- Ірина Е***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Щиро дякую вам за неймовірну красу. Шиють під замовлення, під ваші розміри. Сіла ідеально. Дуже гарна
Бажаю вам процвітання і вдячних клієнтів!- Переваги:
- Дуже гарна!
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: M. Колір: Сірий
«Живьём» ще краще, ніж на фото!
- Переваги:
- Дуже красива! Шіють по обмірах замовника!
- Недоліки:
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: S. Колір: Сірий
Вишиванка чудова! Можна носити і з поясом, і без нього. Рукава просто шикарні!!!
- Переваги:
- Натуральна тканина, красивий дизайн
Відповідає
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: XL. Колір: Сірий
Вона просто неймовірна! Я так довго обирала собі свою власну вишиванку і не помилилася. Дуже-дуже гарна, якісна, ідеальна!!! Дякую всім, хто створює таку красу
- Переваги:
- Якість, колір
Відповідає
- Синяева М***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 5XL. Колір: Сірий
Прекрасна вишиванка! Чарівний візерунок. Сіла ідеально.
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: S. Колір: Сірий
Вишиванка ідеальна! Пошита по індивідуальних замірах якісно та вчасно.Дуже приємний та клієнтоорієнтований продавець.Рекомендую усім,а також сама неодмінно звернуся ще!
- Переваги:
- Ввічливий продавець, якісна робота, індивідуальний пошив,гарна робота
- Недоліки:
- ЛЮДМИЛА М***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 4XL. Колір: Сірий
Чудова робота майстринь, надзвичайно задоволена і раджу усім, хто зацікавлений в наявності в гардеробі такої якісної і вишуканої речі, звертатися до цих виробників. І себе можна порадувати, і на подарунок придбати. Красно дякую!
Відповідає
- Инна У***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Дуже красива вишиванка. М’яка тканина, приємна. Красива якісна вишивка, виглядає шикарно. Розмір підійшов ідеально. Дуже задоволена.
- Переваги:
- Стильна, якісна
Відповідає
- Марущак О***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: S. Колір: Сірий
Все чудово! Вишиванка за розміром! Додатково уточнювали персональні параметри аби все ідеально підійшло!
- Переваги:
- Висока якість !
- Недоліки:
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Отримала свою довгоочікувану вишиванку. Вона неймовірна: починаючи від тканини (цупка, натуральна, гарна на вигляд і якісна) і закінчуючи самою вишивкою та фасоном сорочки. Дуже якісна, професійна робота на найвищому рівні виконання. Тут ви не знайдете жодної нитки, яка десь стерчатиме. Всі шви закріплені міцно. Нема страху, що щось десь порветься, якщо одягатимеш поспішаючи). Дуже сподобався малюнок. Вишивка машинна, але це зовсім не псує вигляд виробу, а, можливо, ще йдодає йому досконалості. Колір тканини сіруватий. Як чистий льон. Дуже задоволена. Також ідеально сіла по фігурі завдяки тому, що виробник запитує обміри. Це не готові сорочки. Кожна шиється під вас тому мені довелося зачекати здається два чи три тижня. Але це очікування було того варте. Рекомендую і хочу ще,). Дякую за роботу і ставлення до клієнтів!
- Переваги:
- Якість, фасон, малюнок, індивідуальний підхід
- Недоліки:
- Жодного
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Довго шукала варіанти вишиванок на подарунок, щоб була гарна, але й не занадто дорога, передивилася безліч варіантів і ось знайшла! Перший плюсик був в якості та зовнішньому вигляді, так, як це подарунок для іноземки, якій я дуже вдячна за допомогу, в якоі є все, окрім нашої вишиванки( тут повинен бути смайлик) і якій хотілося показати, частинку краси нашої країни. Другий плюсик в ціні, так саме в ціні !!!! при такій якості, бо надивилася безліч вишиванок за 5-7 і більше тисяч. Швидкість виконання - неділя! Не місяць, як у інших, а неділя! Дякую за Вашу працю та професіоналізм!
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість виконання замовлення
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 3XL. Колір: Сірий
Дуже дякую за сорочку. Вона неперевершена. Окрема подяка працівникам магазину: дуже привітні. Запросили додаткові мірки, сорочка сіла ідеально. З такими фахівцями ми обов’язково переможемо!!!
- Переваги:
- Дуже гарна, відмінна якість
Відповідає
- Довжик Т***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: M. Колір: Сірий
Приємно вразила увага і відповідальність виробника!
Замовлення виконали швидко, навіть за умов відключення світла.
Бажаю всьому колективу майстрів натхнення, процвітання та усіх благ !!!- Переваги:
- Якісна, стильна вишиванка. Привертає увагу гармонічним дизайном. Створена за індивідуальними розмірами. Тканина льон - тонка і приємна на дотик. Зсередини всі ниточки акуратно вишиті також.
Відповідає
- Эдуард Н***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
якісна)
- Переваги:
- красива
- Недоліки:
- жодних
Відповідає
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: M. Колір: Сірий
Мені здається що це найкраща річ у моєму гардеробі за все моє життя. Рукава окремий шедевр і іх можна роздивитися вічно. Завдяки тому що дуже ретельно віднеслися до підбору розміру і взяли заміри вона сидить Ідеально. Да і взагалі вона просто ідеальна. У мене немає слів описати її крутість.
- Переваги:
- Ідеальна, зручна, шикарна і неймовірна.
- Недоліки:
- Тепер я хочу ще з рожевою вишивкою))))) і сукню і все що є в магазині.
- Некрасова Е***Відгук від покупця. Продавець: Польові квіти. Розмір: 2XL. Колір: Сірий
Что сказать!!! Ооооочень редко пишу отзывыпрактически никогда. Но!!!!!! Тут распирает огромнейшее чувство благодарности за качественную работу и радость от такой восхитительной вещи!!!!это просто непередаваемый восторг!!!фото не передаёт всей красоты! И это однозначно!!! Переживала по поводу размеров! Но!! И тут - ️и помогли, и подсказали, и сделали все просто «тютелька-в тютельку»!!! И по срокам очень быстро!
Спасибо Вам огромнейшее!!! Всему коллективу!!!- Переваги:
- Просто волшебная!!!! Других слов нет
- Недоліки:
- Нет️️
- мельцаева о***Продавець: Польові квіти. Розмір: M. Колір: Сірий
Дiвчатка, вишиванка , якiсть, цiна, тканина, я в захватi, дуже переживала що щось не сподобаеться, але як сказав менедеджер Володимир сяде як рiдна)) так i сталося, йому респект, та окрема подякаОднозназно, рекомендую!!!
- Переваги:
- Якiсть, цiна, iндивiдуальний пiдхiд
- Недоліки:
- Жодного