Отзывы покупателей о Наматрасник U-tek FullCover Непромокаемый с резинками по углам 160x190 см (FCE160190)

Оценка пользователей 4.41/5
  • Денис Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 160x200

Класна річ! Був інший, тому є з чим порівняти. Головне - не шарудить і не ковзає. Дуже приємна на дотик поверхня. На водостійкість не перевіряв, але це і не обовʼязково для мене. Покупкою задоволений на 100%

Достоинства:
    Не шарудить, не ковзає, приємна мʼяка поверхня

Доброго дня , Денис . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 160x200 см (FCF160200).Працюємо для вас , дуже дякуємо за такі відгуки. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Людмила З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x200

Розмір відповідає

Доброго дня , Людмила. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200).Працюємо для вас , дуже дякуємо за такі відгуки. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Прасковія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 120x190

Просто клас)))

Доброго дня, Прасковія.Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 120x190 см (FCE120190). Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Алексей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x190

Гарний. Свої функції виконує.

Достоинства:
    Зручна річ
    Недостатки:
    Не знайшов.

Доброго дня, Олексій .Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 90x190 см (FCE90190). Ми щиро вдячні що вибираєте наші вироби .З повагою компанія U-TEK TM LL

• Ангеліна І***

Простирадло взагалі не тримається,наче лежить на якомусь целофані.Буду купляти інший,на махрі

Достоинства:
    Добре тримається на матрасі
    Недостатки:
    Дуже ковзає простирадло

Доброго дня, Ангеліна. Дякуємо за вибір НаматрацникНаматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200). Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Прикро що ви залишилися не задоволені виробом. Візьмемо ваше зауваження до уваги. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Александра Н***

В мене ці наматрасники відслужили в дитячих ліжках 2 роки без нарікань.
    Вологу НЕ пропускають
    Після прання форму та розміри не міняють
    Резинки пришиті чудово
    Дуже зручні у користуванні

Слідкуйте, щоб не прорвалися або не подряпані були домашніми улюбленцями, в такому випадку захисний шар пропустить рідину.

Замовляю знову, просто тому що хочу обновити.

Достоинства:
    Довговічні, вологонепропускні
    Недостатки:

Доброго дня, Олександра. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 90x190 см (FCE90190). Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 150x190

Чудовий наматрацник. Розмір точний, зручний. Переться добре, витримує вологу. Захист чудовий

Достоинства:
    Виконує свою функцію захисту
    Недостатки:
    Не помітили

Доброго дня, Юлія.Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 150x190 см (FCE150190). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x190

Достать зносостійкий

Достоинства:
    Не протікає
    Недостатки:
    Шумить

Доброго дня, Констянтин. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 140x190 см (FCF140190). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Оксана М***

Брали накрити диван, ідеально підійшло

Достоинства:
    Не шуршить, не зминається, не стягується, простинь не скользить, не парить, якісне пошиття
    Недостатки:

Доброго дня, Оксана. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 150x190 см (FCE150190). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 80x190

Чудовий! Розмір відповідає заявленому.Можна було брати той що зроблений чохлом ,буде ще кращим (хоча і цей гарний).

Достоинства:
    Не шелестить
    Недостатки:
    Не помічено

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 80x190 см (FCE80190). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 160x190

Гарний. Точний розмір.

Доброго дня, Павло. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x190 см (FCE160190). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Кучеренко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 90x200

Наматрацник дуже сподобався, якість відмінна, рекомендую.

Доброго дня,Оксана. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 90x200 см (FCE90200). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Євгенія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 180x200

Очень хороший наматрасник, размер подошел. Не шуршит.

Недостатки:
    Долго сохнет(

Доброго дня, Євгенія. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 180x200 см (FCE180200). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Маргарита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 100x200

Якість супер, гарно запакований . Не шелестить як і писали в описі . Швидко відправили .

Доброго дня, Маргарита. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 100x200 см (FCE100200). Дякуємо що надаєте зворотній зв"язок. Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Мзия Р***

Отличный наматрасник...соответствует размеру ,не шуршит ,за это переживала !советую ...быстрая доставка

Недостатки:

Доброго дня,Олег. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 180x200 см (FCE180200).Нам дуже важливі ваші відгуки . Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Павло З***

На водонепроникненість ще не перевіряв, але перше враження дуже позитивне. Пошитий точно за розмірами, дуже приємний на дотик. Задоволений, рекомендую.

Доброго дня, Павло. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 160x200 см (FCF160200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Савченко Р***

Наматрасник з боків не має захисту від вологи. Виробник не вказав на це.

Достоинства:
    Не шарудить
    Недостатки:
    Немає 100% захисту. По периметру по висоті звичайна тканина(

Доброго дня, Руслана. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 160x200 см (FCF160200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Катерина Б***

Приємний, трохи більший якраз вистачає щоб на см загнутися за краї, попередній в притик натягувався.

Достоинства:
    Зручно натягується
    Недостатки:
    Поки немає

Доброго дня, Катерина. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Оксана К***

Доброго вечора. Наматрацник гарний, але розміри відправляють неправильні.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не той розмір який замовляла.

Доброго дня, Оксана . Дякуємо за вибір U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 180x200 см (FCE180200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Будемо уважніше ставитися до відпраки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Вадим

Не вздумайте это покупать! Спустя три недели после покупки кошка сходила, и все протекло

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    сплошные недостатки: протекает, не выполняет свои функции, цена, качество…

Доброго дня, Вадим . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам прикро , що у вас залишилося негативне враження про наш товар. Зверніться на пряму до постачальника і надайте фото підтвердження, для того щоб ми спроьували розібратися в чому причина цієї ситуації. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Виктория З***

Хорошего качества, приятное на ощупь, не скользит, не шуршит, не парит. Сверху как хлопок, снизу клеенка. Быстро вбирает в себя влагу, но не пропускает. Размер совпал

Доброго дня, Вікторія . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Юлія П***

Наматрасник чудовий. Гарна упаковка. Якість добра. Розмір точно 150*190 см

Достоинства:
    Все відповідає опису
    Недостатки:

Доброго дня, Юлія . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 150x190 см (FCE150190). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Елена Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 140x200

Приятная ткань, точно не протекает, хорошо отстирался на 40 градусах

Доброго дня, Олена. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 140x200 см (FCF140200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 150x200

По розміру все підійшло, перший час ковзало простирадло, але з часом "притерлося".

Достоинства:
    Міцні гумки, легко прати
    Недостатки:

Доброго дня, Аліна . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 150x200 см (FCE150200)). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Демо

Розмір не відповідає

Недостатки:
    Не співпадає розмір замовила 160/200 а прийшло 140

Доброго дня,Демо. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200). Зверніться до чат боту Розетка на заміну товару . З повагою компанія U-TEK TM LL

• Мартиненко С***

Дуже комфортний наматрацник, зверху м'якенький, як чохол матрацу, знизу синтетична клейончаста підкладка. Сів на високий матрац класно, нікуди не ковзає. По розміру також все чітко, навіть після прання на 30 градусах не сів. Під простирадлом мені дуже гарно відчувається і не парить. І головне, що матрац в безпеці. Розливалась на нього кава і все легко відіпралося і нічого не протекло. Задоволена)

Достоинства:
    тримає воду, м'який

Доброго дня,Софія . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Олена К***

Згідно опису та фото, зручний, розміру відповідає, функції водонепроникний виконує. Рекомендую.

Доброго дня, Олена . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 90x190 см (FCE90190). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Виктория К***

Прийшов наматрацник 80/190,а замовляла 160/200

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200) . Зверніться будь ласка в чат бот розетки . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LL

• Наталия А***

Дуже класний виріб, рекомендую

Доброго дня, Наталія. Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200) . Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LL

• Діана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по периметру. Размер: 120x200

Розмір підійшов

Доброго дня, Діана. Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 120x200 см (FCF120200) . Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LL

• Юлія Н***

Самый лучший наматрасник из всех,что у меня были. Очень качественный, рекомендую

Доброго дня, Юлія Дякуємо за вибір товару Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LL

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип крепления: С резинкой по уголкам. Размер: 80x200

Наматрацники чудові, саме ті, що я купила. Добре фіксуються.
    Наматрацник Good-Dream Protekto Водонепроникний з резиною по периметру 80х200 (GDPF080200)
    Обслуговування на найвищому рівні. Дякую.

Достоинства:
    Добре фіксуються.
    Недостатки:

Доброго дня, Ольга. Дякуємо за вибір товару Наматрацник Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 80x200 см (FCE80200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LL

• Юлія

наматрацник відповідає опису. переймалась, що паритиме, але все дійсно ок. не шуршить, ну не сильніше ніж щільне бавовняне простирадло. фіксація наче теж норм

Достоинства:
    Тихий, не парить, ціна\якість
    Недостатки:

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за вибір товаруU-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 160x200 см (FCF160200)). Дякуємо що даєте зворотній зв"язок по якості нашого товару . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LL

• оксана М***

Хороший наматрацник , не промокає

Достоинства:
    Не шелестись
    Недостатки:

Доброго дня, Оксана. Дякуємо за вибір товару U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 160x200 см (FCE160200). Дякуємо що даєте зворотній зв"язок по якості нашого товару . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LL

• Пилипенко А***

Все добре, повністю відповідає опису і якості

Достоинства:
    Поки все супер
    Недостатки:

Доброго дня, Антон. Дякуємо за вибір товару Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинками по куткам 80x190 см (FCE80190). Дякуємо що даєте зворотній зв"язок по якості нашого товару . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LL

• Катерина І***

Гарна якість, швидка доставка, дякую

Достоинства:
    Ціна/якість
    Недостатки:

Доброго дня, Катерина . Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek FullCover Водонепроникний з резинкою по периметру 140x200 см (FCF140200). . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LLC