання на ніпель. Від вас дошку отримали якраз у режимі випуску повітря. Звісно, що в такому режимі повітря не буде утримуватись клапаном.
      Нам шкода, що вам не вдалось до кінця розібрались із функціоналом товару, але жодного браку у виробі немає.
      Дякуємо.

• Іван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Даний САП підійде ідеально для новачків, він досить великий по довжині та ширині, що додає йому більшої стійкості. В цілому плавати на ньому кайф.

З неприємного можу сказати, що в перший же день поїхав його тестувати на воді, але під час плавання було виявлено невелику дірочку збоку, яку зробив точно не я, бо плавав у чистому місці, схоже було більше на заводський брак. Тож довелося згорнутися та повертатись додому її латати. Благо ремкомплект постачається разом із дошкою. Сьогодні після накачки САПа, повітря почало травити з під клапана, добре що все вирішилось тим що довелось відкрутити та закрутити клапан і заново накачати САП.
    В цілому дошка наче і не погана, але чомусь трапляються такі неприємності, всього другий спуск на воду і знову проблема. Сподіваюсь на цьому сюрпризи закінчаться, бо хотілось би нормально сплавитись на цій дошці.

Брав дружині також дошку цього бренду, але трохи меншу, то сьогодні помітив, що почав відклеюватись один з плавників, тож доведеться знову розчехляти ремкомплект.

Достоинства:
    Великий, кріплення багажу, сидіння
    Недостатки:
    Немає адаптера для компресора

Доброго дня, Іване.
      Дякуємо за ваш коментар, дуже прикро, що вам довелося стикнутись з даною ситуацією. Кожна дошка на виробництві проходить по кілька етапів перевірки, в тому числі на цілісність структури. То ж нам складно коментувати яким чином на вашому виробі з'явилось пробиття.
      Щодо клапана, судячи з описаного, він був погано закрученим. Можливий ще варіант, що він був переведений у режим на випуск повітря, який використовується при складанні дошки.
      Також нагадуємо, що на всю продукцію діє гарантія, яка захищає клієнтів від заводського браку. Для цього необхідно звернутися у службу підтримки де вас зорієнтують про подальші кроки.
      Дякуємо за розуміння.

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: forFIZJO. Цвет: Разноцветный

Головний недолік - відсутнє сидіння!!!
    Питання чому його немає в комплекті? Заради нього брав сап

Достоинства:
    Якісний та добротний сап, насос качає швидко
    Недостатки:
    Насос качає не при натисканні, а при піднятті ручки насоса вгору що зовсім не зручно
    • Продавец  forFIZJO

Доброго дня, Іване.
      Дякуємо за ваше звернення.
      В описі до товару чітко заначена комплектація, про сидіння там немає ні слова. Це є додатковий аксесуар, який можна докупити окремо.
      Оскільки сидіння потрібне далеко не всім користувачам, то немає сенсу переплачувати за нього у комплекті.
      Якщо у вас є потреба у сидінні - звертайтесь, вони є в наявності, зробимо вам знижку.