- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чому струни приходять (доставляються) розпакованими? картонна упаковка не пошкоджена, але акуратно розкрита? Пакет виглядає як не новий, дуже зморщений.
- Переваги:
- Відомий та популярний брен, є захист від підробки
- Недоліки:
- упаковка була відкрита перед відправкою покупцю
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Струны не плохие, звучат не плохо но не идеально. При установке сразу порвал первую струну. Звучат месяца 2-3
- Переваги:
- Звучат не плохо но не идеально
- Недоліки:
- Цена, время службы
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Впринципі, стуни хороші, звучать голосно і приємно, але беріть на розмір менше, тверді, дуже швидко потускніли, непобмотані струни зробилися чорними десь за пару тижнів. В мене до того була струна, не знаю яка, років 3 вона була світлою і не темніла
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- Тверді, потемніли
- Даниил Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если струны такого калибра ставить в строй "Ми" на акустике, поведёт гриф?
- Сергей
Меняя калибр струн в ту или иную сторону, всегда придется корректировать прогиб грифа.
Насколько сильно, это уже зависит от инструмента.
- РомаПродавець: Rozetka
- Переваги:
- Хороший звук
- Недоліки:
- Быстро темнеют и сильно мараются, немного толстоватые
- Сергей
так вы ж сами взяли 12-53 калибр, это как взять кроссовки на размер больше а потом возмущаться что они великоваты
- Leon N***Продавець: Rozetka
Струны никель-бронза это лучшие струны без синтетического покрытия! Звучат громче всех и руки не пачкают,и долго ходят.