Відгуки покупців про Прапор України 90х150см Український Прапор, Ukraine Flag 3x5 ft (90x150 cm)
- Малышев В***Відгук від покупця. Продавець: IZIMAG
- Переваги:
- Цена, качество, сервис
- Недоліки:
- Нету, отличный флаг
- Andrii C***Відгук від покупця. Продавець: IZIMAG
Отличные флаги, отличное обслуживание.
- Переваги:
- Отличные недорогие флаги. Купил у ребят уже 3 шт.
- IZIMAG
Спасибо большое за ваш отзыв, нам очень приятно
- Джаміль М***Відгук від покупця. Продавець: IZIMAG
топ за свою ціну.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: IZIMAG
Гарна якість
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: IZIMAG
Прапор достатньо великий, кольори насичені і плотна тканина. Підійде і для вулиці.
- ser p***Відгук від покупця. Продавець: IZIMAG
Взяв у цього продавця кілька дрібничок: WI-Fi USB адаптор і ще інші штучки. Дуже раджу.
- Переваги:
- Висока якість, швидко і просто.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: IZIMAG
Единственный момент: продавец пишет, что через justin-доставку при заказе от 500 грн., доставка бесплатно. Да, она бесплатно. Но за перевод денег за товар мне пришлось отдать 27 грн. Это не много. Но, справедливости ради, чтобы было по-честному, это необходимо указывать сразу.
- Переваги:
- Флаги хорошего качества, стоимость невысокая.
- Недоліки:
- Практически нет.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: IZIMAG
Плохое качество пошива, фото флага не соответствует реальному виду (отсутствует металическое кольцо для крепления)
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Недоліки:
- В комментарии:
- ser p***Відгук від покупця. Продавець: IZIMAG
Купив кілька прапорів "Прапор України". Отримав на пошті, почав чіпляти де треба, розпакував: всі прапори "Прапор Шведського королівства". Тобто, в запакованому вигляді,виглядає як жовто-блакитний, але в розгорнутому вигляді це - великий жовти хрест, на блакитному тлі. Мені - нідочого. Будьте уважні при купівлі і отриманні.
- Переваги:
- Не оцінив
- Недоліки:
- Є такі: неуважність або навмисна підміна
- Сергій П***
Зв'язалися зі мною від продавця, вибачилися за помилку.
Вибачення прийняті мною.
Зараз , я - далеко, але , - обов'язково скористаюся послугами цього продавця, щойно буде нагода.
Дякую.