Отзывы покупателей о Чехол на матрас U-tek Gravity с резинкой по периметру 160х200 см (GRAV162)

Код:  455719084
  • Людмила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Гарний,відповідає опису 100%

Доброго дня, Людмила. Дякуємо за вибір Чохол на матрац U-tek Gravity з резинкою уздовж периметру 160х200 см (GRAV162). Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Виктория М***

Вигляд класний,плотна структура. Незнаю чи буде сповзати. Поки що задоволена))

Доброго дня, Вікторія . Дякуємо за вибір Чохол на матрац U-tek Gravity з резинкою уздовж периметру 160х200 см (GRAV162). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x190

Все Ок. Це вже вдруге замовляю.

Доброго дня, Марина. Дякуємо за вибір Чохол на матрац U-tek Gravity з резинкою уздовж периметру 90x190 см (GRAV919). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 150x190

Тягнеться добре, матеріал приємний на дотик, щільний.

Доброго дня, Марина. Дякуємо за вибір Чохол на матрац U-tek Gravity з резинкою уздовж периметру 150х190 см (GRAV1519). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200

Якісний, приємний. Все ок.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:

Доброго дня, Інна . Дякуємо за Ваш Чохол на матас U-tek Gravity з резинкою по периметру 180х200 см (GRAV182). Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200

Достоинства:
    Якість супер
    Недостатки:
    Немає сіло добре на резінці рекомендую

Доброго дня, Марина . Дякуємо за Ваш вибір Чохол на матрас U-tek Gravity з резинкою по периметру 90х200 см (GRAV92) . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Марина Г***

Достоинства:
    Якісне
    Недостатки:

Доброго дня, Марина . Дякуємо за Ваш вибір Чохол на матрас U-tek Gravity з резинкою по периметру 160х200 см (GRAV162) . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC