- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Гарний,відповідає опису 100%
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила. Дякуємо за вибір Чохол на матрац U-tek Gravity з резинкою уздовж периметру 160х200 см (GRAV162). Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
Вигляд класний,плотна структура. Незнаю чи буде сповзати. Поки що задоволена))
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія . Дякуємо за вибір Чохол на матрац U-tek Gravity з резинкою уздовж периметру 160х200 см (GRAV162). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x190
Все Ок. Це вже вдруге замовляю.
Представник постачальникаДоброго дня, Марина. Дякуємо за вибір Чохол на матрац U-tek Gravity з резинкою уздовж периметру 90x190 см (GRAV919). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 150x190
Тягнеться добре, матеріал приємний на дотик, щільний.
Представник постачальникаДоброго дня, Марина. Дякуємо за вибір Чохол на матрац U-tek Gravity з резинкою уздовж периметру 150х190 см (GRAV1519). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 180x200
Якісний, приємний. Все ок.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Інна . Дякуємо за Ваш Чохол на матас U-tek Gravity з резинкою по периметру 180х200 см (GRAV182). Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 90x200
- Достоинства:
- Якість супер
- Недостатки:
- Немає сіло добре на резінці рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Марина . Дякуємо за Ваш вибір Чохол на матрас U-tek Gravity з резинкою по периметру 90х200 см (GRAV92) . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200
- Достоинства:
- Якісне
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марина . Дякуємо за Ваш вибір Чохол на матрас U-tek Gravity з резинкою по периметру 160х200 см (GRAV162) . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC