Відгуки покупців про Рідка латка для ремонту виробів з ПВХ Світло-сірий

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Марина Б***

Якісний товар

• Продавець  UNIVERmag

Вітаємо Вас, Шановна Марина! Дякуємо Вам за відгук, ми завжди намагаємося зробити все надійно і якісно для Вашої зручності. Звертайтеся до нас повторно, ми завжди раді вітати Вас. Гарного вам дня!

• Калинин П***

Круто

• Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Павло! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

Заклеїли матрац-ліжко від Інтекс, дірка була по самому центру, на бархаті. Два дні - політ нормальний.

Але. Ну невже важко перезняти фотографії для сайту? чому вони всюди російською? приходить же нормальна упаковка - україно/англійська. Через це навіть сумнівався чи купувати.

Переваги:
    Заклеїли матрац-ліжко від Інтекс.
    Недоліки:
    Фото на сайті
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Максим ! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

Не співпадає колір. Замовлено колір хакі, по факту колір коричневий.

Недоліки:
    Не співпадає колір.
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня. На фото і є колір хакі. Якщо у Вас взуття вказано хккі то інші вироби з цим кольором можуть відрізнятися насиченістю

• Александр С***

Колір у вас в тюбику коричневого кольору. Прошу так і писати. На сайті вказано "болотний", намальований блідо зелений і кришка зазвичай співпадає з вмістом. Ще питання де можна подивитись реальний колір продукта. Чи це можливо? Дякую

• Тарас Г***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Чорний

Робить свою справу добре.

Переваги:
    Заклеїв все, що було потрібно
    Недоліки:
    Тюбік не повний
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Тарас! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Євгенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Темно-сірий

Супер латка, про яку в моєму місті не знають магазини. Запах специфічний, коли наносиш на поверхню, а далі нормально)) З дірками на матраці (тканева поверхня) справився на відмінно!!! Замовляю ще, бо з'являються нові дірки в інших місцях(((

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Ще не помітила
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановна Євгенія! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Андрій М***

Ремонтував лодку з розрізом 10 см
    Відправили швидко.

Переваги:
    За таку ціну - якісний продукт
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний Андрій! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Вязников Д***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Чорний

Ерунда полная! Купил чтоб залатать на матрасе дырку от гвоздя, нанес эту жижу соблюдая инструкцию применения, но спустя минут 5, место куда была нанесена латка вздулось и стало мягким. Итог проклейки - дырка в 25 копеек.

Переваги:
    Доставили быстро
    Недоліки:
    Теперь придется выкинуть матрас
  • лариса к***

• Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний покупець! Ми дякуємо Вам за позитивний відгук про покупку товару в нашому магазинi! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна А***

Залатала 2 матраси, працює

• Юля І***

Дякую все чудово!

• Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановна Юлія! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Чорний

Відправили швидко. Колір підійшов.
    З задачею заклеїли матрас клей справився на 5
    Продавець зв’язався відразу.
    За таку ціну дуже якісний продукт

• Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановна Тетяна! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Темно-сірий

Був невеликий поріз на ворсистій поверхні матрацу на місці підйому, при надуванні.
    Латка з велосипедного ремкомплеку не впоралась з задачею, все одно пропускала повітря та сильно кидалась в очі.
    Спробували цей спосіб, заклеїли дірку розміром в 1 см без проблем, за допомогою одного тюбика. Підсохло за 10 годин.
    Зробили все по інструкції, спосіб робочий.

Переваги:
    Легкість у використанні
    Недоліки:
    Деякий час присутній хімічній запах (всі роботи з хімією краще виконувати у провітрюваному приміщенні)
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановний покупець! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Виктория Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Чорний

Все пришло в целости и сохранности, с инструкцией на упаковке с тубой. Буду ремонтировать обувь. Спасибо Розетке за сервис.

Переваги:
    Цена, качество, скидки, сервис Розетки.
    Недоліки:
    Нету.
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Шановна Вікторія! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування Вам і гарного дня!

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Фіолетовий

Заказывала в фиолетовом цвете при этом при нанисении он серый, фитболл заклеил хот прорез был не маленький, иногда сдувается мячик нужно подкачивать

• Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Марино! Дякуємо Вам за коментар. Для вирішення даного питання повідомте нам, будь ласка, номер Вашого замовлення через форму "запитати продавця" або ж зв'яжіться з нами за номером телефону і ми оперативно вирішимо цю проблему. Дякуємо за звернення!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

Просто універсальна річ для рибалок! Замовляв 4 шт. різних кольорів. Використовував для дитячого надувного басейна, рибацьких чобіт-забродів, рибацького костюму - все заклеїло ідеально. Користуватися дуже просто - знежирив поверхню, залив латкою, почекав 10 годин і можна користуватись. Магазин працює теж відмінно - в пункт відправки доставляють швидко, є можливість замовляти доставку дешевою УкрПоштою.

Переваги:
    Простий у використанні, відмінно заклеює будь-які порізи
    • Продавець  UNIVERmag

Вітаємо Вас, Шановний Дмитро! Дякуємо Вам за відгук, ми завжди намагаємося зробити все надійно і якісно для Вашої зручності. Звертайтеся до нас повторно, ми завжди раді вітати Вас. Гарного вам дня!

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Фіолетовий

Чудово справляеться з будь яким отвором.

• Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Андрiй! Нам приємно, що Ви оцінили обслуговування нашого магазину. Вдалих покупок Вам, користуйтеся з задоволенням!

• Игорь
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Ігор! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Приємного користування!

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Світло-сірий

наносить нужно действительно толстым слоем, не экономить и не жалеть. он потом в процессе высыхания истончается и получается тонкая пленка. я наносила 2, иногда 3 раза. испробовали круг в реке, всё идеально. дырка заклеилась и не разорвалась. рекомендую!

Переваги:
    работает!!!
    • Продавець  UNIVERmag

Доброго дня, Світлана! Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині! Вдалих покупок!

• Авєрін Р***

Працює

• WiceDevice

Добридень,Руслан! Дякуємо Вам за Високу оцінку. Користуйтеся із задоволенням і вдалих покупок Вам!

• Дима Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

Клеит идеально, но цвет клея не совпал с заявленным. На крышке болотный, а содержимое практически серое. Но это претензия не к продавцу.
    Зато свою функцию выполнил идеально!!!!!!!

• WiceDevice

Здравствуйте, Дмитрий! Благодарим Вас за конструктивный отзыв! Приятного пользования!

• Виктория Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

Именно то что и заказывали.
    Пришло очень быстро, качеством остались довольны

• WiceDevice

Здравствуйте, Виктория ! Благодарим Вас за положительный отзыв! Приятного пользования !

• Артем Н***

Супер штука"

Переваги:
    Клеит все на ходу"
    • WiceDevice

Здравствуйте , Артем ! Благодарим за отзыв ! Хорошего дня !

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

Рекомендую товар і продавця. Чудовий клей, особливо для проколів у важкодоступному місці як в мене, де човен неможливо розрівняти і як слід притиснути звичайну латку. Все як у відеороликах на ютубі. Клеїв човна вперше, але все вийшло без проблем. Наносив в 2 шари з інтервалом 5хв для надійності, також спочатку сірником наніс в сам прокол всередину. Тюбик напівпорожній для того, щоб можна було його перед використанням збовтати, читайте інструкцію.
    Хороша ціна, знаходив дешевше, але ті сайти не викликали довіри або була надто висока мінімальна сума замовлення. Отримав наступного дня після підтвердження замовлення по телефону, це дуже швидко як для інтернет-магазину.

Замовив на день раніше, але продавець не додзвонився до мене, з іншого боку яке ще потрібне підтвердження, якщо я відразу оплатив товар? Розумію - правила, політика магазину чи т.і., але це не логічно, я ж не міг ВИПАДКОВО зайти в приват24, випадково ввести логін, пароль, випадково підтвердити вхід зі смартфону і т.д., і значить я впевнений в замовленні, якщо сплачую одразу. Покриття в мене доречі дуже погане і не факт що Ви б додзвонилися взагалі, і що тоді? Це не претензія, я всім задоволений, це просто моя думка, яку Ви можливо врахуєте: Якщо покупець одразу вніс оплату, то варто відправляти товар без дзвінка. Дякую))

Переваги:
    Зручний і простий у використанні, не потребує навиків, легко клеїти важкодоступні проколи, можна заклеїти більше проколів ніж звичайним ремкомплектом (економія коштів, часу, нервів)
    Недоліки:
    Ціна, але як вже писав заклеїти можна більше дрібних проколів ніж ремкомплектом і робити це дуже легко
    • WiceDevice

Добрый день,Алексей! Спасибо Вам за конструктивный отзыв! Рады,что Вам понравилось, пользуйтесь с удовольствием!

• Василий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

Купил специально для проклейки трещин и мелких дырок на вейдерсах, часть резина, часть пвх. Делал все по инструкци, шкуркой потом уайтспиртом обезжирил и нанес 2 слоя жидкой латки. Через 2 сутки поехал на реку и там эта латка просто отслоилась от поверхности во всех местах, сам высохший слой в руках рвался как туалетная бумага, прочности вообще 0. После этого сделал все по новой более усердно, но результат такой же. После 2-й попытки плюнул на это дело и заклеил обычным моментом гелем, пока что держит нормально. Не рекомендую покупать эту ерунду,

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Не справился со своей задачей
    • WiceDevice

Добрый день! Для выяснения сложившейся ситуации ожидайте звонка от представителя магазина. Мы обязательно во всем разберемся

• Василий Б***

Вопрос решили. Оказывается там 2 вида клея для ПВХ и для резины, я клеил резину клеем для ПВХ потому и не получилось. Выслали новый тюбик - все получилось. Клей супер!

• Вадим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

В попередньому відгуку висловив нарікання на невідповідність кольору замовлення, та якості. Представники продавця оперативно зв'язались, вирішили непорозуміння що виникло з вини виробника. Надіслали повторно латку потрібного кольору і якості. Дякую за оперативну реакцію, турботу про клієнтів

• WiceDevice

Благодарим за отзыв! Так же надеемся вы измените свое мнение о самом магазине в целом в лучшую сторону. С уважением

• алена
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Блакитний

Заказ так и не был отправлен, обещали перезвонить, но нет‍️

• WiceDevice

Добрый день! Приносим извинения за доставленные неудобства. В ближайшее время с Вами свяжутся

• Юрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Болотний

Порез шириной 15 см можно заклеить ?Если можно то сколько тюбиков надо?

• WiceDevice

Добрый день! Мы бы вам рекомендовали воспользоваться армирующим кордом, 2 тюбика должно хватить. посилання
      С уважением

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Блакитний

Пийшло нормально получив тоже клеїт отлічно но когда із стрясовав тюбик то он пустив повітря

Переваги:
    Клеїтся моментально
    Недоліки:
    Неякісний тюбик
    • WiceDevice

Здравствуйте! Благодарны Вам, что нашли время оставить отзыв о товаре.

• Логвиновский Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Зелений

Следовать инструкции и полностью выполняет свою функцию.

Переваги:
    просто и надёжно
    • WiceDevice

Нам приятно, что Вы оценили, пользуйтесь с удовольствием!

• Albert I***

норм

Переваги:
    всё как в описании
    • WiceDevice

Спасибо за отзыв, приятного пользования!

• Тарасевич Н***

Краще склеювати в декілька шарів, наносячи з інтервалом хвилин 20

Переваги:
    Склеює та тримає
    • WiceDevice

Наша компанія дякує Вам за рішення придбати товар у нас. Сподіваємося, що користування ним принесе Вам лише позитівні емоції.

• Діана
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Фіолетовий

Допоміг поремонтувати дитячу надувну іграшку.

Переваги:
    Швидка доставка.
    • WiceDevice

Доброго часу доби! Ми вдячні Вам за замовлення і за відгук. Приємного користування!

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Червоний
    Переваги:
    Як латка - досить непогано
    Недоліки:
    Колір червоного насправді цегляний.
    • WiceDevice

• Давидчук І***
    Відгук від покупця. Продавець: UNIVERmag. Колір: Чорний

З поставленою задачею справився на відмінно в поєдннанні з армуючим кордом залатав в надувному матрасі поріз 4см! поки все супер ,а далі час покаже! але має неймовірно їдкий запах тож краще працювати на вулиці чи в гарно провітреному приміщенні

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    ну дуууууже має їдкий запах:(
    • WiceDevice

Вітаємо! Дякуємо за відгук!

• Юлія М***
    • WiceDevice

Доброго времени суток! Мы благодарны Вам за обращение и за внимание к продаваемым нами товарам. Жидкая латка для ремонта изделий из ПВХ - это отличный выбор и товар, который достойный Вашего внимания.