- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сьогодні прийшли, встановив, звук супер, дуже дзвінкий, об'ємний, трохи металічний. Задоволений
- Переваги:
- Звук
- Хоменко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші струни, супер
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Під час заміни порвав шосту (!) струну. Вина не виробника, а особиста. Довелося залишити із попереднього комплекту D'Addario EJ26 Phosphor Bronze Custom Light (11-52). Стосовно звучання, реальний heavy metal. Рекомендую! P. S. На прикріпленому відеоролику власний трек. Wind of the Liberty (Вітер Свободи) - Я не твій. Присвячується Насті Ш***к.
- Валерій Д***
Вже не перший раз ці струни беру. Взяв на калібр вище, 12-53, різниці дуже великої немає, але басові струни це точно що перетворять вашу акустику на електрогітару (якщо ще поставити звукознімач). 4, 5, 6 струни звучать глибоко, протяжний бас, наче з сабвуфером). І доречі висять вже в мене такі струни місяців шість, півтори з яких я їх зовсім не чищу і все одно звучать!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прослужить вам довго
- Переваги:
- Гарна ціна та якість
- Недоліки:
- Поки що немає
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Свій срок експлуатації відпрацювали на 5 балів
- Переваги:
- Гарна ціна та якість
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суперові струни.
Дуже насичене звучання.
Рекомендую. - ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На гитаре порвалась струна и пришлось выбирать замену. Почитав комментарии решил что линейка NB живет дольше чем другие, потому и решил попробовать.
В итоге струны стали легко, с настройкой не возился и вроде бы хорошее качество. Но при игре - БАСЫ на этих струнах звучат ужасно, при этом НИЖНИЕ очень крутые.
Как мне показалось - они больше подойдут для игры перебором, но при бое слишком гремят и даже скрипят.
Сделал вывод, что новичкам - лучше не экспериментировать!
p.s. Возможно это лишь дело привычки - потому попробую отписать апдейт через месяц- Переваги:
- Нижние супер, удобная инструкция
- Недоліки:
- Басы слишком металлические
- Владислав
Попробовал поиграть с каподастром на первом ладу и он реально исправляет ситуацию. Так что если столкнулись с моей проблемой - пробуйте такой вариант
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші струни. Навіть не гадав що за таку ціну будуть так добре звучать. До цього грав Еліксірах фосфор бронза, но зараз на них ціна космічна. Ці не гірші, або мабуть даже кращі.
- Виктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Струни дуже сподобались
- Виктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь три місяці, струни звучать чудово, граю кожний день, претензій немає, рекомендую всім, буду в подальшому також брати ці струни.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидка доставка
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Струни хороші. Звук чистий. Глибокий. Міняю раз на рік. Обмотка майже не стирається. Хоча граю кожен день. Рекомендую
- Валерій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказывал испытать эти струны после обычной фосфорной бронзы ДДаррио. Особой разницы в звучании не ощутил, но вот по долговечности эти превосходят. За три месяца игры эти струны лишь немного помутнели, и ещё продолжаю их использовать, звучат и не расстраиваются. А обычной фосфорной бронзы мне хватало лишь на два месяца игры, быстро чернели и звук становился все более приглушённым.
- Переваги:
- Долго держат свой изначальный вид, а так же строй держат на ура!
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Струны супер, звучание шикарное.
- Переваги:
- Звук
- Гліб К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудові струни. Тим, хто весь час грав на фосфорній бронзі, треба деякий час звикати до звуку. Калібр – ідеальний для змішаного стилю гри.
- Переваги:
- - Ціна
- Звучання
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Більше ніж рік користуюсь струнами. Про звук нічого не скажу, оскільки не маю з чим порівнювати. Недавно обплетеня 3-ї струни почало стиратись і ось замовив запасний комплект
- Переваги:
- Недоліки:
- Особисто я не виявив
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дві струни порвались при установці
- Переваги:
- Недоліки:
- Порвались відразу
- Василь
При установці рівномірно поступово натягуйте всі, я ці струни разів 5 знімав і встановляв(підрівнював гриф), в результаті ввірвав одно струну, і те її встановив на інший кілок
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Струни приїхали швидко, звук подобається, тут він такий більш дзвінкий та металевий.
- Переваги:
- Чудові струни
- Недоліки:
- Не виявив
- Іван Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру не вперше. Струни дуже відрізняються по звуку від звичайної бронзи. Звук гучний, дзвінкий, металевий, твердий. Калібр дозволяє грати довгий час без перенавантаження пальців.
- Переваги:
- Цікаве звучання
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся трохи більше місяця. Вцілому непогані струни, дзвінкіші ніж звичайні бронзові, лад тримають добре, але перший час було занадто металеве звучання, я б сказав навіть не приємне. Тижня через три (грав декілька разів на тиждень по годині-дві) воно ніби зникло або принаймні стало менш помітне. Мабуть діло смаку, але наступного разу буду брати звичайні бронзові
- Переваги:
- Дзвінкі, добре тримають лад
- Недоліки:
- Занадто металеве звучання як на мене
- Ігор К***
Порвалися через 2 місяці використання
- Валерій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне звучання
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие струны. Но учтите, что звук у них такой очень... металлический.
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені сподобались
- Евгений Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие струны, особо класно звучат басовые.
- Переваги:
- Отличный звук, долго держит строй.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший звук.
- Недоліки:
- Не выявлено.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Яркий, звонкий звук. После Эрни Болла кажутся слишком жесткими.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші струни - беру не перший раз.
- Переваги:
- Якість. Звук.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные струны всемирно известного производителя, шикарный звук, наличие кода проверки оригинальности продукта на официальном сайте, покрытие никелем продлит срок службы. #мояраспаковка
- Переваги:
- Высокое качество изготовления, высокая степень защиты от коррозии струн, оптимальный баланс мягкости игры и насыщенности звука.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Струны неплохие, но одна порвалась сразу после натяжке( может это я что то не так делала.
- Переваги:
- Неплохой громкий и звонкий звук
- Домальчук Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Алексей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всегда заказывал просто бронзу, в этот раз решил попробовать. Не могу сказать что они хуже или лучше бронзы, не знаю на сколько их хватит, бронзы хватало на долгий период. Звучание приятное похоже на Fender 880CL 80/20 кстати советую их тоже!
- Переваги:
- Мягкое звучание
- Ирина Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Хорошие струны
- Недоліки:
- пока не обнаруженно
- Павел В*** тюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- ДЕРЖАТ СТРОЙ СТАБИЛЬНЕЙ
- Павел В*** тюкВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Заявленно что лутче держут строй- так и есть.Третья струна в обмотке!
- Недоліки:
- нет пока новые.
- Олег С***Продавець: Rozetka
При установке порвалась первая и четвёртая струна
- yura2683Продавець: Rozetka
А на Yamaha F 310 подойдут
- Павел
F310 это стандартный «дредноут», конечно же подойдут.