- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Темно-серый
Якість хороша, тканина щільна та шовковиста але колір я очікувала світліший
Представник постачальникаДоброго дня, Констянтин. Наволочка U-Tek Boston Iron Grey Сатин Темно сіра 50х70 см (SIG57).В описі товару вказано що товар має темно сірий відтінок. Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 60 x 60. Цвет: Серый
Замовила підковдри, простирадла і наволочки в сірому кольорі. Дуже довго чекала і нарешті приїхали в різних відтінках. Що мені тепер робити?? У мене наразі постілі немає змінної!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Воронищев П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 50 x 70. Цвет: Темно-серый
Первые впечатления выше всяких похвал, дальше время покажет
- Недостатки:
- Пока не вижу
Представник постачальникаДоброго дня, Павло . Дякуємо за вибір Наволочка U-Tek Boston Iron Grey Сатин Темно сіра 50х70 см (SIG57). Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC
- Лариса М***Продавец: Rozetka. Размеры: 60 x 60. Цвет: Баклажановый
Наволочка має золотистий кант по краю
Представник постачальникаДоброго дня, Лариса.Дякуємо за вибар Наволочка U-Tek Boston Сатин Eggplant 60х60 см (SBE66). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL