- Виталий И***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
Браслет прийшов без гарантії, розрядженний, на фото один, а прийшов інший, упаковка не закрита до кінця.
- Недоліки:
- Відношення до клієнта бажає бути кращим.
- Представник К***
Доброго дня. Ми попереджаємо всіх клієнтів що якщо є претензії то вони приймаються при наявності фотографії з Нової Пошти. Останнім часом не рідкими стали випадки, коли посилки приходять відкритими. Тому давайте по порядку:
1. Гарантія була в коробці з браслетом. Якщо її там немає, то значить її загубили на пошті
2. З цього виходить що коробка була відкрита не просто так, а її вже хтось оглядав, її загубив гарантію. Коли ви забрали товар з пошти претензії до пошти Ми пред'явити не можемо.
3. Що ви маєте на увазі браслет інший ,н якщо наявність зарядного шнура, Це залежить від комплектації самого браслета. Вони бувають з зарядним шнуром і без нього, функції від нього і зовнішній вигляд не змінюється
- Олимпийское О***Відгук від покупця. Продавець: K.I.T
С какой программой работает на Xiomi
- Виталий И***
Yoho sports
- Екатерина К***Продавець: K.I.T
Подскажите пожалуйста, есть ли в этих часа русский язык?
Добрый день. Есть
- АлександраПродавець: K.I.T
Скільки потрібно заряджати браслет? І на скільки вистачає заряду?"
- K.I.T
Доброго дня. Заряджати браслет потрібно на протязі двох трьох годин. Вистачає приблизно на два-три робочі дні
- Копосев К***Продавець: K.I.T
На инструкции написано что бы включить браслет нужно держать 4 секунды,он не включается,ставлю на зарядку там серый экран и надпись Yoho пропадает на 1 секунду и опять появляется,что мне делать?
- Представник К***
После проверки товар был возвращен. Спасибо что обратили наше внимание на этот вопрос