Отзывы покупателей о Детская зимняя шапка с завязками вязаная на флисе с помпоном для девочки Tutta by Reima Hansu 6300004A-4200 42-44 Сиреневая (6438557136141)
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 48. Цвет: Средний сиреневый розовый
Дуже гарна шапочка, на окружність голови 47см ідеально сіла
Соответствие размерной сетке
Соответствует
Вітаємо, Алина! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Tutta by Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Яна Я***Продавец: Rozetka. Окружность головы: 40. Цвет: Средний сиреневый розовый
Чудова шапка
Розмір ідеально підійшов! Для зими те, що треба!- Представник постачальника
Вітаємо, Яно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Tutta by Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 48. Цвет: Средний сиреневый розовый
Тепла, якісна шапка.
- Достоинства:
- Закриває вушка, дуже м'яка всередині.
- Недостатки:
Вітаємо, Ольго! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Tutta by Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 52. Цвет: Средний сиреневый розовый
Отличное качество и соответствие размера.
Вітаємо, Анно! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Tutta by Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Ольга Н***
Ви брали розмір 50-52 на голівку 52см?
Теж придивляюсь, але хвилююсь що мала буде - Представник постачальника
- Понько І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 52. Цвет: Средний сиреневый розовый
Мʼяка, тепла, гарна, чудова якістьТочно рекомендую
Вітаємо, Ірино! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Tutta by Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Окружность головы: 52. Цвет: Темный синий
Мені шапка не сподобалася. Тканина з затяжками, не дуже якісна(( Забирав чоловік, я не бачила... Це таки бюджетніша серія, відразу помітно. Потрібно було брати таки Reima, як і раніше.
Вітаємо, Ірино! У випадку, якщо товар Вам не підійшов, товар з браком. Ви маєте право обміняти / повренути товар протягом 14 днів з моменту отримання.
- Оксана П***Продавец: Rozetka. Окружность головы: 48. Цвет: Темный синий
Довго шукали щось нове від Lassie, але потім дізналися що це їх аналог від Reima. Брали таку шапку та носили взимку. Тепла, в складі 50% вовни, плюс з виворітної сторони фліс.
- Достоинства:
- Тепла
- Недостатки:
- Не знайшли
Вітаємо, Оксано! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви цінуєте в одязі якість і вибрали саме бренд дитячого преміального функціонального одягу Tutta by Reima. Будемо раді бачити Вас в якості наших клієнтів знову.