Отзывы покупателей о Кабель для Xiaomi USB Type-C 6A турбо ( 33W 45W 67W 90W 120W ) White 200см. для быстрой зарядки смартфона, планшета, Сяомі, Poco, Redmi Note
Есть в наличии
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Хороший кабель, посоветую....
- Достоинства:
- В хорошей оплетке
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Все супер, відправили швидко, кабель якісний зарядку 33W-45W-67W-90W-120W підтримує, передавання даних також
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Все чудово. Працює як і заявлено. Приємно мати справу з такими продавцями.
Дякую за покупку!
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Отличный кабель. 12 pro заряжает быстрой зарядкой.
- Евген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Отлично подошло на Poco F 5 pro
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Хороший кабель, зарядка 67w працює. Зовні дуже схожий з оригінальним проводом, що йде в комплекті з телефоном.
- Кобзев А***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Швидка зарядка працює, доставлено швидше ніж розраховувалось. Ввічливий і коректний продавець.
- Достоинства:
- Довжина, швидка доставка, швидка зарядка працює
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
не оригінальна зарядка, не йде передача даних до компютера
- Продавец MIEnergy
Для того щоб йшла передача даних до компютера потрібно вміти підключати. На телефоні потрібно включити всі необхідні налаштування та дозволи. Воно не включається автоматично як зарядка.
- Продавец MIEnergy
На кожному пристрої включається по різному, не існує налаштування одного для всіх, такого не буває.
- Олег Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Відповідає заявленим параметрам 120 Вт. Від менш потужної 90 Вт зарядки теж працює нормально.
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Заряджає швидко, дуже задоволена
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Працює, нарікань немає
- Маріанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Гарний шнурок, дійсно схожий на оригінал тільки довший)) підтримує всі види швидкої зарядки. Швидко відправили, дякую продавцю
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Усе працює чудово
- Достоинства:
- Хороший кабель, швидка доставка
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Замовив кабель , він не заряджає через блок 67w
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Не заряджає зовсім
Не рекомендую
- Продавец MIEnergy
Ми родали вже більше сотні та тисячі таких кабелів, якщо траплялись поодинокі випадки, це зв'язано з технічними проблемами, або браком, це не означає що потрібно відразу ображати нас як шахраї. Ви навіть не перезвонили та не написали нам, ми могли вам легко повернути кошти та доставку 100% . всяке трапляється, але ви вирішили що ображати так буде правильно?
- Владислав В***
Ви торгуєте не якісними товарами , чистий розвід
А ви не маєте перевіряти товар перед відправкою?
Я нікого не ображав
Можу прикріпити скріншод переписки
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MIEnergy
Чудовий продавець, дуже лояльний. Вислав усе( кабель зарядки) в зазначений час. Кабель як не мене дуже якісний. Мабуть оригінал, або якісна репліка. Швидка зарядка працює. Кабель товстий роз'єми сидять щільно.
- Достоинства:
- Довгий, товстий, якісний 2_метровий кабель type-C type-A який справді підтримує швидку зарядку.
- Недостатки:
- Незамічені
- Продавец MIEnergy
Дякую за покупку, та відгук
- Ігор В***Продавец: MIEnergy
нажаль на xiaomi 14 T при перевірці на пошті від блока рідного 67watt взагалі не захотів працювати ,а коли вставив в роз'єм в розеткі ,без блочка, то заряд йшов але звичайний, хоч й кольори роз'ємів на кабелях рідному та цьому однакові, але мабуть протоколи різні .
- Достоинства:
- не виявив
- Недостатки:
- не працювало з рідним блочком